Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους,ηθελα να κανω μια ερωτηση. Μολις πηρα απο ενα σκρουτζομαγαζο το εν λογω κινητο και παρατηρω οτι δεν περιεχει μεσα headset. Υπηρχαν χωρες που εβγαινε χωρις ακουστικα ή πηρα ανοιγμενο κινητο; Απο οτι βλεπω εχει οδηγιες στα Πολωνικα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από Antretng
selianx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia730-dual-sim/specifications/#head_what-s-in-the-boxδε βλέπω να έχει ακουστικά η συσκευασία
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 http://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia730-dual-sim/specifications/ http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia730-dual-sim/specifications/ Οπως μπορεις να δεις ναι καποια Lumia του εξωτερικου θα εχουν handsfree μεσα(βεβαια ειναι κυριολεκτικα της πλακας του 1ευρω,κοινως για πεταμα αν κρινω πχ απο το παρακατω video)αλλα στην Ελλαδα και σε μερικες χωρες οχι δεν εχει μεσα ακουστικα. Στο 1;56 μπορεις να δεις τα ακουστικα που σου λεω
Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Οκ κομπλε. Δεν με νοιαζαν τα ακουστικα οσο το να μην ηταν ανοιγμενο/χρησιμοποιημενο το κινητο. Ενδεχομενως να δουλευουν και κατι παλια απο αλλη εταιρεια βεβαια.Και μιας και σας βρηκα, μεσα εχει προειδοποιηση να μην χρησιμοποιησεις nano sim σε adaptor micro sim. Εχει οντως κινδυνο; Να αλλαξω καρτα που εχω nano ?
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Οκ κομπλε. Δεν με νοιαζαν τα ακουστικα οσο το αν μην ηταν ανοιγμενο/χρησιμοποιημενο το κινητο. Και μιας και σας βρηκα, μεσα εχει προειδοποιηση να μην χρησιμοποιησεις nano sim σε adaptor micro sim. Εχει οντως κινδυνο; Να αλλαξω καρτα που εχω nano ? Αν δεχεται nano sim,nano sim θα βαλεις.
Tragic! Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όταν αγοράζεις συσκευή κινητής και το box είναι σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας, είσαι κομπλέ. Παρεμπιπτόντως όταν μιλάμε ιδίως για συσκευές Microsoft οπού σε high end smartphone 740€ δε δίνουν ακουστικά έστω του 1€ κατανοείς για τι επίπεδο γυφτιάς ομιλούμε. Απαράδεκτοι άπλα. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όταν αγοράζεις συσκευή κινητής και το box είναι σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας, είσαι κομπλέ. Παρεμπιπτόντως όταν μιλάμε ιδίως για συσκευές Microsoft οπού σε high end smartphone 740€ δε δίνουν ακουστικά έστω του 1€ κατανοείς για τι επίπεδο γυφτιάς ομιλούμε. Απαράδεκτοι άπλα. Μου θυμιζεις το Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Φαντασου ολοι αυτοι που το αγορασανε να ειχαν δωσει 500ευρω για κινητο και να μην εχει καν ακουστικα. Εγω βασικα βγαζω το καπελο σε εταιριες οπως η HTC που για παραδειγμα στο HTC One M8 μεχρι και θηκη σιλικονης σου εχουν στην συσκευη μεσα. Παντως να πω την αληθεια και τα ακουστικα που ειδα στο παραπανω video καλυτερα να μην βαλουν καθολου μεσα ή πχ τα ακουστικα που εχει δωρο το Playstation 4.
vaas93 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όχι, οι Lumia συσκευές από όταν άρχισε να αλλάζει το brand σε Microsoft, από όταν δηλαδή άρχισαν να χρησιμοποιούν το κουτί που χρησιμοποιεί και το lumia 730 δεν έχουν ακουστικά στην συσκευασία. Μόνο στα παλιά lumia, βλέπε 1020, 925 κλπ περιελάμβανε ακουστικά τα οποία μάλιστα ήταν και αξιοπρεπείς.
Tragic! Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μου θυμιζεις το Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Φαντασου ολοι αυτοι που το αγορασανε να ειχαν δωσει 500ευρω για κινητο και να μην εχει καν ακουστικα. Εγω βασικα βγαζω το καπελο σε εταιριες οπως η HTC που για παραδειγμα στο HTC One M8 μεχρι και θηκη σιλικονης σου εχουν στην συσκευη μεσα. Παντως να πω την αληθεια και τα ακουστικα που ειδα στο παραπανω video καλυτερα να μην βαλουν καθολου μεσα ή πχ τα ακουστικα που εχει δωρο το Playstation 4. Ας βαλουν της τάξης των 5-10€, εδώ αγοράζεις mp3 3€ από πλανόδιο και έχει ακουστικά, το φελεκι μου δηλαδή λεφτά δίνεις όχι τραπουλόχαρτα. Αυτό με την HTC ως μη αγοραστής / κάτοχος της συσκευής δε το γνώριζα πραγματικά μπράβο τους *Και εγώ στο 930 αναφερόμουν προηγουμένως.
Antretng Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γυφτια ναι. Τι να πω. Ακομα και στις χωρες που δινει, μου θυμιζει ακουστικα απο κατι walkman που διναν καποτε με κουπονια εφημεριδας Αν δεχεται nano sim,nano sim θα βαλεις. Δεχεται micro και εχει προειδοποιηση οτι δεν παιρνει nano σε θηκη micro. Δεν εχει τυχει να ξαναδω κατι τετοιο. Μαλλον θελω καρτα.
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html Αυτα ειχε το 1520 μεσα που ειχα παρει Ευρωπαικο μοντελο. Δεν ειναι δα και τοσο πανακριβα για να τα βαλουν μεσα.
vaas93 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα έχεις πρόβλημα με την χρήση του αντάπτορα απλά μην κάνεις το λάθος και βάλεις σκέτο τον αντάπτορα γιατί θα κολλήσει στα πινάκια της sim.
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γυφτια ναι. Τι να πω. Ακομα και στις χωρες που δινει, μου θυμιζει ακουστικα απο κατι walkman που διναν καποτε με κουπονια εφημεριδας Δεχεται micro και εχει προειδοποιηση οτι δεν παιρνει nano σε θηκη micro. Δεν εχει τυχει να ξαναδω κατι τετοιο. Μαλλον θελω καρτα. Οταν πρωτο ειχα παει να κοψω του κινητου την καρτα για μεταβαση σε Smartphone κανανε το λαθος στο Γερμανο και μου την κοψανε σε micro sim μεγεθος.Ελα μου ομως που δεν χωραγε με τιποτα.Ενω η Nano sim χωραει ισα ισα στην υποδοχη. Αν λοιπον εχεις nano sim πηγαινε να βγαλεις μια Microsim.Σε Cosmote που ειχα ρωτησει παλια για την παλια sim που ειχα μου ειχαν πει 5ευρω.Περνα απο ενα καταστημα καλου κακου να ρωτησεις.
Tragic! Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html Αυτα ειχε το 1520 μεσα που ειχα παρει Ευρωπαικο μοντελο. Δεν ειναι δα και τοσο πανακριβα για να τα βαλουν μεσα. Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα σε κιτρινο απτό ηλεκτρονικαδικο της γειτονιάς μου περί τα 12 ευρά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος - συνεπώς αν δεν ξαναβάλεις το χέρι στην τσέπη σώθηκες. Ου να μου χαθείτε Τσίπηδες της Microsoft τσιγκούνηδες σιχαμένοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα