Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι το Here έχει τους δρόμους του χωριού σας δεν το κάνει καλύτερο navigation device.

Έχω και τα δύο και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ, αλλά το google είναι συνήθως πιο ακριβές σε traffic information και ατυχήματα στο δρόμο.

Επίσης ο λόγος που επιμένω με google maps είναι "Faster route available. Switch navigation to faster route?".

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σχετικά με τους δρόμους.

Αλλά εγώ και σε ότι αφορά διαδρομές, το here και το google maps δεν τα θεωρώ κορυφαία.

Αλλά για δωρεάν το here μέχρι τώρα ήταν εξαιρετικό. Καλό είναι να έχει αντίπαλο.

Θα χρησιμοποιώ google maps όταν δω οτι δουλεύει όντως offline, λόγω της ευκολίας αναζήτησης σημείου/διεύθυνσης. Αν θα είανι εξίσου γρήγορη με offline δηλαδή.

Δημοσ.

Το google maps offline. Ευχαριστω.

Δεν ξέρω τι σου λένε και τι λένε γενικά οι άλλοι από πάνω, αλλά μόλις τώρα βγήκε η αναβάθμιση για τους "Χάρτες" της Google, με πραγματική offline πλοήγηση.

Όταν τα συζητούσατε δεν υπήρχε ακόμα αυτή η δυνατότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σου λένε και τι λένε γενικά οι άλλοι από πάνω, αλλά μόλις τώρα βγήκε η αναβάθμιση για τους "Χάρτες" της Google, με πραγματική offline πλοήγηση.

Όταν τα συζητούσατε δεν υπήρχε ακόμα αυτή η δυνατότητα.

Ευχαρριστω.Επειδή υπαρχουν πολλα για δωσε link .

Δημοσ.

Μόλις έκανε την αναβάθμιση αλλά πάλι of line δεν έχει.. Κατεβάζω πχ την Θεσσαλονίκη αλλά όταν ψάχνω μια οδό λέει ότι είμαι εκτός σύνδεσης.. Άσε που όλη η Θεσσαλονίκη την κατεβάζει σε 7mb μόνο

Δημοσ.

Σβήσε ό,τι παλιό χάρτη είχες κατεβάσει, με την παλιά έκδοση της εφαρμογής και κατέβασε ξανά από ρυθμίσεις -> Περιοχές εκτός συνδ και πάτα το + κάτω δεξιά. Με pinch κάνεις zoom και μπορείς να διαλέξεις σχεδόν όλο τον χάρτη της Ελλάδας.
Αν δεν δουλέψει, σβήσε τελείως την εφαρμογή ή κάνε εκκαθάριση δεδομένων και ξαναεγκατέστησε.

Δημοσ.

Δεν εχει υπολογισμο γρηγορης και σύντομης διαδρομης που είναι μειονέκτημα . Εδωσα μια οδο στον Νέο Κοσμο που μεσω Λ.Κηφιασις από Λυκοβρυση είναι 15 χλμ και με πηγε από το ποταμι , παραλιακη , Συγγρου κλπ με 26 χλμ

Δημοσ.

Μόλις βάλεις την πινέζα και πριν ξεκινήσεις πλοήγηση, δείχνει την προτεινόμενη διαδρομή και κάποιες εναλλακτικές, που φαίνονται πιο αχνά, με μια φούσκα διαλόγου, που λέει πχ "10 λεπτά πιο αργή". Πατάς την φούσκα και σε πάει από την εναλλακτική.

• Like 1
Δημοσ.

Σβήσε ό,τι παλιό χάρτη είχες κατεβάσει, με την παλιά έκδοση της εφαρμογής και κατέβασε ξανά από ρυθμίσεις -> Περιοχές εκτός συνδ και πάτα το + κάτω δεξιά. Με pinch κάνεις zoom και μπορείς να διαλέξεις σχεδόν όλο τον χάρτη της Ελλάδας.

Αν δεν δουλέψει, σβήσε τελείως την εφαρμογή ή κάνε εκκαθάριση δεδομένων και ξαναεγκατέστησε.

Εκδοση 9.17.1(#917101122)

Δεν υπαρχει στις ρυθμισεις "Περιοχες εκτος συνδεσης" ουτε καπου υπαρχει επιλογη για να κατεβασεις η να δεις εναν ηδη κατεβασμενο χαρτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι η τελευταία. Αφαίρεσε και επανεγκατέστησε, μήπως είναι ανακατεμένη η νέα έκδοση με την παλιά και ξεκολλήσει...

Edit: Η τελευταία είναι η #917101124, οπότε ΔΕΝ έχεις την τελευταία.

Επεξ/σία από Acepower
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόνο μέσω wifi. Ειμαι εν κινήσει ξέρω ότι θα βρεθώ σε μια ορεινή πχ περιοχή , μετά από σήραγγες , φαράγγια κλπ κλπ, όπου θα χάσω το σήμα ηθα πέσει σε Ε , ή G κατάσταση. Τι διάολο, πρέπει να βρω wifi ? An έχω εκείνη τη στιγμή H+ , και άφθονα data ή η ggl τι χώρο τραβάει ?

Δημοσ.

Πολύ καλύτερο και πιο πλήρες το here maps. 250MB όλη η Ελλάδα. Το Google Maps θέλει περίπου 2GB και στη μνήμη του τηλεφώνου! Πόσο τραγικό..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατέβασα τίποτα ακόμα. Κατ' αρχάς η λειτουργία δεν είναι νέα. Αν θυμάμαι καλά παλιότερα η εφαρμογή σε άφηνε να κατεβάσεις κάποια περιοχή μέχρι ένα όριο (νομίζω 70-80 ΜΒ). Με αυτό τον τρόπο όταν πχ. πήγαινα Χαλκιδική τα χρόνια που δεν είχαμε 3G στα κινητά, κατέβαζα εκ των προτέρων όλο το νομό και είχα offline πλοήγηση. Δεν μπορούσες όμως να κατεβάσεις πχ. όλη την Ελλάδα (ούτε καν τη μισή) λόγω του ανωτέρου ορίου.

Χθες δοκίμασα τη νέα λειτουργία για πρώτη φορά και έφριξα. Μόνο για το λεκανοπέδιο της Αττικής ήθελε εκατοντάδες ΜΒ όταν ολόκληρη η Ελλάδα στο Here είναι κάπου 300ΜΒ. Παραβλέποντας το γεγονός ότι οι χάρτες του τελευταίου είναι πολύ πιο λεπτομερείς. Επιπλέον σε τουλάχιστον μία περίπτωση φίλου η offline δυνατότητα δεν δούλεψε σωστά αφού ναι μεν φάνηκε να αποθηκεύει όλη την περιοχή, όταν όμως άρχισε το zoom-in σε πραγματικές συνθήκες αποδείχθηκε πως δεν εμφανίζονταν πολλά ονόματα δρόμων και γενικά υπήρχαν πολλές ελλείψεις. Δεν ξέρω αν είναι κάτι γενικευμένο ή απλώς έτυχε.

Ένα τελευταίο είναι το traffic, το οποίο να μεν είναι καλοδεχούμενο και φαίνεται να υπερτερεί αρκετά του Waze, ωστόσο αν ενεργοποιήσεις τη λειτουργία σε συνηθισμένο επίπεδο ζουμαρίσματος δεν δουλεύει. Βγάζει μήνυμα πως είτε δεν υποστηρίζεται για την περιοχή ή είναι λάθος το zoom. Πρέπει να κάνεις αρκετό zoom out (να βλέπεις τη μισή Ελλάδα) για να ενεργοποιηθεί το traffic και μόνο τότε μπορείς να ξανακάνεις zoom in. Μάλλον πρόκειται για κάποιο κουσούρι της εφαρμογής που λογικά θα λυθεί με μελλοντικό update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...