Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως να πεις την φιλη σου πλεον μικρα κινητα δν βγαινουν κ πολλα..
τα 5 ιτσα πλεον ειναι τα μικρα!
Δες ενα βιντεακι απο το μπελο

Παντως εγω λεω και ξαναλεω πες τν να παρει Lumia 640 με 20 ευρω παραπανω περνει οθονη πολυ πολυ πολυ κλτρη καμερα το ιδιο ποιοτητα κατασκευης το ιδιο γνκα ανωτερη κατα πολυ συσκευη!
Αμα θελει απο ανδροιδ θα δωσει τζαμπα τα λεφτα τις

Ας δει κ αυτο 

Το ειδα απο κοντα και ηταν πολυ καλο για τα λεφτα του οσο το δουλεψα λαγκ δν ειδα και ο φιλςο που το ειχε ηταν αρκετα ευχαριστημενος!

Σορυ για τα βιντεο δν θελω να κανω καμια διαφημιση:Ρ
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω το 535 και αυτο το θελω για την κοπελα μου η οποια δεν τρελαινεται να εχει 5αρα οθονη. Για αυτο ελεγα το 532. 

Βεβαια τις αρεσαν και τα 2 κινητα LG που ανεφερα και ας εχουν 5αρα οθονη. Μεγαλο μπερδεμα. 

Το moto E δεν της αρεσε καθολου.

Το meizu m2 με ψηνει ασχημα και να της δωσω το 535. Κανενα καλο και αξιοπιστο site?

Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω το 535 και αυτο το θελω για την κοπελα μου η οποια δεν τρελαινεται να εχει 5αρα οθονη. Για αυτο ελεγα το 532. 

Βεβαια τις αρεσαν και τα 2 κινητα LG που ανεφερα και ας εχουν 5αρα οθονη. Μεγαλο μπερδεμα. 

Το moto E δεν της αρεσε καθολου.

Το meizu m2 με ψηνει ασχημα και να της δωσω το 535. Κανενα καλο και αξιοπιστο site?

ΗΑΗΑΗΑΗΑ ωραιος ρε κρατας το καινουριο καλο για σενα κ δινεις το παλιο στην κοπελα σου..

Gentleman σου λεει μετα!

Απο minideal , vickmall παρε απο το 1ο περνω εγω και για το 2ο ακουω τα κλτρα!

Δημοσ.

Πηγαμε χτες σε καταστημα να δουμε κινητα και αποφασισε οτι δεν θελει κινητο με οθονη μεγαλυτερη απο 4-4.5'

Τωρα τι γινεται? Υπαρχει κανενα καλο? Το 532 δεν το βρηκαμε να το δουμε για να αποφασισει να το παρει. Εχει κανεις δει το συγκεκριμενο κινητο? Κολλαει καθολου? Υπαρχει αλλο σε τετοιο μεγεθος? 

Δημοσ.

4,5 και αξιόλογο κινητό φθηνό δν μ έρχεται κάτι!

Το Samsung A3 είναι καλούτσικο αλλά τσιμπημενη η τιμουλα του!

Επίσης το galaxy Alpha και Sony xperia z2 mini είναι τα ιδανικά αλλά πάλι πολύ Πολ μεγαλύτερη τιμή!

Ίσως το Α3 να είναι κοντά σε αυτά που θέλει αλλά στα 50 πάνω

Δημοσ.

4,5 και αξιόλογο κινητό φθηνό δν μ έρχεται κάτι!

Το Samsung A3 είναι καλούτσικο αλλά τσιμπημενη η τιμουλα του!

Επίσης το galaxy Alpha και Sony xperia z2 mini είναι τα ιδανικά αλλά πάλι πολύ Πολ μεγαλύτερη τιμή!

Ίσως το Α3 να είναι κοντά σε αυτά που θέλει αλλά στα 50 πάνω

Δεν υπάρχει Z2 Mini
Δημοσ.

LG Fino ή LG Bello. με 100 ευρώ θα κολλάει με chrome οπότε να βάλετε όποια και αν είναι η επιλογή έναν ελαφρύ browser ( CM, Apus, Dolphin κτλ κτλ ). Το viber μια χαρά τρέχει και στο LG l3 ii με 512mb ραμ που είχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο πολυ κοπο καταληξαμε σε στα Lumia 532, LG L70, Motorola E, Samsung S3 mini. Ενα απο αυτα θα παρει αλλα δεν ξερει ποιο.

Επεξ/σία από GBorb
Δημοσ.

Μετα απο πολυ κοπο καταληξαμε σε στα Lumia 532, LG L70, Motorola E, Samsung S3 mini. Ενα απο αυτα θα παρει αλλα δεν ξερει ποιο.

Προτεινω to 532. Kατα τη γνωμη μου ξεχωριζει απο οσα εχετε διαλεξει. Αλλιως μετα το moto e

Δημοσ.

To 532 της φάνηκε χοντρό :o

Το Motorola οκ αλλά δεν τρελάθηκε.

Το Samsung το απέρριψε. 

Το LG L70 δεν το είδαμε πουθενά παρά μόνο σε online καταστήματα. Είδαμε όμως το LG Leon 4G. Μάλλον αυτό θα πάρει. Καμιά γνώμη έχουμε?

Δημοσ.

To 532 της φάνηκε χοντρό :o

Το Motorola οκ αλλά δεν τρελάθηκε.

Το Samsung το απέρριψε. 

Το LG L70 δεν το είδαμε πουθενά παρά μόνο σε online καταστήματα. Είδαμε όμως το LG Leon 4G. Μάλλον αυτό θα πάρει. Καμιά γνώμη έχουμε?

To leon ειναι αντικαταστατης του L70 και ειναι ενα τικ καλυτερο σε ολα...ειχα μια επαφη με το leon και ειναι αρκετα ποιοτικη συσκευη

α εχει και το double tap to wake και ui οπως στο g3 που ειναι πολυ γαματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...