Occultist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όταν παραμένουν τόσο γενικευμένα και χοντρά προβλήματα μετά από Format, γενικώς, το rig φωνάζει να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στο μώλο... Εκτός και αν τη διαδικασία την έχει αναλάβει κανας πολύξερος και κάνει τις ίδιες μαλ$%^ες κάθε φορά.
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ετσι σου είπαν εσένα?Ναι... Δυστυχώς ή ευτυχώς σε μαγαζι Όταν παραμένουν τόσο γενικευμένα και χοντρά προβλήματα μετά από Format, γενικώς, το rig φωνάζει να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στο μώλο... Εκτός και αν τη διαδικασία την έχει αναλάβει κανας πολύξερος και κάνει τις ίδιες μαλ$%^ες κάθε φορά. Τι εεννοείς να το πουλήσω? Δεν λέει πέρυσι μου το έφτιαξαν και επεξεργαστή, μητρική φέτος... Να πάω σε αλλαγή RAM δηλαδή.. Εντάξει, είπαμε ξέρω πράγματα αλλα όχι και τόσα πολλά...
WalkerSW Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι... Δυστυχώς ή ευτυχώς σε μαγαζι Τι εεννοείς να το πουλήσω? Δεν λέει πέρυσι μου το έφτιαξαν και επεξεργαστή, μητρική φέτος... Να πάω σε αλλαγή RAM δηλαδή.. Πανε πες τον μαστορα να αλλάξει επάγγελμα!! 1
Silverage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μήπως δεν έχουν πατήσει καλά ή έχει στραβώσει κάνα σιδεράκι στην υποδοχή και την χάνει;
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μήπως δεν έχουν πατήσει καλά ή έχει στραβώσει κάνα σιδεράκι στην υποδοχή και την χάνει; Tα Windows εμφανίζει όλη την RAM, 8GB στο dxdiag και στις ιδιοτητες συστηματος με 7,9GB λειτουργικά.. 7.9 και στο task manager..!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πήγαινε το μηχάνημα για εξορκισμό . Πέραν της πλάκας, ασυμβατότητα μνημών βρωμάει από χιλιόμετρα, μάλλιασε η γλώσσα των περισσοτέρων εδώ μέσα να το λέει. Δοκίμασε με τις ram κάποιο φίλου σου αν γίνεται και βασικό, μην εμπιστεύεσαι συνοικιακούς ψευτοεχνικούς, μιας και δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και κοιτάνε να σου πλασάρουν ότι αυτοί θέλουν, να σε πιάσουν κότσο με λίγα λόγια. 2
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πήγαινε το μηχάνημα για εξορκισμό . Πέραν της πλάκας, ασυμβατότητα μνημών βρωμάει από χιλιόμετρα, μάλλιασε η γλώσσα των περισσοτέρων εδώ μέσα να το λέει. Δοκίμασε με τις ram κάποιο φίλου σου αν γίνεται και βασικό, μην εμπιστεύεσαι συνοικιακούς ψευτοεχνικούς, μιας και δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και κοιτάνε να σου πλασάρουν ότι αυτοί θέλουν, να σε πιάσουν κότσο με λίγα λόγια. Κοίτα, το μηχάνημα που έχω στην υπογραφή μου, δεν μου το πλάσαραν, το έψαξα εγω, ρωτώντας εδω και ψάχνοντας σε τεχνολογικά site. Αυτο που μου προτεινε αυτός ειναι να αφήσω μέσα 2x2GB που είχα και να προσθέσω αλλα 2x2. Εντάξει, καταλαβα πάω για αγορα 2x4GB.... Και που ξερω εγώ αν βάλω κάποιες αλλες οτι δεν θα εχω και τοτε προβλημα? Το πρόβλημα εμφανίστηκε αποτομα υπενθυμιζω..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ξαναλέω έχεις κάποιον φίλο με ddr3 2x4 να δοκιμάσεις ;
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ξαναλέω έχεις κάποιον φίλο με ddr3 2x4 να δοκιμάσεις ; Oχι, δυστυχώς.. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλώς, τότε λογικά το πρόβλημα οφείλεται στα διαφορετικά κιτ. Πούλα τα και πήγαινε σε λύση 2x4 να ησυχάσεις.
vaggospat13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δες κρασαρει γτ θέλει περισσότερη ραμ. είδα πριν ότι κρασαρε με 5-6 καρτέλες στον Internet explorer, αυτο δε δικαιολογείται. δοκίμασε να τον στρεσάρεις http://www.mersenne.org/download/να δεις αν θα βγάλει σφάλμα, βάλε στην επιλογή custom ram usage 8000. Μην έχεις τίποτα άλλο ανοιχτό. Επίσης θα σου πρότεινα να βγάλεις το ένα κιτ μνήμης και να δεις πως θα συμπεριφερθεί το σύστημα, δοκίμασε να τρέξεις τα παιχνίδια με κατεβασμένες ρυθμίσεις απόδοσης.
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα αν είναι πρόβλημα στα kit θα είναι το πιο παλιό, λογικά πάντα. Σκέφτομαι να πάρω 2x4 του set που έβαλα πέρσυ (Corsair XMS3), τι λέτε? Το "παλιό set, θα το αφήσω στην άκρη για test. Μετά Την εισαγωγή νέων RAM, εικονική μνήμη να έχω ή όχι
visualizer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πλάκα έχετε..αφού είναι χρεπι βάλτο για πούλημα λέει να το πάρει κανένας μ....
vaggospat13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα αν είναι πρόβλημα στα kit θα είναι το πιο παλιό, λογικά πάντα. Σκέφτομαι να πάρω 2x4 του set που έβαλα πέρσυ (Corsair XMS3), τι λέτε? Το "παλιό set, θα το αφήσω στην άκρη για test. Μετά Την εισαγωγή νέων RAM, εικονική μνήμη να έχω ή όχι Για μενα τέσταρε πρώτα το σύστημα βγάζοντας το ένα τεστ να εξακριβώσεις ότι φταίει αυτο Εικονική μνήμη θα βάλεις στον στον αυτόματη διαχείριση από το σύστημα. περισσότερα εδω http://www.pcsteps.gr/24445-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-7-8/ 1
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, πήγα και ρώτησα σ'ενα μαγαζι... και μου ειπαν οτι φταίει ο διαφορετικος χρονισμος αναμεσα στα 2 sets. Και να περασω αυριο να μου δωσουν δοκιμαστικα 2x4GB @1600 για να δω αν θα δουλεψει.. Αν ναι, τοτε εφταιγε αυτο.. αν παλι οχι.. Βλεπουμε... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγγνωμη αν σας έπριξα.. Αν υπάρχει εξελιξ, θα ενημερώσω. Προς το παροόν, είμαι στην κατάσταση που ήμουν πριν απο 2-2,5 χρονια... 4GB RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα