Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Τελευταία το pc μου κάνει τρέλες. Κάποιες φορές αφού μπει στα windows μαυρίζει η οθόνη και πετάει το παραθυράκι signal lost σαν να έχω τραβήξει το hdmi. Αν το κάνει η μόνη λύση είναι power off/on από το κουμπί του pc. Να σημειωθεί επίσης ότι το κάνει όταν πρωτοανοίξει το pc, μετά όσες ώρες και να μείνει ανοιχτό δεν το κάνει.

Επίσης πιο σπάνια τελευταία μου έχει freezάρει. Κολλάνε τα πάντα, ο κέρσορας του ποντικιού δεν κουνιέται, πληκτρολόγιο dead κλπ. Και πάλι η μόνη λύση είναι force choke από το κουμπί.

Μου κάνει ναζάκια η κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Αν θέλεις σε παρακαλώ συμπλήρωσε και το τροφοδοτικό σου.

Υπάρχει κάποια δυνατότητα να τεστάρεις τη κάρτα γραφικών σου σε κάποιο άλλο μηχάνημα να δεις αν κάνει το ίδιο πρόβλημα και σε εκείνο το μηχάνημα;

Αν μπορείς κατέβασε και το HWINFO για να μας πεις τι θερμοκρασίες βλέπεις στο σύστημα σου.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι ένα Premier SL-8500 EPS 500W. Η μνήμη επίσης που ξέχασα είναι Kingston 2x2Gb DDR3 @533Mhz.

Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω την κάρτα αλλού.

Θερμοκρασίες γύρω στους 50C επεξεργαστής και κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες σου δεν είναι υψηλές για να ευθύνεται αυτό. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα stress test για να δεις πως θας πάει αν και υποψιάζομαι ότι ο φταίχτης πρέπει να είναι το τροφοδοτικό σου. Αν μπορείς κατέβασε ένα futuremark να κάνεις ένα stress test για να δεις τι γίνεται. Να σε ενημερώσω αν δε γνωρίζεις ότι το stress test θα ανεβάσει στο 100% τη λειτουργία της κάρτας γραφικών σου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε και θα ανέβει η θερμοκρασία της, αν πιστεύεις ότι δε θα αντέξει τη διαδικασία αυτή μη το κάνεις και τη πάρεις στα χέρια. Το ανώτερο που θα μπορούσε να αντέξει η κάρτα σου με ασφάλεια θα ήταν 80-85 βαθμούς, οπότε αν το κάνεις έχε ανοιχτό και το hwinfo να βλέπεις θερμοκρασίες και αν κάτι ξεφεύγει το σταματάς.

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις αυτή τη κάρτα σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις αν θα κάνει τα ίδια και αν δε κάνει τότε θα φταίει λογικά το τροφοδοτικό. Για να το δοκιμάσεις όμως και αυτό θα πρέπει να βρεις κάποιο δανικό για να κάνεις τη δουλειά σου. Ξέρω δεν είναι πολύ εύκολα όλα αυτά αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις μόνος σου τι φταίει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...