Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω μεσω της εταιριας μου (vodafone) η μεσω της αστυνομιας για να αποτρεψω αυτον που το εκλεψε απτο να το χρησιμοποιησει η να το πουλησει.

ειναι ενα Lenovo s60. υπαρχουν εφαρμογες η κατι αλλο που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Μπορείς μεσω της Διαχείρισης συσκευής από τον Google λογαριασμό σου να δοκιμασεις να κάνεις κάτι. Μέσω της Vodafone δεν ξέρω εάν μπορεί να μπλοκάρει την συσκευή μέσω του imei.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω μεσω της εταιριας μου (vodafone) η μεσω της αστυνομιας για να αποτρεψω αυτον που το εκλεψε απτο να το χρησιμοποιησει η να το πουλησει.

ειναι ενα Lenovo s60. υπαρχουν εφαρμογες η κατι αλλο που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

τιποτα δεν μπορεις να κανεις πηγαινε στην voda να μπλοκαρουν την καρτα και μετα αστυνομια να αναφερεις οτι εχασες συσκευη με imei ταδε και αριθο vodafone ταδε.

• Like 1
Δημοσ.

αχρηστο ως προς τις κλησεις , σαν συσκευη για οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα ετσι δεν ειναι ?

Δεν θα μπορεί να κάνει κλήσεις , να στέλνει μηνύματα sms και ίσως να συνδεθεί σε κανά δίκτυο WIFI

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...