visualizer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Aν πιστεύει κάποιος ότι ο υπολογιστής του είναι ασφαλής επειδή κάνει τα updates είναι βαθιά γελασμένος .. υπάρχουν πάρα πολλά κενά ασφαλείας , μερικά διορθώνονται χρόνια αργότερα και άλλα δεν διορθώνονται/ανακαλύπτονται ποτέ. Για απλή χρήση του υπολογιστή δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα ..όποιος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και λύθηκε με το update ας βγει να το πει, μιλάμε πάντα για τα windows7.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Aν πιστεύει κάποιος ότι ο υπολογιστής του είναι ασφαλής επειδή κάνει τα updates είναι βαθιά γελασμένος .. υπάρχουν πάρα πολλά κενά ασφαλείας , μερικά διορθώνονται χρόνια αργότερα και άλλα δεν διορθώνονται/ανακαλύπτονται ποτέ. Right. Προφανως δεν βλεπεις την τρυπα της οποιας λογικης σου. Το λειτουργικο που ειναι fully patched εχει παρα πολλα κενα ασφαλειας, οποτε για καποιο περιεργο λογο ας μην βαλουμε κανενα patch, καθως θα ειναι καλυτερη η κατασταση. Does not compute. Για απλή χρήση του υπολογιστή δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα ..όποιος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και λύθηκε με το update ας βγει να το πει, μιλάμε πάντα για τα windows7. Κανενα απολυτως προβλημα. Σε ρωτανε ευγενικα, "Τι χρηση κανεις?" και εαν απαντησεις "Απλη!", τοτε σ αφηνουν στην ησυχια σου. 1
visualizer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Απλή ερώτηση...πιστεύεις ότι θα έχει πρόβλημα αν μπαίνει facebook , κοιτάει κανένα βίντεο στο youtube και παίζει κανένα παιχνιδάκι ;; Μην γενικεύεις αυτά που λέω και μην τα τροποποιείς εκτός αν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις απλά ελληνικά.. .
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Απλή ερώτηση...πιστεύεις ότι θα έχει πρόβλημα αν μπαίνει facebook , κοιτάει κανένα βίντεο στο youtube και παίζει κανένα παιχνιδάκι ;; Απλη απαντηση: Ναι. Πιο συνθετη απαντηση: Nαι. Eριξες μια ματια στο link που εδωσα πριν και δεν σ απασχολησε ιδιαιτερα. Να το κανω πιο λιανα: Δεν παιζει ρολο τι κανεις στον υπολογιστη σου απο τη στιγμη που ειναι στο internet χωρις ιχνος patch για το OS. Λιγο πιο συνθετη απαντηση: Ναι, καθως υπαρχει μπολικο malware στο facebook, στα "παιχνιδακια" αλλα και σε απολυτως νομιμα και μεγαλα site (πχ mysql.com, php.com, yahoo ads, και παει λεγοντας) που κατα καιρους εχουν γινει compromised, το οποιο περιμενει πως και τι το κλικ απο λειτουργικα που δεν εχουν patchaριστει απο γεννησιμιου τους. Μην γενικεύεις αυτά που λέω και μην τα τροποποιείς εκτός αν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις απλά ελληνικά.. Εαν δεν θελεις να καταλαβεις οτι η συμβουλη σου ειναι παντελως λαθος δεν ειναι δικο μου θεμα και δεν μ απασχολει να σε πεισω γι αυτο. Να σωσω απο παρομοιο λαθος εστω και εναν απο αυτους που θα διαβασουν το thread με νοιαζει. 4
visualizer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι επειδή δεν είχες κάνει το update είναι ίδιες με τις πιθανότητες που έχεις να πεθάνεις στο ύπνο σου. Εγώ δεν είπα ποτέ πως τα update είναι άχρηστα ( όπως τροποποίησες τα λόγια μου ), αυτό που είπα ότι και τα updates να μην κάνει είναι λίγες οι πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα . Δύο υπολογιστές έχω με τα 7 εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ίχνος update και ζουν και βασιλεύουν . Εγώ ευχαρίστως να δεχτώ πως η συμβουλή μου είναι λάθος αλλά πρέπει πρώτα να καταλάβεις την συμβουλή μου .Διάβασε από την αρχή τα σχόλια που έκανα , κάτσε ένα λεπτό σκέψου και μετά θα δεις ότι όλα σου τα σχόλια δεν έχουν απολύτως καμία βάση διότι εγώ δεν είπα ποτέ αυτά που αναφέρεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι επειδή δεν είχες κάνει το update είναι ίδιες με τις πιθανότητες που έχεις να πεθάνεις στο ύπνο σου. Οk, καλη συνεχεια 1
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι επειδή δεν είχες κάνει το update είναι ίδιες με τις πιθανότητες που έχεις να πεθάνεις στο ύπνο σου. Γύρω στο 40% δηλαδή?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι επειδή δεν είχες κάνει το update είναι ίδιες με τις πιθανότητες που έχεις να πεθάνεις στο ύπνο σου. Εγώ δεν είπα ποτέ πως τα update είναι άχρηστα ( όπως τροποποίησες τα λόγια μου ), αυτό που είπα ότι και τα updates να μην κάνει είναι λίγες οι πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα . Δύο υπολογιστές έχω με τα 7 εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ίχνος update και ζουν και βασιλεύουν . Εγώ ευχαρίστως να δεχτώ πως η συμβουλή μου είναι λάθος αλλά πρέπει πρώτα να καταλάβεις την συμβουλή μου .Διάβασε από την αρχή τα σχόλια που έκανα , κάτσε ένα λεπτό σκέψου και μετά θα δεις ότι όλα σου τα σχόλια δεν έχουν απολύτως καμία βάση διότι εγώ δεν είπα ποτέ αυτά που αναφέρεις. Σοβαρά ε? Όταν γράφεις 'απλά μην τις εγκαταστήσεις' αυτό ακριβώς εννοείς, ότι δεν είναι απαραίτητες. Έκανες ποτέ scan με malwarebytes και με antivirus? Δοκίμασε 2 pc ένα χωρις updates και ένα με updates full εγκατεστημένα και θα 'δεις' την διαφορα ενός 'θωρακισμένου' pc και ένα τρύπιο (κοινώς σουρωτήρι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα