suffocater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη γιατι δεν υπαρχει νοημα οταν δεν μπορεις να καταλαβεις που ανεφερεται και τι εννοει Ε ναι. Απλά ήρθες,μας ειπες ολους κοντοφθαλμους,(ενω εσυ εχεις δει μακριά),αλλα δεν θα μας πεις κ εμάς να μάθουμε για αυτο το φοβερο πλάνο,και τι βλεπεις εσυ που εμεις όχι. Μοιράσου την γνώση σου μαζι μας. 3
-elix- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέσα σε τρεις ώρες, κοιτάξτε μόνοι σας τί προκάλεσεμια αστεία/αδιάφορη/ενδιαφέρουσα/εριστική/γελοία/... δήλωση - κι είναι μόνο τα σχόλια σε ένα ελληνικό site. Μια χαρά έκανε τη δουλειά του ο Cook.
chrischris82 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 cook λεγεται ή crook ? ---> crook n informal (criminal) (εγκληματίας) απατεώνας, λωποδύτης ουσ αρσ The bookkeeper was a crook who had been stealing from them for years. 1
erevos_csd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν αναφερεται στους επαγγελματιες users To Pro στο Ipad Pro είναι από το professional, δηλαδή επαγγελματικό. Οπότε αναφέρεται και στους επαγγελματίες. 1
Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ευτυχως για αυτη την απαντηση σου δεν χρησιμοποιησες το google search γιατι συνηθως ετσι κανεις και μετα απο συζητησεις σε διαφορα ποστ που διαβαζω μονο για σοβαρο στις απαντησεις σου δεν σε βλεπω.. ειχαμε κανει την κουβεντα για το surface και το ipad και ειχες πει ενα καρο ασυναρτησιες χωρις να εχεις ιδεα κι αν δεν θυμασαι μπορω να ψαξω και να τις βρω γι αυτο μην με λες προβατο απλα εσυ εισαι hater δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη γιατι δεν υπαρχει νοημα οταν δεν μπορεις να καταλαβεις που ανεφερεται και τι εννοει μες την υπερβολη ειναι τα σχολια σας και δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν αναφερεται στους επαγγελματιες users Θυμάμαι τη συζήτηση και έχεις δίκιο έπεσα έξω και το παραδέχθηκα, μια και δυο φορές στο θέμα της μουσικής, για iOS vs Android. Επίσης ο ακραίος και υπερβολικός είσαι εσύ που τo μόνο σου επιχειρήματα σε αυτό το thread είναι απλά ακόμα μια προσωπική επίθεση. Με μεγάλη ευχαρίστιση θα αποδεχθώ τον "διαφωτισμό" σου, στο: "δεν μπορεις να καταλαβεις που ανεφερεται και τι εννοει". Αν περιορίζεται σε μουσικούς "επαγγελματίες" και λοιπής φύσεως καλλιτέχνες, δεν με αφορά, η δήλωση του ήταν γενικόλογη και αφοριστική, αν οι apple fans τον βλέπετε ως πνευματικό ηγέτη, άλλο τόσο οι υπόλοιποι μπορούμε να χλευάζουμε τις αηδίες που λέει υποτιμώντας και τη δική μας νοημοσύνη. Y.Γ. Επίσης το google searching απο πότε είναι κατακριταίο; Μάλλον μέχρι πότε; Μέχρι να βγάλει δικό της search engine η Apple, ε; 4
sakekosan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέσα σε τρεις ώρες, κοιτάξτε μόνοι σας τί προκάλεσεμια αστεία/αδιάφορη/ενδιαφέρουσα/εριστική/γελοία/... δήλωση - κι είναι μόνο τα σχόλια σε ένα ελληνικό site. Μια χαρά έκανε τη δουλειά του ο Cook. Η διαφορά είναι ότι ο cook δεν πουλάει τον εαυτό του για να κάνουμε κους κους και να τα πάρει ο ατζέντης του. Ο συγκεκριμένος προσπαθεί να μας πλασάρει ένα προϊόν. Γελάμε όπως θα γελάγαμε με κάποιον πωλητή που σου λέει μπαρούφες για να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 1
polteris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει. Ο ίδιος άνθρωπος πιστευει οτι Μacbook 12 είναι laptop. Τι περιμένατε να πει για το ipad pro? Και πριν προλάβετε να με κράξετε είμαι κάτοχος iphone, ipad & macbook pro, αλλά η αλήθεια να λέγετε!!! 2
lordvec Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο βασικός λόγος που το τάμπλετ δε θα αντικαταστήσει τον υπολογιστή είναι η φυσική του θέση στο σπίτι. Όταν κάθομαι στον υπολογιστή, σημαίνει ότι "κάθομαι στον υπολογιστή" που είναι στο "γραφείο" που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο εύκολα κατανοητό από τους υπολοίπους που μένουν μαζί μου ότι κάτι κάνω (αυνανισμός, σερφάρισμα, παιχνίδι, δουλειά αναγκαία με αυτή τη σειρά) και δε γουστάρω να με ενοχλούν. Και αυτό ισχύει και για όσους μένουν με γονείς, και για όσους μένουν με γκόμενα, και για όσους μένουν με οικογένεια. Οι υπόλοιποι μπορούν να βολευτούν και με τάμπλετ μια χαρά, εκτός αν είναι επαγγελματίες ή gamers.
Neg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο Tim πάλι μπάφο ήπιε.. iPad Pro κάνει σχεδόν ότι κάνει ένα iPad Mini στα 270€, δεν τρέχει XCode, Photoshop CC και άλλα χρήσιμα προγράμματα, κοστίζει όσο ένα Macbook και θέλει να αντικαταστήσει το Macbook. Sorry Timmy όσο και αν αγαπώ το Macbook μου, άμα ήταν να πάω σε μεγάλο Tablet για να αντικαταστήσω το Laptop/Desktop μου τότε θα πήγαινα σε Surface Pro που τρέχει και Desktop εφαρμογές. Οπότε κράτα το iPad Pro σου να κάνεις αέρα το καλοκαίρι. 5
makridis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 χρησιμοποιώ tablet για να σερφάρω, να διαβάζω τα mails μου, να βλέπω youtube, να βλέπω τις σειρές που κατεβάζω όταν ξαπλώνω και χαλαρώνω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. τι παραπάνω κάνω στο pc? κατεβάζω τα torrents και τα μεταφέρω μετά με το airdroid στο tablet. οπότε μην θεωρείς ότι είναι άχρηστο για όλους. για εμένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια. κυριολεκτικά το pc το έχω ανοιχτό μόνο για κανένα torrent και seeding. Γιατί δε χρησιμοποιείς απευθείας το utorrent στο tablet??? 4
boogie_thief Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι. Απλά ήρθες,μας ειπες ολους κοντοφθαλμους,(ενω εσυ εχεις δει μακριά),αλλα δεν θα μας πεις κ εμάς να μάθουμε για αυτο το φοβερο πλάνο,και τι βλεπεις εσυ που εμεις όχι. Μοιράσου την γνώση σου μαζι μας. κανενα φοβερο πλανο δεν ξερω ολο το θεμα εκει παει φιλε μου..στα tablet στα barebone και στα stick το mainstream κοινο προς τα εκει παει και αυτα θελει οταν οι απαιτησεις μπορουν να καλυφθουν στο 100% απο μια τετοια συσκευη γιατι να παρεις pc? εγω που ασχολουμε και χρειαζομαι δυναμη στο μηχανημα μου φυσικα και δεν θα το αλλαξω με ενα tablet αλλα οι πιο πολλοι δεν το χρειαζονται ουτε καν εγω οταν δεν δουλευω με την ιδια λογικη ιδιο αστειο ειναι να πεις οτι μπορεις να αντικαταστησεις ενα λαπτοπ με το surface 3 ατακα της microsoft ειναι ολοι αυτο θελουν οχι μονο η apple δηλαδη δεν το βλεπεις? To Pro στο Ipad Pro είναι από το professional, δηλαδή επαγγελματικό. Οπότε αναφέρεται και στους επαγγελματίες. ναι ειναι professional (καλη ατακα marketing για να ψαρωνουν αυτοι που δεν εχουν ιδεα και να τσαντιζονται οι σχετικοι και να δημιουργουν θορυβο) οι αλλες εταιριες που εχουν το pro θες να μου πεις οτι απευθυνονται σε επαγγελματιες Θυμάμαι τη συζήτηση και έχεις δίκιο έπεσα έξω και το παραδέχθηκα, μια και δυο φορές στο θέμα της μουσικής, για iOS vs Android. Επίσης ο ακραίος και υπερβολικός είσαι εσύ που τo μόνο σου επιχειρήματα σε αυτό το thread είναι απλά ακόμα μια προσωπική επίθεση. Με μεγάλη ευχαρίστιση θα αποδεχθώ τον "διαφωτισμό" σου, στο: "δεν μπορεις να καταλαβεις που ανεφερεται και τι εννοει". Αν περιορίζεται σε μουσικούς "επαγγελματίες" και λοιπής φύσεως καλλιτέχνες, δεν με αφορά, η δήλωση του ήταν γενικόλογη και αφοριστική, αν οι apple fans τον βλέπετε ως πνευματικό ηγέτη, άλλο τόσο οι υπόλοιποι μπορούμε να χλευάζουμε τις αηδίες που λέει υποτιμώντας και τη δική μας νοημοσύνη. Y.Γ. Επίσης το google searching απο πότε είναι κατακριταίο; Μάλλον μέχρι πότε; Μέχρι να βγάλει δικό της search engine η Apple, ε; η επιθεση ηταν απο σενα που με ειπες προβατο το google search δεν ειναι κατακριταιο αλλα οταν δεν το συνδυαζεις με μια μικρη δοση εμπειριας την πατας τα ιδια αποτελεσματα θα ειχες και με το bing και απο την τελευταια σου ερωτηση φαινεται οτι δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος οποτε δεν εχει νοημα
trayban Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για την πλειοψηφία των καταναλωτών που κάνουν απλή ανάγνωση στο δίκτυο και παίζουν κάνα χαζοπαιγνιδο,ναι ισχύει αυτο που είπε,ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ. Και όχι λόγω ταμπλέτας αλλά κινητών. Τα υπόλοιπα είναι απλα φληναφήματα.
tulipas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 κανενα φοβερο πλανο δεν ξερω ολο το θεμα εκει παει φιλε μου..στα tablet στα barebone και στα stick το mainstream κοινο προς τα εκει παει και αυτα θελει οταν οι απαιτησεις μπορουν να καλυφθουν στο 100% απο μια τετοια συσκευη γιατι να παρεις pc? εγω που ασχολουμε και χρειαζομαι δυναμη στο μηχανημα μου φυσικα και δεν θα το αλλαξω με ενα tablet αλλα οι πιο πολλοι δεν το χρειαζονται ουτε καν εγω οταν δεν δουλευω με την ιδια λογικη ιδιο αστειο ειναι να πεις οτι μπορεις να αντικαταστησεις ενα λαπτοπ με το surface 3 ατακα της microsoft ειναι ολοι αυτο θελουν οχι μονο η apple δηλαδη δεν το βλεπεις? ναι ειναι professional (καλη ατακα marketing για να ψαρωνουν αυτοι που δεν εχουν ιδεα και να τσαντιζονται οι σχετικοι και να δημιουργουν θορυβο) οι αλλες εταιριες που εχουν το pro θες να μου πεις οτι απευθυνονται σε επαγγελματιες η επιθεση ηταν απο σενα που με ειπες προβατο το google search δεν ειναι κατακριταιο αλλα οταν δεν το συνδυαζεις με μια μικρη δοση εμπειριας την πατας τα ιδια αποτελεσματα θα ειχες και με το bing και απο την τελευταια σου ερωτηση φαινεται οτι δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος οποτε δεν εχει νοημα αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως, ναι, το surface αντικαθιστά το λαπτοπ σου, το iPad pro το μόνο που μπορεί να αντικαταστήσει είναι το προηγούμενο iPad σου :') 3
wnet Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 άμα είναι δώσω χιλιάρικο... καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω macbook (ας υποθέσουμε πως είμαι φίλος της apple...) .... και ας μην έχει αφή... σίγουρα θα κάνω πιο χρήσιμα και πιο πολλά πραγματα....
De@th L0rd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Από τότε που ήμουν έφηβος, ήθελα να πετάξω το κουτί (εκτός αν ήταν ωραίο κουτί - NeXT), και πάνω απ´ όλα το πληκτρολόγιο! Η δύναμη της αφής είναι ακόμα (ευτυχώς!) ακαταμάχητη. Πιθανώς τα πράγματα να ζορίζουν στην αρχή λόγω θερμότητας, μπαταρίας, απαιτήσεων γραφικών, όμως όλα (Internet of things) δείχνουν προς τα εκεί. Θα περάσουμε σε "οικοσυστήματα" σε κάθε σπίτι, χώρο εργασίας, ομάδα φίλων κλπ. Μιχάλης. ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα