Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 καρτελες ανοικτες στον κλασσικο, παλιο ΙΕ και χρησιμοποιεί 4GB RAM... Και έπεσε η γενικότερη αποδση του συστήματος

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Το θεμα είναι, αν βάλω τα 7αρια και έχω συνεχίσω/αποκτήσω το ίδιο πρόβλημα?

Τα 10 που εχω τωρα μεσα είναι με καθαρή εγκατάσταση, και να φανταστείς ότι δεν έκανα πρωτα αναβαθμιση στα 10 και μετα καθαρή, επι τοπου καθαρή... Αν λες για τα 7, ναι θα το βαλω στο πρόγραμμα..

Ο δικος μου SSD, έπεσε στο 98 μετα από 1,5+ χρόνο! καλο-κακο, ρώτησα και στο topic των δίσκων!

Το θεμα είναι, αν βάλω τα 7αρια και έχω συνεχίσω/αποκτήσω το ίδιο πρόβλημα?

θα εχεις ξανα τα 10-ρια διαθεσιμα....

Δημοσ.

Τι εννοεις?

Mηπως εν τελει φταινε τα παιχνίδια που δοκιμασα (Arkham, BO3 )? Απαιτουν παραπανω RAM απ'οτι έχω.. Αλλα το θεμα είναι ότι δεν τα παιζω με τερμα τις ρυθμισεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bρήκα χρόνο και έκανα format... είχα στο μυαλο μου να βάλω τα 7, αλλα κατέληξα να βαλω τα 10 (δεν έχω το CD των 7, ενώ είναι γνήσια).

Δοκίμασα ξανά το Arkam, BO3,  Witcher, Syndicate... Συνεχίζει να πετάει το πρόβλημα...

Μήπως δεν είναι θέμα RAM, αλλα Vram? Τι να πω... εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα?!

Εκτος από drivers, steam δεν έχουν περαστει άλλα προγράμματα

Δημοσ.

Κατεβασε το aida 64 και στρεσσαρε μια μια τις επιλογες η κανε συνδιασμους για να δεις που θα σου πεταξει ξανα το ιδιο. Για εμενα ειναι καθαρα θεμα ασταθειας σε ραμ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να βρώ πως το κάνεις αυτο με το aida64.

Ξανα-έκανα format (2 μεσα σε 2 μερες) και τώρα το BO3 πεταει τα ίδια, στο Arkham μπορεις να παιξεις και σου το πεταει μετα απο κανενα 20-30', το Syndicate το τρεχει απροβληματιστα.. Στον ΙΕ μου το πεταξε την πρωτη φορα που τον ανοιξα...

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις το cd με τα 7αρια, το να βγάλεις το ένα σετ δεν λέει, με 4gb δεν θα μπορείς να κάνεις δοκιμές στα παιχνίδια που θες γιατί πολύ απλά δεν αρκούν. Αν τυχόν έχεις το ίδιο θέμα στα 7αρια, έλεγξε μία μία τις μνήμες με memtest και από τα δύο σετ, αν κάποιες έχουν πρόβλημα φεύγουν rma. Αν από την άλλη είναι μια χαρά, πούλα τες και πήγαινε σε kit 2x4gb να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Διαφορετικά βρες κάποιον φίλο σου με 2x4 gb kit και δοκίμασε στα 10αρια, μήπως βγάλεις άκρη τελικά.

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις το cd με τα 7αρια, το να βγάλεις το ένα σετ δεν λέει, με 4gb δεν θα μπορείς να κάνεις δοκιμές στα παιχνίδια που θες γιατί πολύ απλά δεν αρκούν. Αν τυχόν έχεις το ίδιο θέμα στα 7αρια, έλεγξε μία μία τις μνήμες με memtest και από τα δύο σετ, αν κάποιες έχουν πρόβλημα φεύγουν rma. Αν από την άλλη είναι μια χαρά, πούλα τες και πήγαινε σε kit 2x4gb να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Διαφορετικά βρες κάποιον φίλο σου με 2x4 gb kit και δοκίμασε στα 10αρια, μήπως βγάλεις άκρη τελικά.

Όλα αυτά που ανέφερα έγιναν στα 7... Έχω τρέξει το memtest.. Δεν μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.. Αν είναι να πάρω RAM θα πάρω τις Corsair 2x4 + 2x2 GB.

Δημοσ.

Βάζοντας σήμερα εικονική μνήμη στος HDD, 8146 ΜΒ, το BO3 έτρεξε για κανενα μισαωρο που το δοκιμασα.. χωρις προβληματα (μηνυματα κλπ). Το Syndicate ok, το Arkham ουτε καν την χάρη μου κανει να ανοιξει...

Τελικα, να έχω εικονική μνήμη ή οχι? Να βάλω ενα set 2x4 ? Και ας μην μαθουμε ποτε τι συμβαινει..

Δημοσ.

Τελικα, να έχω εικονική μνήμη ή οχι? Να βάλω ενα set 2x4 ? Και ας μην μαθουμε ποτε τι συμβαινει..

εγω σε ενα παλιο πσ που ειχα εβαλα ενα δευτερο hdd 120 gb εικονικη μνημη.. (διαφορα δεν ειδα στην αποδωση)

καλο ειναι να μαθεις τη γινεται γιατι θα μπορουσε να σ'το ξανακανει ακομα και με της καινουριες

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστώ δεν δοκιμασες ακομη με auto την εικονική στον ssd ετσι?

Μετα και τα 2 format που εκανα, είχε επιλεγμενο απο μόνο του τον SSD. Στα 10, συνεχιζόταν το προβλημα... στα 7 το ΒΟ3 με εικονική μνήμη είτε στον SSD ή στον HDD έπαιζε, το Arkham στα 7 δεν ανοιγε, το Syndicate επαιζε ετσι και αλλιως!

Τώρα ειμαι στα 7. Έβαλα την διαχέιρηση στον μεγάλο...

Σύνοψη:

Στα 7αρια, οπως προ-ειπα.. τα σφάλματα ειναι τα εξης: Την πρωτη φορα που ανοιξα τον IE και φορτωσα 4-5 καρτελες το πεταξε (απο τοτε ή με ή χωρις VM δεν εχω προβλημα) & στο ΒΟ3, ενω δεν ειχα (για test) εικονική μνήμη.

Στα 10: Είτε είχα ή οχι εικονική μνήμη, τα παιχνίδια crash-αραν!

Το θέμα δεν ειναι που θα βάλω την διαχειρηση της εικονικής, δεν έχω προβλημα μ'αυτο.. Αλλα ποιό ειναι το πρόβλημα, γιατί έχει πρόβλημα η φυσική (και αποτομα) και τί το προκαλει. Να βάλω παραπνω RAM?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που στο κανει και στα 7αρια, τοτε καταλήγουμε σε ασυμβατότητα μνημών όπως ειχα πει απο την αρχή!

Το οτι στο κανει λιγοτερο στα 7αρια δεν σημαίνει απολύτως τπτ μια και 7αρια και 10αρια διαχειριζονται εντελώς διαφορετικά την μνημη. 

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμή που στο κανει και στα 7αρια, τοτε καταλήγουμε σε ασυμβατότητα μνημών όπως ειχα πει απο την αρχή!

Το οτι στο κανει λιγοτερο στα 7αρια δεν σημαίνει απολύτως τπτ μια και 7αρια και 10αρια διαχειριζονται εντελώς διαφορετικά την μνημη. 

Αν έχουμε ασυμβατότητα μνημών, το PC δεν θα πρεπε να boot-αρει καθόλου... Δεύτερον, το PC λειτουργεί μ'αυτές τις μνήμες (2x2 + 2x2) εδω  και 1,5+ χρόνο, χωρίς να τα έχει πετάξει τα μηνύματα αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...