Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ιός εφόσον έχει κάνει format δεν νομίζω να είναι, τώρα διάβασα ότι βάζοντας παραπάνω εικονική μνήμη κατάφερε να παίξει κανονικά, άρα τι θέμα είναι καθαρά στις ρυθμίσεις που έκανε για να "βελτιωσει" την ταχύτητα του ssd του κάπου εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα, για εμένα ας ξεκινήσει σε μια καθαρή εγκατάσταση να δει αν δεν πειράξει τίποτα αν έχει θέμα
cpttony Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 1. η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι τι έκανα πριν ξεκινήσει το πρόβλημα; 2. Εγκατέστησα καινούριο hardware (μνήμες); 3. Εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι; 4. Πείραξα κάποιες ρυθμήσεις στα windows; 5. είναι κάτι απο τρία που είπα ή όπως είπες και εσύ σωστά μπορεί να είναι memory leak. 6. Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση να είναι ιός. 1. Έπαιζα κυριολεκτικά ΒΟ3.. και πεταξε το μηνυμα. 2. Όχι 3. ΒΟ3 4. Γιατί να το κάνω? Πείραξα την εικονική μνήμη, μετά που ειπώθηκε εδώ. 5. -- 6. Μπα.. 2 formats.. Στο πρωτο ξαναμπηκαν τα 10, και στο δευτερο τα 7. Πόσο ποια? Μήπως είναι η κάρτα γραφικών? ΄Μετα που ανεβασα ελάχιστα τους χρονισμους της, άρχισε να κάποιον θόρυβο (coil Whine ίσως?).. πόσο μπορεί να στέκει αυτό? δηλαδή να επηρεάζει η GPU τις RAM? Ιός εφόσον έχει κάνει format δεν νομίζω να είναι, τώρα διάβασα ότι βάζοντας παραπάνω εικονική μνήμη κατάφερε να παίξει κανονικά, άρα τι θέμα είναι καθαρά στις ρυθμίσεις που έκανε για να "βελτιωσει" την ταχύτητα του ssd του κάπου εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα, για εμένα ας ξεκινήσει σε μια καθαρή εγκατάσταση να δει αν δεν πειράξει τίποτα αν έχει θέμα Ουτε κάν ξέρω πως βελτιώνεις την ταχύτητα του SSD, και γενικότερα κάθε δίσκου.. Ξανά format? Ενας φίλος μου, έχει και αυτός memory leak, αλλα ξέρει οτι είναι απο την κάρτα δικτύου?!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 1. Έπαιζα κυριολεκτικά ΒΟ3.. και πεταξε το μηνυμα. 2. Όχι 3. ΒΟ3 4. Γιατί να το κάνω? Πείραξα την εικονική μνήμη, μετά που ειπώθηκε εδώ. 5. -- 6. Μπα.. 2 formats.. Στο πρωτο ξαναμπηκαν τα 10, και στο δευτερο τα 7. Πόσο ποια? Μήπως είναι η κάρτα γραφικών? ΄Μετα που ανεβασα ελάχιστα τους χρονισμους της, άρχισε να κάποιον θόρυβο (coil Whine ίσως?).. πόσο μπορεί να στέκει αυτό? δηλαδή να επηρεάζει η GPU τις RAM? Ουτε κάν ξέρω πως βελτιώνεις την ταχύτητα του SSD, και γενικότερα κάθε δίσκου.. Ξανά format? Ενας φίλος μου, έχει και αυτός memory leak, αλλα ξέρει οτι είναι απο την κάρτα δικτύου?! Το Page file το βγάζεις για να "μεγαλώσεις και καλα" την διάρκεια ζωής του ssd καθώς και να βελτιώσεις την απόδοση πλέον το θεωρώ χαζό, παλιότερα το κάναν γιατί ακόμα και ssd 32gb κόστισαν μερικές εκατοντάδες ευρώ οπότε δεν υπήρχε και χώρος αλλά τότε είχαν και μικρότερη διαρκεία ζωής μιας και ήταν μια σχετικά νέα τεχνολογία, παρόλα αυτά αν δεν ασχολήθηκες με tweak για τον ssd δικό μου λάθος, Memory leak μπορεί να είναι από 1000 πράγματα, συνήθως είναι από κακογραμμενους οδηγούς για κάποια συσκευή η συνδυασμός προγραμμάτων και οδηγών 2
cpttony Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το Page file το βγάζεις για να "μεγαλώσεις και καλα" την διάρκεια ζωής του ssd καθώς και να βελτιώσεις την απόδοση πλέον το θεωρώ χαζό, παλιότερα το κάναν γιατί ακόμα και ssd 32gb κόστισαν μερικές εκατοντάδες ευρώ οπότε δεν υπήρχε και χώρος αλλά τότε είχαν και μικρότερη διαρκεία ζωής μιας και ήταν μια σχετικά νέα τεχνολογία, παρόλα αυτά αν δεν ασχολήθηκες με tweak για τον ssd δικό μου λάθος, Memory leak μπορεί να είναι από 1000 πράγματα, συνήθως είναι από κακογραμμενους οδηγούς για κάποια συσκευή η συνδυασμός προγραμμάτων και οδηγών Ο τεχνικός που απευθύνθηκα μου είπε να του πάω την GPU για να την στείλει για έλεγχο.. Μιας και κανει και τον θύρυβο..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Aμα ηταν θεμα καρτας γραφικων δεν θα πετουσε μυνημα ανεπαρκης μνημη απλα θα ειχες τρελα frame drop μιας και η καρτα δεν θα προλαβαινε να φορτωσει σωστα τα textures 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες bo3 εννοείς το Call of Duty: Black Ops 3 σωστά; αν ναι κάνε τα παρακάτω. Για δοκίμασε αυτά που λέει στο σάιτ If you are running out of memory, try the following steps: 1. Right click in the bottom left hand corner of your desktop and select “System” from the menu2. Click ‘Advanced System settings’ in the left hand panel of the ‘System’ window3. Select the ‘Advanced’ tab in the System properties window4. In the ‘Performance’ options, click ‘Settings’5. Select the ‘Advanced’ tab in the Performance Options6. Under ‘Virtual Memory’ click ‘Change7. Uncheck ‘Automatically manage paging file size for all drives’ if it is selected.8. Select ‘Custom size’ and type ‘4096’ into Initial size (MB) and ‘6144’ into Maximum size (MB)9. Click ‘Set’, click ‘OK’ and restart. Και κάτι άλλο δοκίμασες να μην τρέξεις καθόλου το παιχνίδι και να δεις αν σου βγάζει πρόβλημα με την μνήμη;
cpttony Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες bo3 εννοείς το Call of Duty: Black Ops 3 σωστά; αν ναι κάνε τα παρακάτω. Για δοκίμασε αυτά που λέει στο σάιτ Και κάτι άλλο δοκίμασες να μην τρέξεις καθόλου το παιχνίδι και να δεις αν σου βγάζει πρόβλημα με την μνήμη; Το δοκίμασα... Αλλά τρέχει και σβήνει χωρίς καν να πετάξει πρόβλημα..Δεν τρέχει ούτε το Arkham.. Mόνο το Syndicate
eliasjuve Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως έχεις "πειραγμένη" έκδοση των windows; Λες ότι δεν έχεις πειράξει ρυθμίσεις αλλά το page file ήταν 0 στην αρχή αν θυμάμαι καλά κάτι το οποίο δεν γίνεται από μόνο του.
cpttony Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά, συγγνώμη που δεν απαντώ... Πήγα, την κάρτα γραφικών μου.. στον τεχνικό για να την στείλει πίσω.. (Πιστεύω οτι δεν ειναι απο κει, αλλά θέλω να ειναι απο κει για να τελειώνει το θέμα). Για ό,τι νεότερο, θα σας πω... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
cpttony Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα, μετά από 3 μήνες. Λοιπόν, το πρόβλημα εμμένει. Πρόσθεσα ακριβώς τις ίδιες RAM που έχω, και τώρα είμαι στα 12GB. Η συχνότητα έχει ελαττωθεί αρκετά και εμφανίζεται μόνο στον ΙΕ. Σε παιχνίδια δεν εμφανίζεται κάτι! Αλλά, έχω κάποια random crashes των Windows, ίσως να οφείλεται στις RAM ίσως όχι, τα οποία λύνονται μόνο με επαεκκίνηση, όταν freez-άρει.. πετάει το μήνυμα (Ανεπαρκής RAM) και κλείνει η οθόνη.. Εκεί, (μιας και είχα ανοικτό το κουτί) ακουγόταν ένας ήχος από το σύστημα, αλλά δεν ξέρω από που ακριβώς, σαν να ζοριζόταν. Εφόσον, εμμένει και δεν είναι από τις RAM, τι παίζει? Υ.Γ Το τροφοδοτικό πάσχει από coil whine.
SpirosZ68 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ερωτηση. Οι μνημες που ειχες πριν και οι μνημες που εχεις τωρα ειναι στη λιστα με τις συμβατες μνημες της Motherboard?
cpttony Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τώρα έχω ένα set, 2x 2GB Corsair XMS3 CMX4GX3M2A1600C9 και 2x 4GB XMS3 CMX8GX3M2A1600C9. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/H97-PLUS/H97-PLUS_Memory_QVL.PDF Σε αυτό το .pdf αναφέρει μόνο το μοντέλο CMX16GX3M2A1333C9 και CMX4GX3M1A1333C9.
SpirosZ68 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Απο ενα γρηγορο σκαναρισμα της QVL εβγαλα το συμπερασμα οτι πολυ λιγες μνημες 1600 υποστηριζονται και στα 4 slots. Αν προσεξεις θα δεις οτι τις περισσοτερες απο τις μισες που ηδη υπαρχουν στη λιστα με τις 1600αρες τις εχει σαν συμβατες μονο οταν χρησημοποιεις μεχρι 2 Dimm.Για εμενα αυτο ειναι το προβλημα.Βαλε μονο 2 dimm (τις 2Χ4GB) και αν εισαι τυχερος μπορει απλα να τις χρονισει χαμηλοτερα και να μην εχεις προβλημα.Σε καμια περιπτωση ομως μην βαλεις και τις 4 επανω σε ενα τοσο επιλεκτικο motherboard αν δεν το γραφει ρητως και κατηγορηματικως στην QVL οτι δουλευει. Εκτος αν εχεις σκοπο να κανεις τον δοκιμαστη για την ASUS.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το qvl μην το έχετε σαν ευαγγέλιο πρώτα το qvl είναι με μνήμες που είχε η εταιρεία στη διάθεσή της 3-6 μήνες πριν την κυκλοφορία της μητρικής, μια εταιρία είναι αδύνατο να δοκιμάσει όλες της μνήμες που κυκλοφορούν, 2ον είναι αδύνατο να ανανέωσει το qvl μετα την κυκλοφορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα