Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει ενα Lg g3 εδω και μια εβδομαδα. Το προβλημα μκυ ειναι η μπαταρια. Δηθεν 3000mha και δεν κραταει καθολου. Εψαξα κριτικες και ολοι λενε καλα.λογια. Εγω τωρα εχω πρπβλημα. μπορει να κρατησει απο 6 ωρες μεχρι και 2. Επισης τελειωνει οταν δεν το χρησημοποιω. Ρωτησα στο live chat της Lg και με ειπαν το πιο κουφο. φταινε λεει τα social media που εχεις κατεβασμενα. και του λεω ρε μαστωρα για αυτο το πηρα.

τι μπορει να φταιει παιδια;

λογισμικο lollipop.

Δημοσ.

Δες στις ρυθμίσεις, στην μπαταρία, τι σου την τρώει. Κάτι θα τρέχει συνέχεια και τρώει την μπαταρία. Μπορείς να βάλεις και το wakelock detector, αλλα για να δουλέψει σωστά θέλει root.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει ενα Lg g3 εδω και μια εβδομαδα. Το προβλημα μκυ ειναι η μπαταρια. Δηθεν 3000mha και δεν κραταει καθολου. Εψαξα κριτικες και ολοι λενε καλα.λογια. Εγω τωρα εχω πρπβλημα. μπορει να κρατησει απο 6 ωρες μεχρι και 2. Επισης τελειωνει οταν δεν το χρησημοποιω. Ρωτησα στο live chat της Lg και με ειπαν το πιο κουφο. φταινε λεει τα social media που εχεις κατεβασμενα. και του λεω ρε μαστωρα για αυτο το πηρα.

λογισμικο lollipop.

Εμ δεν ρώτησες εδω πρην το πάρεις..

Η μπατατια ειναι χαλια με οτι και να του κανεις.

Θα εχεις και μικρα λαγκαρισματα..

Το εχω εδω και λιγο καιρο λογο μια ανταλλαγης και το εχω βγάλει για πούλημα.

Δημοσ.

Εμ δεν ρώτησες εδω πρην το πάρεις..

Η μπατατια ειναι χαλια με οτι και να του κανεις.

Θα εχεις και μικρα λαγκαρισματα..

Το εχω εδω και λιγο καιρο λογο μια ανταλλαγης και το εχω βγάλει για πούλημα.

δηλαδή σε σένα η μπαταρία κρατάει 2 ώρες?για να ξέρουμε και τι λέμε 

Δημοσ.

Γιατί τι έχει ?

Θα σου πει για τον 810 που φοράει πανω..

Αλλα οσο καιρο το ειχα δεν ειχα κανενα θεμα απλα έτυχε και δεν το ζωρισα πολυ τότε με Παιχνίδια αλλα ηταν φουλ εφαρμογες και γενικα ταχυτατο

• Like 1
Δημοσ.

και γω οσο ειχα g3 μεσο ορο οθονης 4-4,5 ωρες με ρεκορ καποιες λιγες φορες 6-7 ωρες

κατα τα αλλα το δικο μου δεν ειχε redraws, lag κτλ..

με το lollilop οντως ειναι χειροτερο το κινητο

Δημοσ.

Γιατί τι έχει ?

Έχουν ακουστεί αρνητικά για την οθόνη του,όπως επίσης και για τον (προβληματικό εν μέρη Snapdragon 810) αλλά και για τη μπαταρία του.Δε προτείνεται...
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη καλως ή κακως,το μονο κινητο που αξιζει για καινουργιο σε αυτα τα χρηματα ειναι το G4 καθως ειναι ολοκληρωμενο κινητο σχεδον σε ολα(ολως τυχαιως και εδω η μπαταρια εχει θεματακι :P).

Οσο για το G3

λογισμικο lollipop.

Ποιοι ειναι αυτοι οι ολοι που λενε καλα λογια ρε συ. Που ακριβως εψαξες???

Ακομα και του Skroutz τις κριτικες να δεις ποσα ατομα αναφερουν για προβληματα,μεταξυ των οποιων και η μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...