Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον έχεις θεμα με τις μνήμες και μάλλον είναι λόγο του ότι έχεις δύο διαφορετικές μάρκες και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά! Στα 1333 τις τρέχεις έτσι? Δοκίμασε να βγαλεις το ένα σετακι να δεις πως θα πάει! Και να το πω άλλη μια φορά μπας και το κανείς.. Δες τι γίνεται στο task manager Δεν έχει να κάνει με της μνήμες που είναι διαφορετικές, Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα δεις ότι αρκετοί έχουν θέμα, σε εμένα ήταν θέμα με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (και εγώ έχω 32gb 4*8 από το ίδιο σετακι)
cpttony Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω και εγω ότι είναι από την διαφορετικη μνήμη... Την ιδια μνήμη 4x2GB τα έχω εδώ και 1.5 χρόνο.... Καπου υπάρχει memory leak... Aλλα, δυστυχώς δεν ξερω που! π.χ όταν τρεχω το BO3... Μηπως επειδή το έχω στα max settings.. και απ'αυτα που διαβαζω είναι ότι θελει πανω από 10GB RAM... Απ'την άλλη... όμως, μου το πεταξε και όταν ειχα μονο ανοικτο το IE. ΕDIT: Μήπως είναι κανείς ιος? Δεν νομίζω.... Ένα μηνα εχει που εκανα φορματ... Ουτε πειρατικα, ουτε τιποτα άλλο... EDIT#2: Έλεγα να βάλω ένα σετάκι 2x4GB, βγάζοντας το πιο αργό που έχω... Αλλα λογικα το πρόβλημα εμμένει Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από cpttony
cpttony Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 κατεβασες τπτ προσφατα? μηπως ειναι ιος Όχι, απολύτως τίποτα.... Ότι κατεβάζω είναι από official σελιδες... Τίποτα άλλο περιεργο ! Δεν έχει να κάνει με της μνήμες που είναι διαφορετικές, Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα δεις ότι αρκετοί έχουν θέμα, σε εμένα ήταν θέμα με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (και εγώ έχω 32gb 4*8 από το ίδιο σετακι) Πλάκα, πλάκα.. παίζει να είναι οι drivers της GPU... Πριν βαλω τους 351.κατι δεν μου πετουσε error!
mar10s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 τα 10 κανουν επανεγκατασταση των windows απο την αρχη... αν ξερες να το κανεις καν'το
cpttony Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 τα 10 κανουν επανεγκατασταση των windows απο την αρχη... αν ξερες να το κανεις καν'το Δηλαδη? Φορματ? Μετα από ουτε 1 μηνα να ξανακανω? Δεν λεει! Πλακα-πλακα μου εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση των drivers της Nvidia για το Fallout 4... Τυχαιο ή όχι?
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει να κάνει με της μνήμες που είναι διαφορετικές, Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα δεις ότι αρκετοί έχουν θέμα, σε εμένα ήταν θέμα με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (και εγώ έχω 32gb 4*8 από το ίδιο σετακι) Εχει να χασει τπτ να δοκιμασει να βγάλει το ένα σετ? Διαφορετική μαρκα μνήμης ειναι 50-50 να σου κατσει ποσο μαλλον αν εχουν και διαφορετικά χαρακτηριστικά....
mar10s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη? Φορματ? Μετα από ουτε 1 μηνα να ξανακανω? Δεν λεει! Πλακα-πλακα μου εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση των drivers της Nvidia για το Fallout 4... Τυχαιο ή όχι? σ ηρθε ενημερωση στο geforce epxerience gia ta drivers η μπηκες μονος σ στο nvidia και κατεβασες?
cpttony Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) σ ηρθε ενημερωση στο geforce epxerience gia ta drivers η μπηκες μονος σ στο nvidia και κατεβασες? Ειδιποιηση από Geforce... Κάθε φορα έτσι κανω ενημερωση τους drivers... Εχει να χασει τπτ να δοκιμασει να βγάλει το ένα σετ? Διαφορετική μαρκα μνήμης ειναι 50-50 να σου κατσει ποσο μαλλον αν εχουν και διαφορετικά χαρακτηριστικά.... Το συγκεκριμένο συνδυασμο set των έχω έτσι εδώ και 1.5 χρόνο... Γιατι ας πουμε στα 7αρια δεν πετουσε προβλήματα? Υποσημειωση... Έχω εικονική μνήμη 0 ΜΒ... Το εκανα βάσει του 2ο post του θεματος. Στον task manager δείχνει ότι δειχνει η εικονα.. Όλα αυτά πριν μπω να παιξω... Μόλις μπαινω και παω να παιξω... μου πεταει το γνωστό error! Είπα να βάλω να κατεβαίνει και το Arkham, μήπως είναι γενικό το κακό! Να ρίξω ένα φορμάτ (ξανά-μετα από ένα μήνα-αν και βαριέμαι κάθε μηνα... θα καει κανεις σκληρος) κα να πάω στα σκυλια 7.. για να είμαι πιθανότατα ήσυχος?? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από cpttony
Xvipes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε και το 1o comment στη σελίδα που δώσατε: I sorted my Excessive RAM usage by changing a system setting, located in msconfig settings. Right Click Windows logo (w10) select RUN, type msconfig and Under the BOOT TAB, click ADVANCED OPTIONS > if the MAXIMUM MEMORY is Ticked, UNTICK IT > apply, restart PC.
eliasjuve Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υποσημειωση... Έχω εικονική μνήμη 0 ΜΒ... Το εκανα βάσει του 2ο post του θεματος. Έχεις virtual RAM 0 και αναρωτιέσαι ακόμα τι φταίει; 2
cpttony Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε και το 1o comment στη σελίδα που δώσατε: Ηταν από μονο του.. Γιατι δεν διορθώνεται?
mythic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μηπως έχεις ενεργοποιημενο το rapid mode στον SSD? Αυτο χρησιμοποιει μνημη RAM περιπου 1.5GB - 2GB...
cpttony Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μηπως έχεις ενεργοποιημενο το rapid mode στον SSD? Αυτο χρησιμοποιει μνημη RAM περιπου 1.5GB - 2GB... Δεν ξερω καν τι είναι και τι κανει.. Ο συγκεκριμενος SSD είχε και τα 7αρια μεσα.... και δεν εβγαζε πρόβλημα.... __ Λέτε να φταίει το παιχνιδι (ΒΟ3)? Κατεβαζω ξανα το Arkham... για να δω αν είναι γενικό ή ειδικό! Αν και μου το έκανε πρωτη φορα στο IE Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από cpttony
Xvipes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υποσημειωση... Έχω εικονική μνήμη 0 ΜΒ... Το εκανα βάσει του 2ο post του θεματος. Manmou διάβασε πάλι την απάντησή στο "2ο post" του θέματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα