Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αλλαξα σκληρο δισκο στο λαπτοπ και εκανα καθαρο install τα win10(στον προηγουμενο ειχα τα 10 που εδιναν εαν συμμετειχες στο προγραμμα insider).

Τοποθετησα τον παλιο σκληρο σε εξωτερικη 2,5 θηκη και θελω να μεταφερω τον καταλογο του lightroom στον νεο.

Ο οποιος λογικα βρισκετε στο G:\users\username\κτλ, αλλα μολις κανω κλικ στον φακελο username μου πεταει

"You don't currently have permission to acces this folder

Click Continue to permantly get access to this folder

Continue / Cancel"

Προφανως παταω continue αλλα στο τελος δεν εμφανιζει κανενα αρχειο...

Πως θα μπορουσα να αποκτησω προσβαση χωρις να χρειαστει να κατσαβιδωσω το λαπτοπ και να κανω τραμπα παλι τους σκληρους?

Δημοσ.

Είχες κωδικό πρόσβασης στα Windows στην παλιά εγκατάσταση?? Αν ναι, πρέπει να ξαναβάλεις τον δίσκο στο Laptop, να μπουτάρεις τα Windows και να απενεργοποιήσεις κωδικούς, κλπ. Μόνο τότε θα μπορείς να δεις τα αρχεία...

Δημοσ.

Ναι, παντα εχω...

Το υποπτευομουν οτι ισως εφταιγε αυτο.Απλα θεωρουσα πως ισως υπηρχε καποιο work around βαζοντας τον κωδικο του σε καποιο μενου ωστε να "ξεκλειδωσει"...

Ευχαριστω,πιανω κατσαβιδι!

Δημοσ.

Τον εβαλα τον σκληρο αλλα πλεων δεν μπουταρει στα win,μου βγαζει μπλε οθονη οτι καποια αρχεια ειναι corupted με επιλογες retry και F8 για το μενου.

Καμια απο τις δυο δεν κανει τιποτα...

ίσως αν έτρεχες στο πισι σου ένα live cd linux (π.χ. puppy) να προσπερνούσαν το πρόβλημα αυτό!

Καλη σκεψη, εχω ενα netbook με dual boot win7/linux mint αποτε ισως το κανω απο εκει εαν δεν βγαλω ακρη.

Υ.Γ Γιατι συμβαινει οποτε πρεπει να κανεις μια δουλεια στα γρηγορα να γ@μιετα παντα το συμπαν?Στην προκειμενη απλα χρειαζομουν καποιες φωτογραφιες για να τις δωσω για τυπωμα αποψε.Κανονικα η ολη διαδικασια δεν θα επρεπε να παρει πανω απο ενα μισαωρο (το catalog μου πρεπει να ειναι γυρω στα ~80gb)

Δημοσ.

Τον εβαλα τον σκληρο αλλα πλεων δεν μπουταρει στα win,μου βγαζει μπλε οθονη οτι καποια αρχεια ειναι corupted με επιλογες retry και F8 για το μενου.

Καμια απο τις δυο δεν κανει τιποτα...

Μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα chkdsk μήπως φτιάξει τα corrupted!αν τον έβγαλες κάντο και μέσω usb!μήπως στα φτιάξει και μετά τραβάς τα αρχεία σου με τα mint.

Γενικά, προσοχή! Μη το βιαστείς και κάνεις κανα λάθος και τα χάσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο τον ολοκληρωσε αλλα δεν βρηκε κανενα error...

Ευτυχως υπαρχει 2πλο backup σε ολες τις φωτογραφιες αλλα τον καταλογο του lightroom παιζει να ειναι προ εξαμηνου ο πιο προσφατος.

Δηλαδη δεν προκειτε να χαθει τιποτα,απλα δεν θα μπορεσω να κανω δουλεια αποψε και θα μου φαει χρονο η διαδικασια...

Y.Γ Δοκιμαζω αυτο.

Παιρνει αρκετη ωρα...Θα ενημερωσω εαν δουλεψε τελικα...

EDIT: Μια χαρα δουλεψε!Τωρα περναω τα αρχεια...

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...