Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα σε κιτρινο απτό ηλεκτρονικαδικο της γειτονιάς μου περί τα 12 ευρά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος - συνεπώς αν δεν ξαναβάλεις το χέρι στην τσέπη σώθηκες. Ου να μου χαθείτε Τσίπηδες της Microsoft τσιγκούνηδες σιχαμένοι Καλα δεν ειναι η μονη που τα κανει αυτα. Αν θυμαμαι καλα ουτε το moto G ή μερικα Nexus 5 ή Nexus 6 απο καποια γρηγορα videos στο Youtube. Θα μου πεις εν μερη μικρο το κακο αλλα απο την αλλη απλα ελεος.
Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θυμαμαι και ενα μοντελο που δεν δινει φορτιστη αλλα μονο καλωδιο usb. Αλλα δεν μου ρχεται ποιο ειναι.Ασχετο, σε ποση ωρα σας φορτιζει;
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Με μια αναζητηση ουτε τα γνωστα κινητα One Plus 1 και 2 ερχονται με ακουστικα αλλα τελος παντων
Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αφου δεν εχουν βαλει στα προαιρετικα τη μπαταρια, παλι καλα 1
panos- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ή motorola κάπου έχω δει ότι δεν δίνει φορτιστη αλλά μόνο καλώδιο.. 1
Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ή motorola κάπου έχω δει ότι δεν δίνει φορτιστη αλλά μόνο καλώδιο.. Α μπραβο. Motorola ηταν.
Makeran Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Α μπραβο. Motorola ηταν.Η Motorola έχει εξαγοραστεί από τη Lenovo...
Rage_unseen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 730 εδω οχι δεν εχει ακουστικα κ οχι μονο αυτο αλλα ουτε καν καλωδιο usb μονο φορτιστη δινουν (παλι καλα) χωρις αποσπωμενο καλωδιο
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 η μοτορολα και η νοκια το κανουν για την οικολογια οχι οτι ειναι τσιπηδες
Tragic! Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 η μοτορολα και η νοκια το κανουν για την οικολογια οχι οτι ειναι τσιπηδες Σωστό αυτό ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί ετσι τέτοιος ρηχός - επιφανειακός άνθρωπος που είμαι. Καυσαέρια, ρύποι, τρύπα του όζοντος, καμένα δάση και καταστραμμένο περιβάλλον όλα τα hands free τα γαμησαν. Εκεί οφείλονται όλα. Οχι σε αυτά βέβαια που πουλάει ξεχωριστά στο εμπόριο η Microsoft / Nokia και η κάθε Nokia - μόνο όσα συμπεριλαμβάνονται στις συσκευασίες smartphone ειναι υπαίτια.
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το Lumia 730 δεν φέρνει hand free. Ααα και οδηγίες στα Πολωνικά? Εγώ μπορώ να τις διαβάσω
panos- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνεις στο site και τις βρίσκεις ελληνικά! 1
eliasjuve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά έχω κάτι παλιά handfree από νόκια και δεν παίζουν στο lumia 435. Κοίταξα λίγο στο γούγλη και είδα ότι έχουν διαφορετική συνδεσμολογία. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω handsfree άλλη εταιρίας, π.χ. samsung με καρφάκι 4άρι και να δουλέψει; PS. Ναι και στο lumia 435 έχει μόνο τον φορτιστή.
Mpiftekis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Στα Nokia/Microsoft μπορεί να έχουν φορτιστή χωρίς αποσπώμενο καλώδιο αλλά ο φορτιστής μαμεί. Είναι 1.7 Αmber νομίζω ή και 2 Αmber. Από κάτι samsung και sony που είναι 0,8 ambere τον προτιμώ.
Antretng Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Στα Nokia/Microsoft μπορεί να έχουν φορτιστή χωρίς αποσπώμενο καλώδιο αλλά ο φορτιστής μαμεί. Είναι 1.7 Αmber νομίζω ή και 2 Αmber. Από κάτι samsung και sony που είναι 0,8 ambere τον προτιμώ. Απο ποτε εχεις να παρεις κινητο αλλης εταιρειας ρε αδερφε; Τα περισσοτερα δινουν 1 με 2 amber output φορτιστη, Βασικα οποιο κινητο εχει πανω απο 2.200 mah συνηθως δινουν κοντα στα 2 Α φορτιστη. Παρεμπιπτοντως, αν κρινω απο το ποση ωρα πηρε να φορτισει, πανω απο 1 Α δεν πρεπει να ναι ο φορτιστης. (ειναι της κοπελας μου δεν το χω στα χερια μου αυτη τη στιγμη). Οποιος το εχει στα χερια του και κανω λαθος ας με διορθωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα