Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έπεσε νερό στο πληκτρολόγιό μου και δεν δείχνει σημάδια ζωής

ψάχνω για full πληκτρολόγιο με κλασσική διάταξη χωρίς στριμωγμένα πλήκτρα αλλά θέλω να είναι λεπτό, σαν φορητού και αθόρυβο, μουντό χωρίς να κάνει το γνωστό κλικ

για αυτό θέλω προτάσεις για πληκτρολόγια που έχετε οι ίδιοι και ξέρετε ότι είναι αθόρυβα και όχι ότι να ναι

τώρα από τιμή, γενικά δεν βλέπω κανένα λόγο να πάρω μάρκα και να υπερβώ τα 20-25 ευρώ αλλά αν μου πει κάποιος 'έχω αυτό, είναι σίγουρα αθόρυβο, λεπτό και ξέρω εγώ αδιάβροχο αλλά κάνει 35 ευρώ' θα το κοιτάξω

αλλά λαμπάκια, μηχανικά και τέτοια που ζητάνε 50άρες και 100άρες δεν χρειάζομαι

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5598568/Modecom-MC-800M.html

Eγω εχω παρει αυτο!
Το εχω 4 μηνες και αυτα που λενε για τα πληκτρα που κολλανε δν το εχω βιωσει ακομα(ισως ειμαι τυχερος δν ξερω)
Ειναι φουλ αθορυβο αλλα η αληθεια ειναι οτι δν μοιαζει με κανονικο πληκτρολογιο καθολου στο typing θυμιζει πολυ κουμπια λαπτοπ για αυτο και το πηρα γτ εχω συνηθισει τοσο καιρο στο λαπτοπ μου και τα κανονικα πληκτρολογια μου φαινοντουσαν περιεργα!
Και gaming και typing εμενα με εχει βολεψει και ημουν οσο καλος οσο και πριν!
Αλλα μαζευβει απιστευτερ πολλες δαχτυλιες καθε τρις και λιγο καθαρισμα θελει!
Για τα λεφτα του εγω το βρηκα αξιολογο και πολυ ωραιο φωτισμο αμα σε νοιαζει αυτο!

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ, αυτή την εταιρεία κοιτούσα κι εγώ αφού έχει στερέψει η αγορά λογω capital controls

αλλά έχει πολύ κακές κριτικές ρε παιδί μου οπότε μάλλον δεν παίζει

ρε γαμώτο να έχει καταργηθεί αυτό που έχω, και τώρα που έπεσε και νερό και χάλασε να θέλω μια περιουσία για να βρω κάτι εξίσου καλό... έλεος 15 ευρώ το είχα πάρει και το μόνο αθόρυβο που μου προτείνουν για αντικαταστάτη είναι ένα logitech... που εν τω μεταξύ έχω δοκιμάσει και δεν είναι όσο αθόρυβο όσο αυτό που είχα αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε τολμάω να κοιτάξω πόσο κάνει

κοιτάζω μήπως και μπορέσω να το επισκευάσω αλλα δεν ανοίγει κιόλας το γμμένο...

Δημοσ.

ναι και εγω ειδα τις κριτικες αλλα πηγα στην Mediamarkt τις περιοχης μου και το ειδα και μ αρεσε αρκετα και λεω δν μαμιετε θα το παρω και μ εχει βγει πολυ καλο μεχρι τωρα!
δες προιωντα τις natec επισης μ εχουν πει οτι ειναι φθηνα και σχετικα αξιολογα!

Δημοσ.

Ένα αρκετά οικονομικό είναι το natek genesis. Φωτιζομενο, low profile πλήκτρα(αυτό πρακτικά σημαίνει στυλ λάπτοπ). Θέλει λίγο να το συνηθίσεις.

Δημοσ.

θα πάω μια βόλτα από πλαίσιο και media markt την άλλη βδομάδα να δοκιμάσω κανένα μπας και...

μέχρι τότε...γράψιμο με virtual keyboard...

Ένα αρκετά οικονομικό είναι το natek genesis. Φωτιζομενο, low profile πλήκτρα(αυτό πρακτικά σημαίνει στυλ λάπτοπ). Θέλει λίγο να το συνηθίσεις.

μπα, κανένα πρόβλημα, κι αυτό που είχα ήταν τέρμα flat, δεν προεξείχαν τα πλήκτρα καθόλου
απλά δεν θέλω λαμπιόνια και τέτοια - δεν είναι τα λαμπάκια που με χαλάνε απλά σκέφτομαι ότι δεν θα αξίζει το πληκτρολόγιο αν του έχουν βάλει και λαμπάκια...

Καμιά γνώμη για dell; πχ το kb216 που έβγαλε πρόσφατα

δεν ήθελα να δώσω λεφτά για dell (συν του ότι δεν έχουν όλα τα πλήκτρα που είχα, ούτε μεγάλο enter) αλλά με βλέπω να πηγαίνω αναγκαστικά προς τα κει
το 216 δε μου κάνει βέβαια αλλά μάλλον θα πάρω κάποιο αδερφάκι του
έχω χρησιμοποιήσει dell πληκτρολόγια σε γραφεία που έχουν συμβόλαια με τη dell και ήταν πολύ σωστά πληκτρολόγια
αλλά το κυριότερο είναι πως δεν έχω βρει ούτε μισό ανταγωνιστή έτσι...
ξεχάστε τα χρήματα - μέχρι και 90 ευρώ ότι κοίταξα, το μόνο εναλλακτικό ενσύρματο που έχω βρει με προοπτικές είναι αυτό της apple στα 55 ευρώ - όλα τα υπόλοιπα που είδα εκτός dell έχουν κάποια μλκία που με χαλάει
αντιθέτως πέτυχα κάποια ασύρματα με σωστό σχεδιασμό στα 20-30 ευρώ - γιατί δεν βγάζουν το ίδιο προιόν και ενσύρματο να τελειώνουμε - χαζές είναι οι εταιρείες μου φαίνεται
Δημοσ.

To 2o πληκτρολόγιό μου. X-Type πλήκτρα, αλουμινένιο και αθόρυβο. Σκέψου το ως κλώνο του Apple Keyboard, για PC όμως...

Μου είχε βγει κάπου στα 70€ απο eBay US μαζί με προπληρωμένο τελωνείο, μεταφορικά, κλπ...

http://www.i-rocksusa.com/products/KR-6402-BK.html

Δημοσ.

ευχαριστώ, φαίνεται καλοσχεδιασμένο γενικά αλλά απλά λέω ότι αν είναι να δώσω 10 ευρώ για ένα dell και να πάρω κάτι χειρότερο από αυτό που είχα, ψιλοτρώγεται

αλλά να δώσω δεν ξέρω πόσα λεφτά για να έρθει αυτό που έγραψες και να μην έχω ακριβώς αυτο που θέλω, δηλαδή μεγάλο enter και extra multimedia πλήκτρα για συντομεύσεις - ε πρέπει να είμαι βλαμμένος

δεν το λέω για σένα, δεν ξέρω αν είχα γραψει ότι θέλω μεγάλο enter πιο πάνω, αλλά καταλαβαινεις, δεν γίνεται

εξάλλου γιατί να μην πάρω το apple; εσύ γιατί δεν πήρες το apple; παίζει κανονικά σε windows

θα περάσω μια βόλτα απο το forum των ηλεκτρονικών μήπως σώζεται αυτό που έχω, γιατί τα dell είναι καλούτσικα αλλά κι αυτά κανουν θόρυβο από ότι λένε τα σχόλια, αλλιώς αν δε γίνεται τίποτα τότε παίρνω dell για να τελειωνει η υπόθεση, τι να κάνουμε, capital control είναι αυτα, δεν φέρνουν προιόντα

Δημοσ.

ευχαριστώ, φαίνεται καλοσχεδιασμένο γενικά αλλά απλά λέω ότι αν είναι να δώσω 10 ευρώ για ένα dell και να πάρω κάτι χειρότερο από αυτό που είχα, ψιλοτρώγεται

αλλά να δώσω δεν ξέρω πόσα λεφτά για να έρθει αυτό που έγραψες και να μην έχω ακριβώς αυτο που θέλω, δηλαδή μεγάλο enter και extra multimedia πλήκτρα για συντομεύσεις - ε πρέπει να είμαι βλαμμένος

δεν το λέω για σένα, δεν ξέρω αν είχα γραψει ότι θέλω μεγάλο enter πιο πάνω, αλλά καταλαβαινεις, δεν γίνεται

εξάλλου γιατί να μην πάρω το apple; εσύ γιατί δεν πήρες το apple; παίζει κανονικά σε windows

θα περάσω μια βόλτα απο το forum των ηλεκτρονικών μήπως σώζεται αυτό που έχω, γιατί τα dell είναι καλούτσικα αλλά κι αυτά κανουν θόρυβο από ότι λένε τα σχόλια, αλλιώς αν δε γίνεται τίποτα τότε παίρνω dell για να τελειωνει η υπόθεση, τι να κάνουμε, capital control είναι αυτα, δεν φέρνουν προιόντα

Καλά, εννοείται πως είναι καλύτερο να μπορείς να δεις κάτι και να μην αγοράσεις "γουρούνι στο σακί". Στην προκειμένη περίπτωση ήξερα ότι το ρισκάριζα αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελα. Σε Apple δεν πήγα λόγω χρώματος και των έξτρα κουμπιών (Command, κλπ). Βέβαια θα ήταν μάνα για το Hackintosh μου, αλλά ήθελα αυστηρά μαύρο πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

α οκ, τώρα κατάλαβα

κοιτάζω μήπως βρω τίποτα καλό από amazon προς το παρόν

sry που αργώ να απαντήσω αλλά προφανώς δεν έχω πληκτρολόγιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...