denisbarko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.έχω ένα iPhone 4 το οποίο δεν ανάβει καθόλου και είναι μόνιμα σε Recovery Mode, μετά από update που πήγε να κάνει η προηγούμενη ιδιοκτήτρια.Προσπάθησα να κάνω Update/Restore με παλιότερα firmware αλλά ότι δεν είναι αποδεκτό από την Apple μου πετάει σφάλμα στο iTunes πριν καν συνδεθεί με τη συσκευή.Προσπάθησα λοιπόν να κάνω Update/Restore με την τελευταία έκδοση [iPhone4,1_9.1_13B143_Restore.ipsw] αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα.Ενώ ξεκινάει μια χαρά την διαδικασία:Πριν τελειώσει το restore μου πετάει ένα άκυρο error.σε χρονική αντιστοιχία το κινητό:Το μόνο που βρήκα για το errror (-1) είναι αυτό εδώ. Error -1Error occurs when one uses the "last ditch" method for preventing baseband updates on the iPhone 4. The baseband does not get updated using this method. Use TinyUmbrella or redsn0w to kick it out of Recovery Mode. Δεν έχω ιδέα τι είναι το παραπάνω.Καταλαβαίνω κάτι ψηλά, αλλά ΔΕΝ ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και μου το πετάει.Προσπάθησα να βγάλω άκρη με το TinyUmbrella ή/και το redsn0w αλλά με το TinyUmbrella το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω τα SHSH Blobs από την συσκευή ενώ με το redsn0w τίποτα απολύτως καθώς δεν κατάφερα να θέσω την συσκευή σε DFU mode. Επίσης μιας και το TinyUmbrella είχε περιορισμένες επιλογές αφού η συσκευή είναι σε μόνιμο recovery mode, προσπάθησα με το recboot να το βγάλω από recovery mode αλλά απέτυχε κι αυτό.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί με το πρόβλημά μου.
corsair04 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αναβάθμισε το itunes βάλε το κινητό σε dfu mode και ξαναπροσπάθησε να κάνεις update
denisbarko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αναβάθμισε το itunes βάλε το κινητό δε dfu mode και ξαναπροσπάθησε να κάνεις update Έχω την τελευταία έκδοση του iTunes και δεν μπαίνει σε dfu mode.
iMarilina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Έχω την τελευταία έκδοση του iTunes και δεν μπαίνει σε dfu mode. Τί κάνεις εκεί? Δες εδώ για το dfu
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι το error -1 είναι hardware 1
Expertr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι το error -1 είναι hardware Σωστη η εντυπωση σου. Δυστυχως το -1 ειναι προβλημα baseband και μη επισκευασιμο 1
denisbarko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σωστη η εντυπωση σου. Δυστυχως το -1 ειναι προβλημα baseband και μη επισκευασιμο Άρα ή ψάχνω για logic board ή το κρατάω ανταλλακτικό;
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Άρα ή ψάχνω για logic board ή το κρατάω ανταλλακτικό; Είναι δύσκολο να βρεις γενικά (και να είναι και σωστή ακόμα πιο δύσκολο) και αν βρεις πιθανό να κοστίζει όσο ένα ολόκληρο μεταχειρισμένο! Δεν ξέρω αν αξίζει δηλαδή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα