stepap90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω τη διανομη antiX σε ενα compaq deskpro ENS p733, το οποιο τη σηκωνει μια χαρα, αλλά το iceweasel που εχει ηδη εγκατεστημενο, κανει τον μικρο επεξεργαστη να γονατιζει. Με τις λιγες γνωσεις μου σε λινουξ, εβαλα τον midori αλλά οποτε προσπαθω να ανοιξω σελιδα (ακομα και το google), το προγραμμα κλεινει αυτοματα χωρις καποια ειδοποιηση. Ετσι δεν καταφερα να το δοκιμασω αν ειναι οντως ελαφρυ οπως λενε. (αν καποιος ξερει να μου πει τί να κανω για να το φτιαξω αυτο?) Κανενα αλλο προγραμμα για σερφαρισμα εχετε να μου προτεινετε?
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Με ένα γρήγορο search είδα ότι έχει 256MB RAM ο υπολογιστής. Με τόση λίγη RAM ότι browser και να του βάλεις δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά.
tritonas00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 I know i know.. Αλλα παει σφαιρα, παραδεξου το
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 I know i know.. Αλλα παει σφαιρα, παραδεξου το Εγώ λέω να βάλει lynx, πιο γρήγορος είναι.
stepap90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Με ένα γρήγορο search είδα ότι έχει 256MB RAM ο υπολογιστής. Με τόση λίγη RAM ότι browser και να του βάλεις δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά. εχει καποιες τροποποιησεις ο δικος μου 320 ραμ και 80αρη δισκο. Μπας και με 320 σηκωνει τιποτις? ή να δωσω παραγγελια μια ραμ 512 απο ebay ? αα εχει και τον dillo προεγκατεστημενο. Απλά δε δειχνει τιποτα απο γραφικα, για αυτο ειναι γρηγορος.
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εχει καποιες τροποποιησεις ο δικος μου 320 ραμ και 80αρη δισκο. Μπας και με 320 σηκωνει τιποτις? ή να δωσω παραγγελια μια ραμ 512 απο ebay ? αα εχει και τον dillo προεγκατεστημενο. Απλά δε δειχνει τιποτα απο γραφικα, για αυτο ειναι γρηγορος. Μπα και με τα 320 χλωμός είσαι. Με 512 για βασικό browsing σε ελαφριές σελίδες και χωρίς βίντεο (πχ στο youtube θα κολλάει), ναι.
k_antoni Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Dillo και τα μυαλά στα κάγκελα!! Τον χρησιμοποιώ σε ένα καβουρδιστήρι που έχω κ είναι γαμάτος, κατεβάζει μόνο ότι πρέπει κ με τη σαβούρα δεν είναι συμβατός...
stepap90 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 384 ram το εφτασα, ειχα κατι ξεχασμενες pc133 των 128 και τωρα τις εκανα 3χ128 - 370 μου βγαζει ως συνολικη. Θα ηθελα να δειχνει εστω καποια γραφικα, το dillo ισα που βγαζει τα κειμενα των σελιδων, απο ταχυτητα βεβαια δεν παιζεται. Χτες και ενω εψαχνα στο ebay με τον iceweasel ξαφνικα εκλεισε το παραθυρο. Και μετα εκλεινε συνεχως. Αυτο μου κανει και ο midori. Γιατί μου το κανει αυτο? μπορώ να δω τί φταιει? δε μου βγαζει ουτε καποιο μηνυμα για error ουτε τιποτα, απλώς κλεινουν τα παραθυρα.
thomasG4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Χτες και ενω εψαχνα στο ebay με τον iceweasel ξαφνικα εκλεισε το παραθυρο. Και μετα εκλεινε συνεχως. Αυτο μου κανει και ο midori. Γιατί μου το κανει αυτο? μπορώ να δω τί φταιει? δε μου βγαζει ουτε καποιο μηνυμα για error ουτε τιποτα, απλώς κλεινουν τα παραθυρα. Άνοιξε τον browser στο terminal και δες τι σφάλμα βγάζει όταν σε πετάει.
jimex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 xombrero για πολύ ελαφρύ browser που να φορτώνει κανονικά sites του 2015 και δυνατότητα χρήσης του αποκλειστικά με το πληκτρολόγιο. qupzilla μαζί με όποιο flash player μπορεί να τρέξει για 480p youtube videos. Τους έτρεχα σε ένα Omnibook XE3 με SliTaz 5.2RC, Pentium 3 @ 1Ghz και 384mb ram... Πάντως η χρήση τέτοιοων μηχανημάτων είναι για εγκυκλοπαιδικούς κυρίως λόγους... όταν με 200€ βρίσκεις windows 10 laptop...
stepap90 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θωμα πώς ακριβως το κανω αυτο? ειμαι λιγακι ασχετος και τωρα μαθαινω. Jimex θα τα κοιταξω και αυτα, ευχαριστω
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θωμα πώς ακριβως το κανω αυτο? ειμαι λιγακι ασχετος και τωρα μαθαινω. Άνοιξε το terminal και γράψε το όνομα του browser που θες και πάτα enter. Θα ανοίξει κανονικά ο browser και όταν κλείσει απο μόνος του, τότε πήγαινε ξανά στο terminal και δες τι έγραφε στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα