Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο laptop από το εξωτερικό. Τι ισχύει με την εγγύηση ? αν πάθει κάποια ζημία θα πρέπει να το στείλω στο μαγαζί από το οποίο το πήρα ή μπορώ και στην Ελλάδα σε κάποιον αντιπρόσωπο της εταιρίας του laptop. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο laptop από το εξωτερικό. Τι ισχύει με την εγγύηση ? αν πάθει κάποια ζημία θα πρέπει να το στείλω στο μαγαζί από το οποίο το πήρα ή μπορώ και στην Ελλάδα σε κάποιον αντιπρόσωπο της εταιρίας του laptop. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!

Απο ebay/amazon γιατί απο οτι γνωρίζω υπάρχουν συγκεκριμενα καταστήματα με υπολογιστες

Δημοσ.

Καλύτερα να μιλήσεις με την ίδια την εταιρία για το που καλύπτει η εγγύηση και τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση να εισαι σίγουρος , αν το αγοράσεις απο ευρώπη δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εδω αν υπάρχει επίσημο service

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι με την Dell (αν αγοράσεις Dell) δεν έχεις κάποιο θέμα. Επικοινώνησε όμως με την Dell Hellas (τηλ. 210 8763000) μήπως και έχει αλλάξει κάτι

Αν πάρεις από άλλη εταιρία ότι είπε ο SPANK.

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια,αν και η εγγυηση στο εξωτερικο ειναι μακραν καλυτερη απτην Ελλαδα,θα σου ελεγα να μην παρεις.Ενας γνωστος μου ειχε παρει απο εξω(μου διαφευγει απο που),καποια στιγμη του εβγαλε προβλημα το λαπτοπ του,το εδωσε και μεχρι του ξαναρθει εκανε περιπου 5 μηνες.

Δημοσ.

Διεθνή εγγύηση προσφέρουν σχεδόν όλες οι εταιρείες, συνήθως με τον περιορισμό ότι το μοντέλο του υπολογιστή σου εισάγεται στην χώρα που βρίσκεσαι.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, αφού επιλέξεις τον υπολογιστή που θέλεις να αγοράσεις, να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπία της εταιρείας στην Ελλάδα και να διευκρινήσεις τους όρους ισχύος της εγγύησης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...