Oxygene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Ειλικρινά,σοβαρή υποψηφιότητα για καλύτερο αστειο του '15. Ούτε για αστείο δεν κάνει... 6
marioshaidari Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τριτοκοσμικο μαρκετινγκ. Εδω ο κοσμος αγοραζει τα αχρηστα,κατ εμε,λαπτοπ οταν εισαι ιδιωτης. Ευαλωτα σε πολλους τομεις. Ο μονος λογος να παρω ενα φτηνο ταμπλετ για να δω κανα ματσακι με τον κωδικο εφημεριδας nova go. Αλλα καλο και το live streaming.....
mdr21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να μετασχηματιστουν ολα τα pc τα επομενα χρονια σε all in one και mini pc ναι , το να εξαφανιστουν αποκλειεται.Αν και πιστευω την δηλωση την εκανε για να δημιουργησει αντιδρασεις και να διαφημιστει ετσι το iPad pro σε περισσοτερο κοινο. 4
SIP1995 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να μετασχηματιστουν ολα τα pc τα επομενα χρονια σε all in one και mini pc ναι , το να εξαφανιστουν αποκλειεται. Αν και πιστευω την δηλωση την εκανε για να δημιουργησει αντιδρασεις και να διαφημιστει ετσι το iPad pro σε περισσοτερο κοινο. Προφανώς δε γίνεται να εξαφανιστεί έτσι απλά, το 90% της αγοράς.
malmsteen1984 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρα ποιος ο λογος να χρησιμοποιεις tablet? Εγω η μονη χρησιμοτητα που βλεπω ειναι για να παιζεις angry birds στη τουαλετα η να βλεπεις τσοντες. Και δε το λεω,μην εχοντας πιασει tablet στα χερια μου. Το δουλεψα και το βαρεθηκα σε 2 ωρες. Αχρηστα λεφτα κατ εμε. Μια αναγκη που μας τη δημιουργησαν. Τωρα το οτι θα αντικατασταθει το pc,τουλαχιστον αστειο. χρησιμοποιώ tablet για να σερφάρω, να διαβάζω τα mails μου, να βλέπω youtube, να βλέπω τις σειρές που κατεβάζω όταν ξαπλώνω και χαλαρώνω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. τι παραπάνω κάνω στο pc? κατεβάζω τα torrents και τα μεταφέρω μετά με το airdroid στο tablet. οπότε μην θεωρείς ότι είναι άχρηστο για όλους. για εμένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια. κυριολεκτικά το pc το έχω ανοιχτό μόνο για κανένα torrent και seeding. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιχνιδι εντυπωσεων ειναι ρε παιδια...τι σφαζεστε? Ειναι σαν να λέμε με το καινουριο Τεσλα κανένας δεν θα ξαναακουμπισει τιμονι, ουσιαστικα ειναι μακροπροθεσμα σωστο και βραχυπροσθεσμα λαθος, αλλα σε καθε περίπτωσξ απλα να τραβηξει τα φωτα πανω του θελει και οχι να ειναι αντικειμενικος. Ποτε ηταν αντικειμενος δηλαδη ενας CEO... Just my two cents 2
sakis697 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εσεις που τομ κραζετε μου θυμησατε λιγο αυτο http://www.computerworld.com/article/2534312/operating-systems/the--640k--quote-won-t-go-away----but-did-gates-really-say-it-.html Οκ μπορει να λεει μπουρδες, κ μενα προσωπικα δεν μου αρεσει το ταμπλετ. Αλλα αυτο σκεφτηκα πρωτο πρωτο!
gdriver Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εδώ δεν εκτόπισε τα pc-mac ένα surfice pro που είναι η επιτομή, το ipad θα κάνει δουλειά;
Chocobo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αttention w***e..!!!! Oύτε τα ταμπλετ,ούτε τα laptop,ούτε τα all in one pc δεν προσφέρουν την άνεση στο να αλλάζεις hardware όπως το tower.Αυτό απο μόνο του σημαίνει περισσότερο χρόνο ζωής και λιγοτερα χρήματα. p.s ένα ipad που έχω που μου το άφησε ο αδελφός μου,το έχω αφήσει στη μάνα μου να περνάει η ώρα της.ούτε για τουαλέτα κάνει,πέρνω το smartphone. 4
manospap Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 H πλειοψηφία των καταναλωτών χρησιμοποιεί κυρίως facebook-twitter-instagram-youtube και κανένα παιχνίδι οπότε ΕΧΕΙ άδικο ένα smartphone είναι αρκετό.
SIP1995 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αttention w***e..!!!! Oύτε τα ταμπλετ,ούτε τα laptop,ούτε τα all in one pc δεν προσφέρουν την άνεση στο να αλλάζεις hardware όπως το tower.Αυτό απο μόνο του σημαίνει περισσότερο χρόνο ζωής και λιγοτερα χρήματα. p.s ένα ipad που έχω που μου το άφησε ο αδελφός μου,το έχω αφήσει στη μάνα μου να περνάει η ώρα της.ούτε για τουαλέτα κάνει,παίρνω το smartphone. Ακριβώς, καθώς πλέον τα κινητά αντικατέστησαν τα tablets... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα