vaggospat13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, πήγα και ρώτησα σ'ενα μαγαζι... και μου ειπαν οτι φταίει ο διαφορετικος χρονισμος αναμεσα στα 2 sets. Και να περασω αυριο να μου δωσουν δοκιμαστικα 2x4GB @1600 για να δω αν θα δουλεψει.. Αν ναι, τοτε εφταιγε αυτο.. αν παλι οχι.. Βλεπουμε... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγγνωμη αν σας έπριξα.. Αν υπάρχει εξελιξ, θα ενημερώσω. Προς το παροόν, είμαι στην κατάσταση που ήμουν πριν απο 2-2,5 χρονια... 4GB RAM το σύστημα είναι σταθερό με 4 γιγα; δοκιμασε να ανοιξεις κανα παιχνίδι
cpttony Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το σύστημα είναι σταθερό με 4 γιγα; δοκιμασε να ανοιξεις κανα παιχνίδι Απ'οτι φαίνεται όχι.. ΜΕ Windows 7, 4GB RAM, με ανοικτές 2 καρτέλες στον ΙΕ... πέταξε μήνυμα LOW MEMORY... Τι να πω?
WalkerSW Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να βάλεις εδώ ένα screenshot απο την διαχειρηση μνημης και απο τα processes στον Task manager οτν πετάει το μηνυμα?
vaggospat13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Απ'οτι φαίνεται όχι.. ΜΕ Windows 7, 4GB RAM, με ανοικτές 2 καρτέλες στον ΙΕ... πέταξε μήνυμα LOW MEMORY... Τι να πω? κάτι παίζει τότε φίλε μου, με 4γιγα εγώ έχω 103 καρτέλες αυτή τη στιγμή στον firefox, δώσε μια εικόνα από τον task manager.
visualizer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι έχει 4GB..
cpttony Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα μου σωσουν αλλά 4 @1600 για δοκιμή... Αν είναι θα δοκιμάσω πρώτα χωρίς την έξτρα... Και αν το εμφανίσει θα ποστάρω την φωτογραφία Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από cpttony
visualizer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά με τις ρυθμίσεις στην εικονική μνήμη τι έκανες; είσαι σίγουρος ότι είναι σωστές ;
cpttony Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά με τις ρυθμίσεις στην εικονική μνήμη τι έκανες; είσαι σίγουρος ότι είναι σωστές ;Έχω παραθέσει παραπάνω κάποια πράγματα/ρυθμίσεις με την εικονική μνήμη... Αλλά αν δε καλύπτουν πες μού να σου πω
WalkerSW Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Με το screenshot από τον task manager τι γίνεται?
cpttony Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Με το screenshot από τον task manager τι γίνεται? Δεν ήμουν σπίτι... Εφόσον δεν μου το εμφανίζει το μήνυμα κάθε φορά που είμαι στον ΙΕ... πώς να στείλω τον Task Manager..μόνο αν εννοείς γενικά να στείλω!
eliasjuve Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε στη "Διαχείριση Εργασιών των Windows" στην καρτέλα "Διεργασίες" και δες ποιο πρόγραμμα σου τρώει τη μνήμη. Μπορεί να μην είναι ο IE. Αν δεν ξέρεις πως να πάρεις screenshot δες εδώ: http://is.gd/ayGXm7
cpttony Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε στη "Διαχείριση Εργασιών των Windows" στην καρτέλα "Διεργασίες" και δες ποιο πρόγραμμα σου τρώει τη μνήμη. Μπορεί να μην είναι ο IE. Αν δεν ξέρεις πως να πάρεις screenshot δες εδώ: http://is.gd/ayGXm7 Ξέρω να πάρω φωτογραφία, και τι αλλα αυτό που ρωτάω είναι: Η φωτογραφία πρέπει να είναι την συνανθρώπου πετάει το μήνυμα ή όταν απλώς δουλεύει το PC.
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δουλεψε το λιγο και βγαλε ενα screen να δουμε τι γινετε.
eliasjuve Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρω να πάρω φωτογραφία, και τι αλλα αυτό που ρωτάω είναι: Η φωτογραφία πρέπει να είναι την συνανθρώπου πετάει το μήνυμα ή όταν απλώς δουλεύει το PC. Γενικά βγάλε μία τον task manager. Αν το πετύχεις όταν στο κάνει ακόμα καλύτερα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι τι έκανα πριν ξεκινήσει το πρόβλημα; Εγκατέστησα καινούριο hardware (μνήμες); Εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι; Πείραξα κάποιες ρυθμήσεις στα windows; είναι κάτι απο τρία που είπα ή όπως είπες και εσύ σωστά μπορεί να είναι memory leak. Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση να είναι ιός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα