WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν! Υποτίθεται ή εικονική μνήμη ήταν το πρώτο που ειδες και το μεγάλες στο auto.
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν! Υποτίθεται ή εικονική μνήμη ήταν το πρώτο που ειδες και το μεγάλες στο auto.Ταυτόχρονα ψάχνω και στο google, οπότε έχω μπερδευτεί με το τι είδα εδώ και τι εκεί. Το πρόβλημα εμμένει... Το απόγευμα θα δοκίμασω το Arkham και θα σας πω...
eliasjuve Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βάλε εικονική μνήμη τουλάχιστον 256 ΜΒ ή βάλε να διαχειρίζεται από το σύστημα.
Occultist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω και εγω ότι είναι από την διαφορετικη μνήμη... Την ιδια μνήμη 4x2GB τα έχω εδώ και 1.5 χρόνο.... Καπου υπάρχει memory leak... Aλλα, δυστυχώς δεν ξερω που! π.χ όταν τρεχω το BO3... Μηπως επειδή το έχω στα max settings.. και απ'αυτα που διαβαζω είναι ότι θελει πανω από 10GB RAM... Απ'την άλλη... όμως, μου το πεταξε και όταν ειχα μονο ανοικτο το IE. ΕDIT: Μήπως είναι κανείς ιος? Δεν νομίζω.... Ένα μηνα εχει που εκανα φορματ... Ουτε πειρατικα, ουτε τιποτα άλλο... EDIT#2: Έλεγα να βάλω ένα σετάκι 2x4GB, βγάζοντας το πιο αργό που έχω... Αλλα λογικα το πρόβλημα εμμένει Κάθεσαι και λες "μήπως φταίει το ένα απίθανο και μήπως φταίει το άλλο απίθανο", ενώ το σύστημα φωνάζει για format. Malware; Corrupted files; Κάτι άλλο; Πέρνα τα από την αρχή όλα ή άσε να το κάνει κάποιος που ξέρει... 1
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έβαλα την προηγούμενη έκδοση driver της Nvidia... προ Fallout 4... και τώρα πεταει το μηνυμα κάθε 20-30 λεπτά... Και αν το κλεισεις μπορεις να συνεχισεις να παιζεις... κατι που δεν γινοταν χθες για παραδειγμα! Aν προσθέσω και άλλη RAM, βγαζοντας το πιο αργο setακι?! Μήπως και επειδή είναι διαφορετικα cas latency δημιουργει πρόβλημα... Mαλλον θα του ρίξω ένα φορματ... για καλο και για κακο... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από cpttony
Dennisbest Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βάλε εικονική μνήμη 4gb και δεν πρόκειται να στο ξαναβγάλει.
RTW4ever Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γιατί επιμένεις να μην λύνεις το θέμα με την εικονική μνήμη που σου έχουν πει τόσες φορές μέχρι τώρα; 1
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βάλε εικονική μνήμη 4gb και δεν πρόκειται να στο ξαναβγάλει. Η εικονική μνήμη, ουσιαστικά δεν δεσμευει χώρο από τους δίσκους? Αν ναι, διαβάζω οτι είναι κακό για τους δισκους και ειδικά για έναν SSD! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βάλω εικονική μνημη.. αλλα μην διαλύσω τους δίσκους μου!? Με παραπάνω RAM θα λυθεί το θέμα?
Dennisbest Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεσμεύει όσο μέγεθος της ορίσεις...Αν βάλεις 4gb δηλαδή , θα δεσμεύσει 4gb...Αν φοβάσαι για τον SSD σου , βάλε την στον HDD. Δεν πρόκειται να πάθει απολύτως τίποτα.
RTW4ever Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η εικονική μνήμη, ουσιαστικά δεν δεσμευει χώρο από τους δίσκους? Αν ναι, διαβάζω οτι είναι κακό για τους δισκους και ειδικά για έναν SSD! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βάλω εικονική μνημη.. αλλα μην διαλύσω τους δίσκους μου!? Ότι να 'ναι, τι είναι αυτά που λές; Σιγά μην εκραγούν κιόλας! Δεν ξέρω που τα διαβάζεις αυτά, αλλά αν ξέρεις αγγλικά ψάξε σε σοβαρά τεχνολογικά sites για page file. Είτε βάλε την στο αυτόματο, είτε όρισε ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Εγώ έχω βάλει στο σύστημα της υπογραφής μου 4gb, παρά το ότι έχω 32 gb μνήμη, διότι κάποια προγράμματα την χρειάζονται. Σου προτείνω και σένα τα 4 γίγα, εκτός αν ο ssd σου είναι στα 60 γίγα, οπότε βάλε 2 γίγα. 1
Silenzio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 RTW4ever στο ίδιο φόρουμ που γράφεις αυτή τη στιγμή Site: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ προτείνεται η απενεργοποίηση του page file για τη συντήρηση ενός ssd. 1
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ότι να 'ναι, τι είναι αυτά που λές; Σιγά μην εκραγούν κιόλας! Δεν ξέρω που τα διαβάζεις αυτά, αλλά αν ξέρεις αγγλικά ψάξε σε σοβαρά τεχνολογικά sites για page file. google! Μοιράσου μαζί μου, κάποιο τεχνολογικό site.. μόνο το tom's hardware ξέρω.. Tώρα είναι όπως το δείχνει η εικόνα... Αν βάλω εξτρα RAM, πάλι θα πρέπει να βάλω και εικονική μνήμη, ετσι? Άρα, δεν βάζω φυσικη..μόνο παιρνω από τους δίσκους εικονικη?! RTW4ever στο ίδιο φόρουμ που γράφεις αυτή τη στιγμή Site: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ προτείνεται η απενεργοποίηση του page file για τη συντήρηση ενός ssd. Aρα, τι να κανω?
RTW4ever Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 RTW4ever στο ίδιο φόρουμ που γράφεις αυτή τη στιγμή Site: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ προτείνεται η απενεργοποίηση του page file για τη συντήρηση ενός ssd. Αυτά ίσχυαν πριν 6 και χρόνια, όταν οι SSD ήταν 30 και 50 γίγα και είχαν πολύ μικρή προβλεπόμενη αντοχή στις εγγραφές, οπότε προτεινόταν αυτό. Εγώ έχω ακόμα έναν 50άρη OCZ Vertex 2, ούτε που θυμάμαι από πότε, μάλλον από το 2010, που λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα σε λαπτοπ με 7άρια, στα οποία ΠΟΤΕ δεν απενεργοποίησα το page file. Δεν έχουν πλέον καμία εφαρμογή σήμερα, που οι SSD είναι και πολύ μεγαλύτεροι και πολύ ανθεκτικότεροι. Φαίνεται αυτό και από το πόσο παλιά είναι η δημοσίευση στο link που παραθέτεις. Οι σημερινοί SSD δεν χρειάζονται απολύτως ΚΑΝΕΝΑ tweak. Δείτε τι λέει το AnandTech για την διάρκεια ζωής ακόμα και των TLC SSD. google! Μοιράσου μαζί μου, κάποιο τεχνολογικό site.. μόνο το tom's hardware ξέρω.. Tώρα είναι όπως το δείχνει η εικόνα... Αν βάλω εξτρα RAM, πάλι θα πρέπει να βάλω και εικονική μνήμη, ετσι? Άρα, δεν βάζω φυσικη..μόνο παιρνω από τους δίσκους εικονικη?! Δες τι λεει ο Mark Russinovich για το Page file των Windows, ένας από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους, που έφτιαξε το Process Explorer, είχε ανακαλύψει το rootkit της Sony και είναι πλέον από τους chief engineers των Windows: https://www.google.gr/search?q=page+file+mark+russinovich&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=zuhIVp6NNoG5sgG3gqLoAQ http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx http://lifehacker.com/5426041/understanding-the-windows-pagefile-and-why-you-shouldnt-disable-it Ελπίζω μετά από αυτά να σας κάλυψα. 2
Dennisbest Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ξαναλέω αν φοβάσαι για τον SSD , βάλε στον μηχανικό δίσκο το page file.
cpttony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άρα να μην ανησυχώ για τον δίσκο μου... Ψιλοφοβάμαι, γιατι εχει πεσει η υγεια του SSD στο 98% μεσα σ'εναμιση χρόνο.... Να το ξανανεργοποιήσω... στον HDD, με την επιλογή "διαχείρηση από το συστημα"? Kαι να κοιτάξω για αγορά RAM στο μέλλον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα