Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS: Γίνεται POST Request από Android.

Έχω μια .aspx φόρμα που κουβαλάει Username, Password, File.

<form id="form1" runat="server" enctype="multipart/form-data">
     <input type="file" id="myFile" name="myFile" />
     <input type="text" id="username" name="username" />
     <input type="text" id="password" name="password" />

<asp:Button runat="server" ID="btnUpload" OnClick="btnUploadClick" Text="Upload" />
    </form>

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το Upload του αρχείου θα ξεκινήσει άσχετα τα Username/Password. Ύστερα ο Server θα το απορρίψει.

Αυτό που θέλω είναι: Αν το Username/Password δεν είναι σωστά, να κόψει την σύνδεση. Δεν θέλω καν να ανεβάζει το αρχείο.

Δοκίμασα αυτό αλλά δεν κάνει δουλειά:

if (!userName.Equals("admin"))
{
   Response.Close();
}
else
{
  // Save File
}

Θα κόψει τη σύνδεση, αλλά αφού το αρχείο έχει ανέβει! (φαντάζομαι σε κάποια Cache του Server)  :(

PS: Το userName το βρίσκει σωστά... δεν τίθεται θέμα με Null parameters ξέρω γω.

Δημοσ.

Δεν απαντάω άμεσα στην ερώτηση αλλά γιατί δεν ελέγχεις με ajax το login και μετά να εκτελείς την φόρμα.

Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Ajax(κουφό!) και δεν ήθελα να μπω σε νέες περιπέτειες γιατί ήδη τρέχω και δεν φτάνω για την θεωρία.

Για την ώρα η λύση που έχω είναι 2 ερωτήματα

1. Πρώτο ερώτημα: στέλνω Username και Password για να δημιουργηθούν τα Sessions

2. File Uploading

Αν κάνεις "Cheatia" και πας στο 2ο βήμα με τη μια, θα απορριφθεί το αρχείο. 'Η αν δεν πιστοποιηθείς από τα credentials που έχεις δώσει στην 1η φάση.

Στο τέλος θα δω λίγο τη φάση με Ajax.

Δημοσ.

Για την ώρα η λύση που έχω είναι 2 ερωτήματα

1. Πρώτο ερώτημα: στέλνω Username και Password για να δημιουργηθούν τα Sessions

2. File Uploading

Που είναι το προφανές και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλεις να το κάνεις με μία. Πράγμα που χωρίς να ξέρω σίγουρα δε νομίζω ότι γίνεται εκτός αν γράψεις module για τον web server σου.

Δημοσ.

Που είναι το προφανές και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλεις να το κάνεις με μία. Πράγμα που χωρίς να ξέρω σίγουρα δε νομίζω ότι γίνεται εκτός αν γράψεις module για τον web server σου.

Και πάλι "τρύπιο" είναι.

Μπορώ να κάνω απευθείας το 2ο Request, το αρχείο θα ανεβεί στον Server και μετά θα απορριφθεί γιατί δεν έγινε το Auth στη 1η φάση. (ή μπορεί να απορριφθεί από άλλα Checks). Αλλά τι να το κάνεις... ήδη ο Server απασχολήθηκε για να ανεβεί το αρχείο στη Cache.

PS: Αν και έχουν ληφθεί τα μέτρα Client-side ώστε να μην κάνει καν το 2ο ερώτημα αν failarei το 1ο, μπορεί ένας τρίτος να κάνει POST request το 2ο απευθείας. Να μου τρώει Bandwidth 'h DDOS.

Δημοσ.

Θα κοιτάξεις λοιπόν να κάνεις ένα login μεσω ajax (για ευκολια ισως μεσω jquery) και εφόσον σου επιστρέψει το request OK ή οτι θέσεις εσυ ως success τοτε θα κάνεις την form με το upload submit (θα πρεπει να εχεις 2 διαφορετικες φόρμες με άλλο όνομα προτείνω) ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...