Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Lexar S73 64GB αποφάσισε "ξαφνικά" να μη λειτουργεί.

Είναι το 2ο στη σειρά που μου το κάνει αυτό (το προηγούμενο αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης, δυστυχώς με το ίδιο).

Το πρόβλημα:

Τις μισές φορές που το βάζω σε USB (3 διαφορετικοί υπολογιστές, 3 διαφορετικές τηλεοράσεις), το ενδεικτικό του led αναβοσβήνει ασταμάτητα και τίποτε άλλο...δεν το αναγνωρίζει, δεν το διαβάζει καμμία συσκευή.

Τις υπόλοιπες, κάποιες φορές το διαβάζει για λίγο, ξεκινάω να γράψω κάτι και μετά το χάνει πάλι. Κάποιες άλλες, μου ζητά το OS να το φορμάρω. Αν το κάνω, είτε quick είτε full, συνήθως τελειώνει, μετά λειτουργεί για λίγο παραπάνω και μετά τα ίδια.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να το ξανααντικαταστήσω, δεν ξέρω καν αν ισχύει η εγγύηση για το "νέο".

Γνωρίζετε γενικά τί πρόβλημα είναι αυτό? Είναι θέμα της συγκεκριμένης σειράς? Έχω άλλα στικάκια 8-9 χρόνια και δεν έχουν τέτοια θέματα.

Υπάρχει κάποια βάρβαρη μέθοδος επαναφοράς ή είναι σε κατάσταση zombie το συγκεκριμένο, μέχρι να πάψει εντελώς να λειτουργεί?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν το αντικαθιστάς, έχει εκ νέου νεα εγγύηση. Αν είναι στην εγγύηση, ζήτα πιστωτικό να πάρεις κάποιο άλλο!

Αν το βάλεις να το τσεκάρει (όταν το δει ο υπολογιστής) κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα, τι σου αναφέρει;

Δημοσ.

3S USB Mass Production Utility v2.084 

ChipGenius_v4_00_0022_RC3_2014

MPTool-2007103-Fix-Usb-key

Πρόσφατα είχα πρόβλημα με Kingston 16gb που το έβλεπε σαν generic usb device. Το έλυσα με το πρώτο πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3S USB Mass Production Utility v2.084 

ChipGenius_v4_00_0022_RC3_2014

MPTool-2007103-Fix-Usb-key

Πρόσφατα είχα πρόβλημα με Kingston 16gb που το έβλεπε σαν generic usb device. Το έλυσα με το πρώτο πρόγραμμα.

Βρήκα με το ChipGenius κατασκευαστή/controller (Innostor/IS916-D0), κατέβασα το αντίστοιχο tool το οποίο το εντοπίζει...

Αλλά όταν πάω για "διόρθωση" μου πετάει: "Fail! Config fail! Can not support DDR"

Πφφφ...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

edit: RTFM, Πέτρο, RTFM

"Config-Edit-Insert Password-Uncheck "support ddr"-save".

Κάτι ξεκίνησε να κάνει...

2ο edit: Τέλος καλό, αλλά τζίφος.

Το πρόγραμμα έγραψε "success". αλλά πλέον ο υπολογιστής το βλέπει σαν "Η" και τπτ άλλο.

Αν δοκιμάσω να το ανοίξω ή οτιδήποτε: "There is no disk in drive H, plz insert disk" κλπ...

Format δεν μπορώ, το ίδιο. Από disk management το ίδιο.

Θα συνεχίσω τα πειράματα, από πείσμα και μόνο, και θα ενημερώνω.

Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 3
Δημοσ.

Μπα.....

Έκανα ξανά την όλη διαδικασία, βάζοντας το πρόγραμμα να φορμάρει το φλασάκι σε NTFS.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά μέχρι εκεί.

Πάλι σαν "άδειο" το βλέπει (insert...).

Βέβαια, το βλέπει πάντα κι όχι όποτε του καπνίσει.

Δεν...δεν ξεύρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...