Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Βάλε νορτον και βάλτο να κάνει σάρωση στις μνήμες, εκεί είναι το πρόβλημα. Ειδικά μετά την τελευταία φωτογραφία...
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Βάλε νορτον και βάλτο να κάνει σάρωση στις μνήμες, εκεί είναι το πρόβλημα. Ειδικά μετά την τελευταία φωτογραφία... Κάποιο συγκεκριμένο link?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Βάλε νορτον και βάλτο να κάνει σάρωση στις μνήμες, εκεί είναι το πρόβλημα. Ειδικά μετά την τελευταία φωτογραφία... Τι ακριβώς είδες στην τελευταία φωτογραφία και έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι οι μνήμες? Αν είχε πρόβλημα στης μνήμες θα πετούσε μπλε οθόνη πριν καλά καλά γεμίσουν, ξανά είπα πιο επάνω με απλή αναζήτηση είναι πρόβλημα των Windows 10 update μιας και κατεβάζει ότι οδηγούς θέλει και σε συνδυασμό με τα εγκατεστημενα προγράμματα δημιουργεί θέματα memory leak, εφόσον έχεις δοκιμάσει τόσα πράγματα κάνε format ειδικά αν πέρασες τα Windows 10 με αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση 1
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τι ακριβώς είδες στην τελευταία φωτογραφία και έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι οι μνήμες? Αν είχε πρόβλημα στης μνήμες θα πετούσε μπλε οθόνη πριν καλά καλά γεμίσουν, ξανά είπα πιο επάνω με απλή αναζήτηση είναι πρόβλημα των Windows 10 update μιας και κατεβάζει ότι οδηγούς θέλει και σε συνδυασμό με τα εγκατεστημενα προγράμματα δημιουργεί θέματα memory leak, εφόσον έχεις δοκιμάσει τόσα πράγματα κάνε format ειδικά αν πέρασες τα Windows 10 με αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση Με clean install τα εχω τα 10.. Αν είναι να γινει format θα ξανα-μπουν τα 7αρια... Μεχρι τουλάχιστον να στρώσουν αρκετα τα 10... Ας κρατησουμε αυτό το ενδεχομενο ως ακραιο... Ωστόσο ας ψαξουμε για κατι άλλο!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Με clean install τα εχω τα 10.. Αν είναι να γινει format θα ξανα-μπουν τα 7αρια... Μεχρι τουλάχιστον να στρώσουν αρκετα τα 10... Ας κρατησουμε αυτό το ενδεχομενο ως ακραιο... Ωστόσο ας ψαξουμε για κατι άλλο! Θέμα με memory leak είχα και εγώ πρέπει να ήταν από το magician που είχα περασμένο και σε perfomance profile, μετά από format πέρασα τα πάντα εκτός από το magician και εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχω θέμα 1
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Θέμα με memory leak είχα και εγώ πρέπει να ήταν από το magician που είχα περασμένο και σε perfomance profile, μετά από format πέρασα τα πάντα εκτός από το magician και εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχω θέμα Δεν έχω κάτι τέτοιο... Εκτος από το steam, 2-3 games, έχω εγκαταστήσει ένα Asus AI Suite 3, πρώτη φορά το έβαλα τωρα με τα 10, και το EVGA Persicion X16 για το OC της GPU..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω κάτι τέτοιο... Εκτος από το steam, 2-3 games, έχω εγκαταστήσει ένα Asus AI Suite 3, πρώτη φορά το έβαλα τωρα με τα 10, και το EVGA Persicion X16 για το OC της GPU..Το κύριο πρόβλημα είναι από τα update που κάνει force η Microsoft αυτό σε συνδυασμό με άλλο software που έχει ο κάθε χρήστης δημιουργεί πρόβλημα, αρκετοί είχαν θέμα με το eset και memory leak εγώ το έχω από την πρώτη μέρα που έκανα αναβάθμιση και δεν έχω κανέναν απολύτως πρόβλημα είναι λίγο δύσκολο να εντυπώσεις το πρόβλημα όταν δεν μπορείς να ξέρεις τι συνδυασμό software/hardware έχει ο κάθε χρήστης 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Επειδη δεν θυμαμαι να το διαβασα, drivers εχεις βαλει οτι εχει βγει για 10αρια απο την κατασκευαστρια του MB ή ειναι απο 8αρια και ακομα χειροτερα οτι εχουν κατεβασει τα win10? Αν ειχε προβλημα με memory leak θα την παθαινε και με τα 7αρια παντως ειδικα αφου τα εχει λιωσει τοσο καιρο.
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το κύριο πρόβλημα είναι από τα update που κάνει force η Microsoft αυτό σε συνδυασμό με άλλο software που έχει ο κάθε χρήστης δημιουργεί πρόβλημα, αρκετοί είχαν θέμα με το eset και memory leak εγώ το έχω από την πρώτη μέρα που έκανα αναβάθμιση και δεν έχω κανέναν απολύτως πρόβλημα είναι λίγο δύσκολο να εντυπώσεις το πρόβλημα όταν δεν μπορείς να ξέρεις τι συνδυασμό software/hardware έχει ο κάθε χρήστης Αυτό, δεν ξέρω πως να βρω το πρόβλημα... Ή έστω από που να αρχίσω... Επειδη δεν θυμαμαι να το διαβασα, drivers εχεις βαλει οτι εχει βγει για 10αρια απο την κατασκευαστρια του MB ή ειναι απο 8αρια και ακομα χειροτερα οτι εχουν κατεβασει τα win10? Αν ειχε προβλημα με memory leak θα την παθαινε και με τα 7αρια παντως ειδικα αφου τα εχει λιωσει τοσο καιρο. Από το site της μητρικης... Ναι ξερω ότι το memory leak ισως παρει καιρο να φανει.. αλλα στα 7 ηταν όλα ρολοι... ή τουλάχιστον έτσι φαινοταν!
Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τι ακριβώς είδες στην τελευταία φωτογραφία και έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι οι μνήμες? Αν είχε πρόβλημα στης μνήμες θα πετούσε μπλε οθόνη πριν καλά καλά γεμίσουν, ξανά είπα πιο επάνω με απλή αναζήτηση είναι πρόβλημα των Windows 10 update μιας και κατεβάζει ότι οδηγούς θέλει και σε συνδυασμό με τα εγκατεστημενα προγράμματα δημιουργεί θέματα memory leak, εφόσον έχεις δοκιμάσει τόσα πράγματα κάνε format ειδικά αν πέρασες τα Windows 10 με αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση Really? και εσύ? Και για να μην παρεξηγηθώ ήταν μια προσπάθεια για "τρολλινγκ" μιας και από ότι βλέπω το παλικάρι έχει αφήσει ακόμα το page file Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης και όχι Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα.
eliasjuve Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Really? και εσύ? Και για να μην παρεξηγηθώ ήταν μια προσπάθεια για "τρολλινγκ" μιας και από ότι βλέπω το παλικάρι έχει αφήσει ακόμα το page file Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης και όχι Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα. Απ' ότι μας είπε και όπως φαίνεται στην φωτογραφία έβαλε page file στον μηχανικό δίσκο.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που ακομα και με page file σου εμφανιζει προβλημα γύρνα στα 7 που εισουν μια χαρα και περιμενε μηπως αργοτερα στρωσουν τα 10αρια. Βασικα οπως εισαι πετα και τα 7 αρια σε dual boot για να μην κανεις φορματ παλι.
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Really? και εσύ? Και για να μην παρεξηγηθώ ήταν μια προσπάθεια για "τρολλινγκ" μιας και από ότι βλέπω το παλικάρι έχει αφήσει ακόμα το page file Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης και όχι Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα. Δεν είναι προσπάθεια troll, είναι υπαρκτό πρόβλημα... Όπως λεει ο @eliasjuve, έβαλα page file στον μηχανικο, απλως στην φωτογραφια είναι επιλεγμενος ο SSD. Απο την στιγμη που ακομα και με page file σου εμφανιζει προβλημα γύρνα στα 7 που εισουν μια χαρα και περιμενε μηπως αργοτερα στρωσουν τα 10αρια. Βασικα οπως εισαι πετα και τα 7 αρια σε dual boot για να μην κανεις φορματ παλι. Το θεμα είναι, αν βάλω τα 7αρια και έχω συνεχίσω/αποκτήσω το ίδιο πρόβλημα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Για εμενα κανε μια καθαρη εγκατασταση χωρις να πειραξεις τιποτα και δες αν εχεις το προβλημα , εχω ακομα ενα agility 3 120GB που ποτε δεν πειραξα τιποτα και λειτουργει ακομα κανονικα (98% health ετσι τον εδιχνε απο την πρωτη μερα) με την εγγυηση που δινουν πλεον + την μεγαλυτερη αξιοπιστια , πρωτα θα αλλαξεις δισκο (μπορει και 2 δισκους) και μετα θα φτασεις ισως να εχεις θεμα απο της εγγραφες
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Για εμενα κανε μια καθαρη εγκατασταση χωρις να πειραξεις τιποτα και δες αν εχεις το προβλημα , εχω ακομα ενα agility 3 120GB που ποτε δεν πειραξα τιποτα και λειτουργει ακομα κανονικα (98% health ετσι τον εδιχνε απο την πρωτη μερα) με την εγγυηση που δινουν πλεον + την μεγαλυτερη αξιοπιστια , πρωτα θα αλλαξεις δισκο (μπορει και 2 δισκους) και μετα θα φτασεις ισως να εχεις θεμα απο της εγγραφες Τα 10 που εχω τωρα μεσα είναι με καθαρή εγκατάσταση, και να φανταστείς ότι δεν έκανα πρωτα αναβαθμιση στα 10 και μετα καθαρή, επι τοπου καθαρή... Αν λες για τα 7, ναι θα το βαλω στο πρόγραμμα.. Ο δικος μου SSD, έπεσε στο 98 μετα από 1,5+ χρόνο! καλο-κακο, ρώτησα και στο topic των δίσκων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα