Προς το περιεχόμενο

iPhone 4[S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

έχω ένα iPhone 4 το οποίο δεν ανάβει καθόλου και είναι μόνιμα σε Recovery Mode, μετά από update που πήγε να κάνει η προηγούμενη ιδιοκτήτρια.
Προσπάθησα να κάνω Update/Restore με παλιότερα firmware αλλά ότι δεν είναι αποδεκτό από την Apple μου πετάει σφάλμα στο iTunes πριν καν συνδεθεί με τη συσκευή.
Προσπάθησα λοιπόν να κάνω Update/Restore με την τελευταία έκδοση [iPhone4,1_9.1_13B143_Restore.ipsw] αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα.

Ενώ ξεκινάει μια χαρά την διαδικασία:

sSLkDo0.png

zbSawNi.png

ex6OTxJ.png

eAKdsFe.png

LkfskBu.png

VwO51Rf.png

FnSpRS1.png

Y3IpZDn.png

Πριν τελειώσει το restore μου πετάει ένα άκυρο error.

ApmxKMj.png

σε χρονική αντιστοιχία το κινητό:

FqIP1wD.jpg

pH01s0x.jpg

zHqZXSA.jpg

Wg9xGS0.jpg

xJwrXlM.jpg

Το μόνο που βρήκα για το errror (-1) είναι αυτό εδώ.

Error -1
Error occurs when one uses the "last ditch" method for preventing baseband updates on the iPhone 4. The baseband does not get updated using this method. Use TinyUmbrella or redsn0w to kick it out of Recovery Mode.

Δεν έχω ιδέα τι είναι το παραπάνω.
Καταλαβαίνω κάτι ψηλά, αλλά ΔΕΝ ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και μου το πετάει.
Προσπάθησα να βγάλω άκρη με το TinyUmbrella ή/και το redsn0w αλλά με το TinyUmbrella το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω τα SHSH Blobs από την συσκευή ενώ με το redsn0w τίποτα απολύτως καθώς δεν κατάφερα να θέσω την συσκευή σε DFU mode.

Επίσης μιας και το TinyUmbrella είχε περιορισμένες επιλογές αφού η συσκευή είναι σε μόνιμο recovery mode, προσπάθησα με το recboot να το βγάλω από recovery mode αλλά απέτυχε κι αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί με το πρόβλημά μου.

Δημοσ.

αναβάθμισε το itunes βάλε το κινητό δε dfu mode και ξαναπροσπάθησε να κάνεις update  

Έχω την τελευταία έκδοση του iTunes και δεν μπαίνει σε dfu mode.

09zclid.png

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το error -1 είναι hardware

Σωστη η εντυπωση σου. Δυστυχως το -1 ειναι προβλημα baseband και μη επισκευασιμο

• Like 1
Δημοσ.

Σωστη η εντυπωση σου. Δυστυχως το -1 ειναι προβλημα baseband και μη επισκευασιμο

Άρα ή ψάχνω για logic board ή το κρατάω ανταλλακτικό;

Δημοσ.

Άρα ή ψάχνω για logic board ή το κρατάω ανταλλακτικό;

Είναι δύσκολο να βρεις γενικά (και να είναι και σωστή ακόμα πιο δύσκολο) και αν βρεις πιθανό να κοστίζει όσο ένα ολόκληρο μεταχειρισμένο! Δεν ξέρω αν αξίζει δηλαδή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...