Προς το περιεχόμενο

Codeblocks WinMain@16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κατεβασα το codeblocks για C κ οταν παω να κανω compile μου βγαζει το εξης error: undefined reference to 'WinMain@16', ο κωδικας δεν παιζει να εχει καποιο λαθος καθως δινεται απο την καθηγητρια... ειναι console application το project που φτιαχνω, δεν εχει σχεση με γραφικα, εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια λυση... εχει κανεις να προτεινει καμια ιδεα? η αν εχει τυχει σε καποιον αλλον..

Δημοσ.

Μάλλον δεν το έχεις ορίσει σαν console application, δοκίμασε αρχικά να κάνεις include τον windows.h. Άν δε δουλέψει, πρέπει να βάλεις τον linker να τραβάει τις :

mingw32;libSDL.a;libSDLmain.a

Όσο για το:

καλησπερα κατεβασα το codeblocks για C κ οταν παω να κανω compile μου βγαζει το εξης error: undefined reference to 'WinMain@16', ο κωδικας δεν παιζει να εχει καποιο λαθος καθως δινεται απο την καθηγητρια... ειναι console application το project που φτιαχνω, δεν εχει σχεση με γραφικα, εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια λυση... εχει κανεις να προτεινει καμια ιδεα? η αν εχει τυχει σε καποιον αλλον..

...μην είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω πριν κάνεις compile είχες δημιουργίσει console application για project ή απλα άνοιξες το αρχείο με τον κώδικα στο code blocks; Αν ισχύει το δεύτερο φτιάξε πρώτα ένα console application σαν project, κάνε add τον κώδικα σου και μετά μεταγλώττισε. Λογικά αν δεν έχει κάποιο σφάλμα δεν θα ξαναδείς το μήνυμα λάθους.

Δημοσ.

console application το χω κανει παιδια... δοκιμασα κ το window.h τιποτα... μπορεις να μου πεις ποιο αναλυτικα πως θα βαλω τον linker να τραβαει τις mingw32;libSDL.a;libSDLmain.a ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...