Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows 10

Giorgos_Volos96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως αναφέρω έβαλα τα 10 ενώ είχα τα 8...όλα καλά άλλα όποτε απενεργοποιώ τον υπολογιστή(σχεδόν κάθε φορά) ο υπολογιστής χάνει τα αρχεία μου πχ μουσικη κτλπ τα ξαναβρισκω στο dropbox τα ξαναβαζω τον κλεινω τον ανοιγω και παλι οτι ρυθμίσεις και αν εχω κάνει η τα αρχεία μου δεν υπάρχουμ....ξέρει κανείς κάτι για να με βοηθήσει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ποιο anti-virous έκανες;;;; Δοκίμασε κάποιο έμπιστο (kaspersky, bitdefender).

Πήγαινε επίσης στα εγκατεστημένα προγράμματα και δες αν υπάρχει κάτι εγκατεστημένο που δεν το έχεις περάσει εσύ. Αν είναι δυνατόν δώσε μου ένα screenshot των εγκατεστημένων προγραμμάτων σου να δω τι γίνεται.

Αυτό που λες μου θυμίζει ένα πρόγραμμα που το τρέχουν συνήθως pc σε βιβλιοθήκες, internet cafe και όταν περάσουν αυτά που θέλουν στο pc παγώνουν στην ουσία το σκληρό σε εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα οτιδήποτε άλλο κάνεις από εκεί και πέρα μετά το restart δεν υπάρχει.. 

Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε laptop (dell inspiron 15 7537) από τα windows 8.1 σε 10 και δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυα wifi.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα?

Τα βρίσκει τα δίκτυα αλλά όταν έρχεται η ώρα να συνδεθεί σε αυτά γράφει: Έλεγχος απαιτήσεων δικτύου και μετά από κάποια ώρα συνδέεται στο δίκτυο και γράφει: χωρίς internet,ασφαλές και δεν έχω πρόσβαση στο internet.

• Like 1

Τρέξε τα διαγνωστικά και δώσε βαρύτητα σε αυτό του προσαρμογέα δικτύου!!

Επίσης βρες το μοντέλο της κεραίας που έχεις και ψάξε για ενημερωμένους drivers! Αν είσαι τυχερός η εταιρία που το έχει κατασκευάσει μπορεί να έχει βγάλει και drivers για windows 10!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...