Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Εδώ και 3 μήνες εχω το Dell inspiron 5555, τον πρώτο μήνα κιολας μου εβγαλε προβλημα στο touchpad (εξαφανιζοταν το ποντικι) και στο πληκτρολογιο ( μερικα πληκτρα και αριθμοι δεν λειτουργουσαν). Ακομη παρατηρησα οτι οταν ανοιγω πολλα tabs ή εφαρμογες (word, excell) πεφτει η αποδοση του και αργει να φορτωσει κυριως τις σελιδες στο internet ( μπορει και 30-40 sec να παρει). Γενικα το laptop δεν το πηρα για καμια τρελη χρηση, παιχνιδια κλπ, αλλα για ενα τυπικο surfarisma στο ιντερνετ (εναλλαγη πολλων tabs και για εργασιες για το μεταπτυχιακο μου). Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?? Επισης, λετε να μπορω να διεκδικησω αλλαγη ολου του laptop, γιατι σημερα παρατηρησα μια μικρη ρωγμη στο πλαι του laptop. Διαθετω 2 χρονια εγγυηση. 

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, αφού είσαι στην εγγύηση, μην δοκιμάσεις να κάνεις καμία επισκευή μόνος σου.

Το service της Dell είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα.

Τώρα, αναφορικά με την αντικατάσταση του laptop, δεν χάνεις τίποτα να την διεκδικήσεις.

Και εφόσον το laptop δεν έχει φάει κανένα στράκο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πετύχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...