driftingcris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 επιτελους! Θανο εισαι τεραστιος αγοριμ! ευχαριστω! (btw τι εγινε με το 939?)
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 btw ειμαι σε νετ. με e6750 και 9800gtx+ και 2gb παιζει πολυ καλα σε med-high γραφικα. ο 6750 σγρ ειναι ανωτερος απο τον 4800 αλλα οχι τοσο. μαλλον για gpu ειμαι Εδώ λέει για ~50% παραπάνω single και το παιχνίδι παίζει ουσιαστικά με έναν μόνο πυρήνα,οπότε εκεί που εσύ έχεις ~40 αυτό θα έχει ~60fps. http://www.cpu-world.com/Compare/321/AMD_Athlon_64_X2_4800+_(Socket_939)_vs_Intel_Core_2_Duo_E6750.html Δοκίμασες τελικά να κατεβάσεις την ανάλυση,έτσι θα καταλάβεις αν φταίει τελικά η vga ή όχι.
driftingcris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ειμουν σπιτι γ αυτο. αργοτερα που θα παω και θα το κατεβασω(εκανα φορματ) θα ενημερωσω ναι αλλα τοσο διαφορα πια? δεν νομιζω να παιζει σε εναν πυρινα μονο. με τον amd επαιζα σε low και εδω mid-high.(+ οτι στο λινκ που εδωσες ειναι η s939 εκδοση. εγω ειμαι σε am2) τεσπα θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω update λοιπον. το ετρεξα και σε φουλ αναλυση(ναι αυτη την σαπια που εχει η οθονη μου) και σε 640x480. η διαφορα ειναι καπου στα 5fps. δλδ τιποτα. σιγουρα ειμαι για ραμ οπως ειπαμε. απο κει και περα, εστω και ενα κλικ να ανεβασω τα γραφικα(εκτος αναλυσης) το πισι (καποτε ηταν. οκ?) φρικαρει. για αρχη εβαλα ενα στικ 512μβ που ειχα. αυριο που θα εχω χρονο θα δοκιμασω και με λιγο oc στην 8500. ειναι silent εκδοση στην οποια εχω βαλει fan. με θερμοκρασιες δλδ δεν εχω θεμα(max 51) ξερουμε αν παιζει κανενα προγραμμα για oc απο τα windows? με παιρνει σε θερμοκρασιες Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από driftingcris
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το σύστημα είναι για πολλές αλλαγές...Αν θες να το κάνεις πιο ανθρώπινο ξεκινάς από οθόνη..μετά κάρτα και τροφοδοτικό,ram αν και είναι προτιμότερο να κάνεις ολική αλλαγή.
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ξέρω παιδιά. Το θέμα είναι οτι και αυτό δεν το πληρωσα. Είναι παλιό συστημα φίλου. Δεν με παιρνει οικονομικα. Πως το λενε Oc στην 8500 δεν έχει διάφορα Φίλος έχει τον 4200+ μαζί με 9600 και είναι στα ίδια με εμένα. Οποτε πάω για cpu για αρχή. Ένας γνωστός έχει εναν παλιό athlon 630. Η msi λέει πως η μητρική δεν τον παιρνει αλλά στο γοογλε είδα εναν που λέει οτι τον έβαλε χωρίς πρόβλημα . θα δοκιμασω και αν τον πάρει και όλα καλά θα τον αγοράσω Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από driftingcris
driftingcris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 update λοιπον. τα ρολογια της 8500 μαμα ειναι core/memory στα 450Mhz/400mhz. με λιγο γοογλε ειδα οτι και να κανω oc δεν θα δω διαφορα. ελα ομως που ανεβαζοντας τα σε 600/495(στα 500mhz δεν ειναι stable) ειδα γυρω στα 10fps διαφορα στο cs. στο path of exile ειδα καπου στα 15. οποτε παω για gpu. απο θερμοκρασιες κανενα θεμα, γτ οπως ειπα ειναι εκδοση χωρις fan, στην οποια εβαλα ενα 8αρι. max σε cs ειδα 52 βαθμους. idle 45-46. ευχαριστω πολυ αλανια μου. καλη συνεχεια edit: btw το afterburner δεν με αφηνει να παω πανω απο 600mhz στον πυρινα, ενω η καρτα παιζει να παει κιαλο. κανενα αλλο προγραμμα για oc gpu ξερουμε? προσωρινη λυση βεβαια. σε λιγες μερες θα μπει το παλιο cx430 ενως φιλου και Gpu ισως καποια 9800
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ποιά υλοποίηση κάρτας είπες οτι έχεις; Δοκίμασε και το trixx αν και προτιμώ το afterburner.Με ρέγουλα δοκίμαζε και προσεκτικά γενικά αν και..μη το ζορίζεις αν είναι να αλλάξεις κάρτα εν τέλει.Ελπίζω να δοκιμάζεις και με ένα οκ τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα