Voodooman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Είναι το big boss της Apple. Αν δεν το έλεγε αυτός ποιος θα το έλεγε? Οι ανταγωνιστές? Λογικό, παρόλα αυτά η δήλωση παραείναι γραφική. Από την άλλη, ας βγάλουμε εκτός το βαρύ gaming. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί με το Witcher 3. Παίρνοντας ένα ισχυρό tablet, μπορεί πλέον να κάνει τα πάντα. Και αν προτίθεται να δώσει άλλη μία μικρή περιουσία, μπορεί να πάρει όλα εκείνα τα συμπράγκαλα (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κτλ), να στήσει το σύστημα στο γραφείο του και, πράγματι, να μην ξαναχρειαστεί PC. Ότι γίνεται αυτό που λέει ο Cook γίνεται, το θέμα είναι με ποιό κόστος, με πόση προσπάθεια και πόση ευκολία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εδώ και 15 χρόνια ακούω για το τέλος του pc και ακόμα εδώ ειναι. Δεν πρόκειται να συμβεί και ότι οικοσύστημα υπάρξει στο μέλλον θα περιλαμβάνει και το pc. Συμφωνώ ότι τα tablets ειναι τεχνητή ανάγκη που δημιούργησαν οι εταιρείες, για το λόγο αυτό λένε κατα καιρούς τέτοια μήπως πουλησουν. Ειναι γνωστό πως τα tablets δεν πουλάνε πια.
Kostasspil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ήδη τα tablet έχουν αντικαταστήσει τα pc σε πολλές λειτουργίες. Δεν νομίζω να ναι τόσο άστοχη η δήλωση. Ίσως μακρινό σενάριο το παραπάνω, αλλά πολύ πιθανό 1
xpera_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο Tim Cook πιστεύει ότι το iPad Pro φέρνει το τέλος εποχής για τα PC Για τα PC μόνο, ή και για τα Mac ; Για να το ξέρουμε... Μάλλον το τέλος του iPad φοβήθηκαν γι΄αυτό σύρθηκαν σε κωλοτούμπες (pen-pencil κλπ) μπας και του δώσουν τεχνητή αναπνοή. 6
dstilio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ο Cook δήλωσε ευθέως ότι το iPad Pro είναι ικανό να αντικαταστήσει ένα σταθερό ή φορητό PC για την πλειοψηφία των καταναλωτών. Είναι απόλυτα σωστός μόνο σε αυτό που λέει στο quote. Η πλειοψηφία δεν παίζει παιχνίδια. Η πλειοψηφία δεν δουλεύει εντατικά σε υπολογιστή όσο π.χ. οι πληροφορικάριοι/τηλεπικοινωνίες αλλά και όσοι δουλεύουν σε εταιρείες που έχουν να κάνουν με internet (marketing, eCommerce, news, κτλ.) Οι υπόλοιποι επαγγελματίες και μη θα μπορούσαν άνετα με μία ταμπλέτα και μία γραφίδα να κάνουν δουλειά. Απλά νομίζω πως το ipad pro είναι 2 γενιές πίσω από αυτό το στόχο. Ελλιπές το οικοσύστημα του iOS για πλήρη αντικατάσταση. Μπορεί να μπερδεύτηκε και να νόμισε πως μιλάει για τα surface pro. 8
Bigi444444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ πιστεύω εις ένα θεό πατέρα παντοκράτορα... 1
nekrik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο αστείο, πολύ καλό, καλύτερο και απο κείνο με τον Τοτό!
freedoom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρα ποιος ο λογος να χρησιμοποιεις tablet? Εγω η μονη χρησιμοτητα που βλεπω ειναι για να παιζεις angry birds στη τουαλετα η να βλεπεις τσοντες. Και δε το λεω,μην εχοντας πιασει tablet στα χερια μου. Το δουλεψα και το βαρεθηκα σε 2 ωρες. Αχρηστα λεφτα κατ εμε. Μια αναγκη που μας τη δημιουργησαν. Τωρα το οτι θα αντικατασταθει το pc,τουλαχιστον αστειο. Για τουαλέτα, ΚΤΕΛ, αεροπλάνα, πλοία, τρένα κτλ. Μόνο. 2
Kostasspil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 υπαρχουν τροποι καθαρισμου σε ενα μπανιο ακομη και χωρις χαρτι!!! 24
boogie_thief Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γεμισαμε κοντοφθαλμους που δεν καταλαβαινουν το νοημα και την ουσια της προτασης 4
coffeex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τον καταλαβαίνω τον Τιμ που θέλει να πουλήσει το iPad Pro αλλά πρέπει να περιμένει μια ωραία σφαλιάρα από την πραγματικότητα. Το iPad Pro είναι για πολύ λίγο και συγκεκριμένο κοινό. Ακριβώς επειδη εισαι το αφεντικο και υποτιθεται οτι εχεις καποια Α νοημοσυνη και λογικη δεν πετας τετοιες μπουρδες. Αυτα τα λενε συνηθως οι κατωτεροι στην ιεραρχια πχ. τυπου phil spencer οπου ακομα και αυτοι εχουν ηρεμησει. Πάντα βγαίνει το big boss για να πείσει τον καταναλωτή, δες και στο παρελθον τις διαφημίσεις της Microsoft που έβγαινε ο ίδιος ο Gates μαζί με τον Ballmer και έκαναν τους καραγκιόζηδες για να πουλήσουν.
neten Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Επίσης τέλος εποχής για όλες τις hardware storage εταιρείες και τη βιομηχανία των usb peripherals γενικότερα. Δευτέρα παρουσία λέμε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εμενα γιατι μου λεει οτι το τελος εποχης που έρχεται ειναι για τον ιδιο πραγματικά δεν ξερω
giannis2156 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ενα θα σας πω λογο δουλειας δεν εχω χρονο για world of tanks φαντάζεσαι να παίζεις wot σε tablet 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εμενα γιατι μου λεει οτι το τελος εποχης που έρχεται ειναι για τον ιδιο πραγματικά δεν ξερω Σωστά μιας και έχει ...αποτύχει σαν CEO... Oh wait! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα