Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα σε κιτρινο απτό ηλεκτρονικαδικο της γειτονιάς μου περί τα 12 ευρά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος - συνεπώς αν δεν ξαναβάλεις το χέρι στην τσέπη σώθηκες.

Ου να μου χαθείτε Τσίπηδες της Microsoft τσιγκούνηδες σιχαμένοι

Καλα δεν ειναι η μονη που τα κανει αυτα. Αν θυμαμαι καλα ουτε το moto G ή μερικα Nexus 5 ή Nexus 6 απο καποια γρηγορα videos στο Youtube. Θα μου πεις εν μερη μικρο το κακο αλλα απο την αλλη απλα ελεος.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμαμαι και ενα μοντελο που δεν δινει φορτιστη αλλα μονο καλωδιο usb. Αλλα δεν μου ρχεται ποιο ειναι.

Ασχετο, σε ποση ωρα σας φορτιζει; 

Δημοσ.

730 εδω 

οχι δεν εχει ακουστικα κ οχι μονο αυτο αλλα ουτε καν καλωδιο usb

μονο φορτιστη δινουν (παλι καλα) χωρις αποσπωμενο καλωδιο

Δημοσ.

η μοτορολα και η νοκια το κανουν για την οικολογια οχι οτι ειναι τσιπηδες

Σωστό αυτό ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί ετσι τέτοιος ρηχός - επιφανειακός άνθρωπος που είμαι. Καυσαέρια, ρύποι, τρύπα του όζοντος, καμένα δάση και καταστραμμένο περιβάλλον όλα τα hands free τα γαμησαν. Εκεί οφείλονται όλα. Οχι σε αυτά βέβαια που πουλάει ξεχωριστά στο εμπόριο η Microsoft / Nokia και η κάθε Nokia - μόνο όσα συμπεριλαμβάνονται στις συσκευασίες smartphone ειναι υπαίτια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω κάτι παλιά handfree από νόκια και δεν παίζουν στο lumia 435. Κοίταξα λίγο στο γούγλη και είδα ότι έχουν διαφορετική συνδεσμολογία. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω handsfree άλλη εταιρίας, π.χ. samsung με καρφάκι 4άρι και να δουλέψει;

PS. Ναι και στο lumia 435 έχει μόνο τον φορτιστή.

Δημοσ.

Στα Nokia/Microsoft μπορεί να έχουν φορτιστή χωρίς αποσπώμενο καλώδιο αλλά ο φορτιστής μαμεί. Είναι 1.7 Αmber νομίζω ή και 2 Αmber.

Από κάτι samsung και sony που είναι 0,8 ambere τον προτιμώ.

Δημοσ.

Στα Nokia/Microsoft μπορεί να έχουν φορτιστή χωρίς αποσπώμενο καλώδιο αλλά ο φορτιστής μαμεί. Είναι 1.7 Αmber νομίζω ή και 2 Αmber.

Από κάτι samsung και sony που είναι 0,8 ambere τον προτιμώ.

Απο ποτε εχεις να παρεις κινητο αλλης εταιρειας ρε αδερφε; :P

Τα περισσοτερα δινουν 1 με 2 amber output φορτιστη, Βασικα οποιο κινητο εχει πανω απο 2.200 mah συνηθως δινουν κοντα στα 2 Α φορτιστη. 

Παρεμπιπτοντως, αν κρινω απο το ποση ωρα πηρε να φορτισει, πανω απο 1 Α δεν πρεπει να ναι ο φορτιστης. (ειναι της κοπελας μου δεν το χω στα χερια μου αυτη τη στιγμη). Οποιος το εχει στα χερια του και κανω λαθος ας με διορθωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...