TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επειδη το avatar πρεπει να σε εκφραζει καπως οσο ναναι,οι περισσοτεροι χρηστες στα forum δεν πατανε καν πανω στο Avatar καποιου για να διαβασουν τις πληροφοριες στο προφιλ του ή κατι αντιστοιχο) Mια που πιάσαμε την ψυχοσύνθεση σε σχέση με το avatar, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αλλάζουν συχνά το avatar τους. Τι θα έλεγε ο Νietzsche γι' αυτούς;
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Βρε μην τσακώνεστε , χθες (με το προηγουμενο προφιλ) μπορεί να ήσασταν φίλοι ! οχι Mια που πιάσαμε την ψυχοσύνθεση σε σχέση με το avatar, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αλλάζουν συχνά το avatar τους. Τι θα έλεγε ο Νietzsche γι' αυτούς; Αστατοι χαρακτηρες που συνηθως δεν ειναι αξιοπιστοι
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αστατοι χαρακτηρες που συνηθως δεν ειναι αξιοπιστοι Oh shit.. #busted# 1
PastaFauna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δώσε μας το λινκ του τεστ να το κάνουμε κι εμείς.
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δώσε μας το λινκ του τεστ να το κάνουμε κι εμείς. http://www.quietrev.com/the-introvert-test/ αν απαντησεις σε 2-3 το neutral σου βγαζει το δικο μου
PastaFauna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Είμαστε το ίδιο... Νιώθεις καλύτερα που δεν είσαι μοναχούλι;
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειπα πως ειμαι ο μονος ambivert ειπα απλα πως ειναι αρκετα σπανιο...
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 τι σιγα το τεστ ειναι επισημο πρέπει να είναι κανείς πολύ απλός άνθρωπος για να τον περιγράψει ένα ψυχολογικό τεστ. Και γενικά η ψυχολογία μου φαίνεται ότι δεν το χει καθόλου. Πάει ο άλλος σε ψυχολόγο με τα 100 κομπλεξ, ένα απο αυτά να εντυπωσιάζει τους άλλους. Ακόμα περισσότερο τον ψυχολόγο του, διότι αυτός θα του βγάλει και πόρισμα τι άνθρωπος είναι. Του λέει ο ψυχολόγος είσαι ευαίσθητος... όχι ρε μαλάκα, δεν εισαι ευαίσθητος, εγώ που σε ξέρω καλά γιατί σ'έχω ζήσει, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είσαι ευαίσθητος, σκατόμυγιάγγικτος είσαι! (true story) πάντως κι εμένα το ίδιο με σένα μ'εμβγαλε και μάλλον τους μισούς εδώ μέσα το ίδιο θα τους βγάλει 1
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Οι ψυχολογοι ειναι τα μεγαλυτερα καθαρματα στην ιστορια!! Εκμεταλλευονται τον πονο του αλλου για να βγαλουν λεφτα!! Ομως το ambivert ειναι πραγματικα σπανιος τυπος προσωπικοτητας,εξωστρεφεις ειναι οι περισσοτεροι και αντε να υπαρχουν μερικοι εσωστρεφεις (ή μερικοι που νομιζουν πως ειναι εσωστρεφεις απλα επειδη νιωθουν ανασφαλεια ενω αλλο η ανασφαλεια αλλο η εσωστρεφεια) ενω ambiverts ειναι σπανιοι. Τωρα στο τεστ επειδη ηταν 6 ερωτησεις ολες κ ολες νομιζω πως το υπερ-γενικευσε...αμα ητανε τεστ πιο ψαγμενο που αντι για 6 ειχε 60 ερωτησεις - και οχι απο αυτες που κανουν μπαμ οτι η απαντηση θα σε οδηγησει σε εκεινο το τελικο αποτελεσμα - (π.χ η ερωτηση του συγκεκριμενου τεστ "προτιμας να περνας τον χρονο σου μονος σου ή με αλλους;" ειναι αυτονοητο πως θα οδηγησει αμα επιλεξεις το "μονος σου" στην εσωστρεφεια και "με αλλους" στην εξωστρεφεια) θα μπορουσες να δεις πως εσενα θα σου εβγαζε ή εσωστρεφης ή εξωστρεφης. Εγω το δοκιμασα με ολα τα πιθανα τεστ προσωπικοτητας που βρηκα online και σχεδον σε ολα μου εβγαλε ambivert αρα δεν χωραει αμφιβολια πως ειμαι αυτο.. Μπορω δηλαδη και να φανταστω να ζησω μονος μου σαν ερημιτης σαν τον Christopher mc candless ομως δεν μπορω να αντεξω αμα δεν εχω αλισβερισι με ατομα οχι επειδη το εχω αναγκη απλα επειδη αν δεν το κανω νιωθω πως δεν εχω σκοπο υπαρξης... μου εχει κολλησει (ή μου την κολλησε το συστημα της κοινωνιας που θελει ολα να τα βαζει σε καλουπια) στο μυαλο η ιδεα ο,τι αμα ο ανθρωπος δεν συναναστρεφεται με αλλους ανθρωπους δεν ειναι ανθρωπος...
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πιο πιθανον να είναι κάποιος ambivert παρά μόνο introvert or extrovert. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Δηλαδή λίγο απ'όλα! Λογικό δεν είναι άλλες φορές να θέλουμε να κάτσουμε σπίτι μόνοι μας και άλλες φορές να βγούμε με τα φιλαράκια; Ξέρεις πολλούς που είναι ΜΟΝΟ κλεισμένοι στον εαυτό τους; Ξέρεις πολλούς που θέλουν ΜΟΝΟ να είναι συνεχώς με κόσμο; Introvert/extrovert είναι πολύ απόλυτες κατηγοριοποιήσεις. Και η φύση του ανθρώπου είναι πολύπλευρη. Οπότε ναι, νομίζω στην κατηγορία ambivert είμαστε οι περισσότεροι.
Pankar95 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν όλοι οι εσωστρεφείς "θέλουν να έχουν πάρε δώσε με τους ανθρώπους και να συζητούν διάφορα θέματα". Αυτό το τεστ για πλάκα σε βγάζει αυτό το ambivert, όπως και μένα που πάντα ήξερα πως είμαι εσωστρεφής. Οπότε σόρρυ που στο χαλάω, αλλά μάλλον δεν είσαι η μοναδική χιονονιφάδα που νόμιζες Σπάνιο θα ήταν να βρισκόσουν καθαρά στο ένα άκρο ή στο άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις