Agathoklis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Tronsmart TSM01 English Version Air Mouse + Keyboard for TV Box / PC / Motion Sensing Games δουλευει σαν ποντικι με γυροσκοποπιο και σαν πληκτρολογιο 10.68 euro επομενη τιμη πανω απο 16 ευρω οπου κοιταξα... http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html review....
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θελετε να ξεπουλησετε; Ινσομνια. Ειναι δυνατον ρε παιδια; Με τα μουτρα πεφτετε και αδειαζετε ακομα και τις κινεζικες αποθηκες με το που ανοιγει τοπικ εδω; (Στα ακουστικα ενα μηνα υπηρχε το προιον και η τιμη, μεχρι που ανοιξε τοπικ εδω) 8
stelios18120 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εδω αδειασαν ολοκληρα ΑΒ και πηραν φωτια οι ανεπαφες. Στις κινεζικες αποθηκες θα μασαγαν;; :p Ο σωστος insomniak ενεργει κατοχικα και παντα εχει αποθεμα για τουλαχιστον τα επομενα 3 χρονια! 9
Agathoklis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παρελαβα σημερα... 16 μερες... με china post...untrucked??? περιεργα πραματα και στους αλλους θεωρουμε φυσιολογικο το 2μηνες +... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από Agathoklis
Agathoklis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ακομη στο γραφειο ειμαι... δεν εχω παει να το δοκιμασω ενδελεχως στο pipox7... στο λαπτοπ παντως μια χαρα ειναι... ελαφρυ... ακριβες και οταν το κανεις τουμπα για να γραψεις σταματαει να κουνιεται ο κερσορας... καλο φαινεται...να σου πω την αληθεια χτυπησα αλλο ενα.. και για την δευτερη τηλεοραση... με 12,5 ευρω δεν παιρνεις ουτε μετριο ποντικι 1
terryman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Θα παραγγείλω κι εγώ ένα για να το συνδέσω σε ένα raspberry που περιμένω. Μου φαίνεται καλός συνδιασμός. Ευχαριστώ Agathoklis 1
anergos13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το ειχα παρει Δωρο εγω και ενας φιλος με αγορα Tronsmart android media player απο geekbuying.. δυστυχως και τα 2..Αναπαυθηκαν..ξαφνικα.μετα απο λιγο διαστημα...
terryman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Υποτίθεται ότι έχουν ένα χρόνο εγγύηση. Εϊχε παράσει ο χρόνος ; Επικοινωνήσατε με geekbuying ;
wasd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, μια σύντομη ερώτηση, που πιθανώς να θεωρείτε και off topic, αλλα το θεωρώ κρίμα να ανοίξω νέο θέμα. Τα air mouse που ειναι bluetooth, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με το ενσωματομένο bluetooth των ταμπλετ; Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε το dongle; Είναι κρίμα να τρώει την usb το dongle. Στο google διαβαζω διαφορες αποψεις αλλα δεν εχω διαβασει απο καποιον οντως να το χρησιμοποιει χωρις dongle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα