Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι το big boss της Apple. Αν δεν το έλεγε αυτός ποιος θα το έλεγε? Οι ανταγωνιστές?

Δηλαδή το big boss της Apple λέει στους πελάτες της ότι τώρα που θα βγει το ipad pro, να πετάξουν το macbook pro γιατί δε θα το χρειάζονται;

Επιτυχημένη δήλωση...

Τώρα πλέον που τα κινητά έχουν μεγαλώσει, η χρήση τάμπλετ έχει νόημα μόνο για επαγγελματίες με συχνές μετακινήσεις και αυτό ως βοηθητικό φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπαν και παραπάνω, είναι Apple CEO. Η εταιρεία πάντα προσπαθούσε να πείσει ότι με τα δικά της προϊόντα καλύπτονται οι ανάγκες όλων. ΌΛΩΝ.

Εδώ παλιότερα το ισχυριζόταν με μια μοναδική συσκευή 3.5" (iPhone 4), την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός έβγαινε από 2.5"-5.0", θα κολλήσει τώρα που έχει μεγαλύτερο portfolio; 

Ήδη τα tablet "πέφτουν" σε πωλήσεις (http://bit.ly/1L9WLty), οπότε ο καθένας επιστρατεύει τα μέσα που διαθέτει.

• Like 3
Δημοσ.

Οι καθημερινες αναγκες (σερφαρισμα, χαζεμα, κανενα παιχνιδι, youtube, ταινιες κτλ) καλυπτονται κατα 90% απο ενα tablet ή smartphone Και φυσικα οι αναγκες αυτες δεν περιμεναν το αστειο, κατ εμε, iPad Pro για να καλυφθουν.

Οι Pro αναγκες, ουτε κατ αστειο δεν καλυπτονται. Ισως μονο με Windows tablet και αυτες μς συμβιβασμο.

Καθε tablet, και ιδιως τα iPad, δεν μπορουν να κανουν οσα υποσχονται χωρις τη βοηθεια ενος laptop. Παραδειγματα πολλα.

• Like 4
Δημοσ.

Ε, ναι, θα πετάξω το PC μου που τρέχει μια χαρά οτιδήποτε, την 23άρα IPS οθόνη, τα δυνατά ηχεία και την δυνατότητα να κάνω οτιδήποτε, από δουλειά μέχρι διασκέδαση, για να πάρω ένα overpriced tablet που δεν μπορεί να κάνει ούτε το 20% από αυτά που κάνω στον υπολογιστή.

• Like 11
Δημοσ.

τα τελευταία 2 χρόνια η apple ότι έχει βγάλει είναι τελείως μαλακία....

το applewatch? αχρηστο, αργό και πανάκριβο

το νεο macbook με 1 port μονο? άχρηστο, αργό και πανάκριβο

το iphone 6/6s? κακάσχημο, και συγκριτικά με samsung δεν κάνει ούτε τα μισά

και τώρα το ipad pro ααχαχχαχαχχαχαχαχα!!!!

θα μπορούσα να πάω σε ipad pro

μονο αν ετρεχε OS X

και είχε 2 usb ports

• Like 2
Δημοσ.

Νέος Balmer μας βγήκε αυτός! Ακόμα και ίδιοι οι fans της apple γελάνε με τον Cook.  Σχόλιο που διάβασα και γέλασα χθές στο mac rumors "Tim τι πίνεις και δεν μας δίνεις;''

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παλι θεωρω αχρηστα τα αυτοκινητα,αφου στα χωριο μου παω και με το ποδηλατο.Ειδικα στο χωριο τις γυναικας το τελειο μεσο ειναι ο Γαιδαρος.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παλι θεωρω αχρηστα τα αυτοκινητα,αφου στα χωριο μου παω και με το ποδηλατο.Ειδικα στο χωριο τις γυναικας το τελειο μεσο ειναι ο Γαιδαρος.

Σωστό το παράδειγμά σου, σκέψου τώρα να πας με το γάιδαρο ή το ποδήλατο και να βρέχει, μαγεία!

Κάπως έτσι είναι και το ipad όταν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο εκτός από browsing.

Και η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο γάιδαρος και το ποδήλατο είναι πολύ φθηνότερα από ένα καθημερινό αυτοκίνητο, το ipad από την άλλη είναι ακριβότερο από ένα καθημερινό pc/laptop, οπότε την πατάς διπλά σε αυτή την περίπτωση...

• Like 4
Δημοσ.

Γεμισαμε κοντοφθαλμους που δεν καταλαβαινουν το νοημα και την ουσια της προτασης

Μετά απο τη πρόταση "υποστήριξε πως αδυνατεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο θα αγόραζε κάποιος ένα PC στη σημερινή εποχή." και τη δική σου χυδαιότητα, είναι ξεκάθαρο πως απευθυνόταν στα φανατισμένα πρόβατα της apple.

Στο δικό σου πνεύμα και ύφος:

Οι υπόλοιποι που είμαστε σοβαροί με τη δουλειά μας, αν σκεφτούμε να αντικαταστήσουμε τα pc μας με tablet θα προτιμήσουμε M$ Surface.

• Like 10
Δημοσ.

τα Tablet καλά είναι για κάνα ταξίδι να μην σου βγαίνουν τα μάτια με το κινητό, για καμιά τουαλέτα και για επαγγελματίες όπως παραγγελιοδόχους κλπ.
Δεν βλέπω το λόγο γιατί για όλα τα παραπάνω να πάρεις ένα tablet των 500+ ευρώ. Έχω ένα των 120 ευρώ με win 8.1 εδώ και ένα χρόνο και είμαι υπερκαλυμμένος...  αλλά το PC δεν μπορεί να αντικατασταθεί στα επόμενα χρόνια.
Εκτώς και αν μετά από χρόνια η "λύση" που παρουσίασε η Microsoft (Lumia 950 + dock) μπορέσει και το αντικαταστήσει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...