arrows Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δεν μαλωνουμε διαφωνια εχουμε:Ρ αραξε.... Οπως επισης παιδια δεν γινεται απλη καθημερινη χρηση και για τους 2 μας στα pc αυτα...εκτος απο gaming (που καποιες φορες ειναι και βαρυ απο πλευρας μου) και οι 2 τα χρησιμοποιουμε για ηχογραφηση video editing web developing και καποια αλλα πιο εξειδικευμενα πραγματα που δεν κανει ο απλος χρηστης!γι αυτο και σε ενα σημειο ρωτησα για πιο συγκεκριμενες δουλειες τη συγκριση των 2 επεξεργαστων... Nαι κάνεις επαγγελματική χρήση σαν power user και την ίδια ώρα ανοίγεις θέμα ρωρώντας αυτονόητα πράγματα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ή απλώς τρολάρισμα....... 1
Zergoulini Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν κανεις το ποιο απλο? Πες του: Εσυ μικρε σκασε... 1
teotsigourakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν κανεις το ποιο απλο? Πες του: Εσυ μικρε σκασε... Γι Γιατι ειναι πιο μεγαλος παρολο που τον ανεφερα ως πιτσιρικα:Ραλλα μαλλον σ αυτα τα θεματα ειναι πιτσιρικας
blueangel3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ειναι πιο μεγαλος παρολο που τον ανεφερα ως πιτσιρικα:Ραλλα μαλλον σ αυτα τα θεματα ειναι πιτσιρικας από ύψος πως πάτε ?
johnbond Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Α ρε μπαγάσηδες..Σας ζηλεύω. Θυμάμαι όταν είχα pentium 150mhz και είχα παρόμοιες ανησυχίες.
teotsigourakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 από ύψος πως πάτε ? και οι 2 ταπες ειμαστε:Ρ 1
κβαντικος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αν απο το πλαισιο διαλεξε ο ιδιος ολα τα κομματια (built to order) δεν υπαρχει λογος διαφωνιας. Εκτος αν παμε τη συζητηση στα ακρα και αμφισβητησουμε οτι θα βαλουν τα συμφωνημενα κομματια η οτι δεν εχουν την ικανοτητα τα το στησουν σωστα. Αλλα διαφορετικα δεν βλεπω το λογο να μη στο στησουν εκει δωρεαν εφοσον καποιος βαριεται να το κανει μονος του. Εννειται οτι σε περιπτωση που το PC ηταν ετοιμο προκατασκευασμενο "μοντελο" turbo-x οντως μακρια. Και ομως, στο Πλαισιο ειναι τοσο θεοι που και το build to order λαθος θα το κανουν. Σε μια παραγγελια 1400 ευρω για pc build to order, το PC εκανε 3 βολτες Πλαισιο ---> σπιτι ---> Πλαισιο ---> σπιτι γιατι την 1 μου βαλαν 1 dimmaki 8gb ram αντι για 2, την αλλη μου βαλανε 6870 αντι για 660TI, την αλλη μου το φεραν με σπασμενο backplate. Γενικα, ειναι οτι σου κατσει με το Πλαισιο. Στο διαταυτα τωρα, ο ενας πυρηνας του i5 εχει διπλασιο performance απο τον πυρηνα του 6300. Aν λαβουμε δε υποψιν οτι αρκετα παιχνιδια και εφαρμογες δεν τρεχουν σε πανω απο 4 πυρηνες η διαφορα καποιες φορες στην πραξη ειναι παραπανω απο διπλασια. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης, το θεωρω ανεκδοτο. Υπαρχει λογος που ο ενας κανει 250 και ο αλλος 120. Οσο για επεξεργασιες video / εικονας / audio, και εφοσον μιλαμε για multithread performance, ο 6300 ειναι ΑΠΟ 20% πισω σε ολα σε σχεση με τον 3570k. Εφοσον ο δικος σου ειναι 10-15% καλυτερος απο τον 3570k, do the math. Eφοσον ενδιαφερεται για τετοια πραγματα βεβαια, καλυτερα να ακουμπαγε 40-50 ευρω να πηγαινε για τον FX8300, ο οποιος οντως πλησιαζει τον δικο σου σε τετοιες εφαρμογες. 1
mkp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καζανοκεφαλος ο αδελφό σου, πες του ότι ένας πυρήνας του i5 6500 τρώει για πρωινό 2 πύρινες του fx 6300... 1
fallen4ngel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω τελικα τι cpu να βαλω? Cyrix. Τα έχει όλα και συμφέρει Καζανοκεφαλος ο αδελφό σου, πες του ότι ένας πυρήνας του i5 6500 τρώει για πρωινό 2 πύρινες του fx 6300... Είδες μήπως τώρα τελευταία καμία τιμή; Μπα ε; Όσο για την σύγκριση με CB γελανε και οι πέτρες..... Τουλάχιστον μια ενημέρωση δεν βλάπτει. Φυσικά δεν λέω ότι είναι καλύτερος ο FX αλλά στα λεφτά του δεν νομίζω να τίθεται θέμα. 1
XronisR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Με 120-130 ευρω διαφορα δεν μπορεις να συγκρινεις.Αυτος με την διαφορα αυτη παιρνει και ssd,που λογικα το Πλαισιο δεν του εβαλε.Α τρωει και μια μεριδα γυρο.Παχαινει η amd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα