saradis1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕ FORUM (ANTE..ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗ) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ) ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ: ΕΧΩ TV-TUNER ΤΗΝ PINNACLE PC-TV PRO. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ FILMNET-SUPERSPORT ΣΤΑ WINDOWS XP. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ XP. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Periklis120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Katarhin Kalosirthes!(Grafe me mikra ta post).Deyteron iparhoun kapoia porgrammatakia sto Files tis Insomia.Ayta eheis?Pantos den nomizo na deis ikanopoitika filmnet.Kai episis ta perissotera den ehoun kai iho.Tha prospathiso na sou vro ayto pou eiha kai ekane kaloutsiki douleia alla den ksero an epezise(backup) apo to teleytaio format mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 psakse,to thema exei sizitithei polles fores...sigoura tha vreis mia lisi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Pantos ixo den tha exeis me kanena programa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trilos021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 kai egw to idio tuner exw.exw dokimasei olla ta programmata alla TIPOTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Egw to Pixelview Play TV Pro kai prospathisa na psaxw gia filmnet alla nomizw thelei na balw th syxnotita pou ekpempei . mipws xerei kaneis pia einai auth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 den prepei na xereis tin sixnotita bazeis na kanei to prog pou blepeis ta kanalia ena scan ekei pou pianeis to filmnet m e polla parasita einai i sixnotita.bazeis to kanali afto klinis sto prog tis kartas sou meta klinis to programma sou kai anoigeis to ronnys cablecrypt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 kai an den to blepw katholou sto scan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 i 34 i 35 einai nomizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 kai an den to blepw katholou sto scan? an den to blepeis katholou kai na sou pi kapios tin sixnotita tha einai adinaton na to deis.den kanei thavmata to programataki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R.E.M. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Exw tin idia karta.To programmataki filmnet 3 mou fenetai den thimamai douleuei ws eksis.Vazeis to filmnet stin pinnalce tin kleinis kai anoigeis to programmataki.An tin kleiseis kai den exeis valei to filmnet den tha doulepsei to programmataki.Meta otan anoikseis to programmataki sintonizeis tin eikona me kapoio pliktro,to L nomizw,kai kapou tin kaneis lock.Ixos den iparxei pouthena.Emena sta xp mou douleuei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siable Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Εγω ρε παιδια εχω την TV Capture Card της Sony (νομίζω αυτό είναι το μοντέλο - θα κοιτάξω όταν πάω σπίτι) αλλά το έχω δοκιμάσει και εγω με κάτι προγραμματάκια στα XP και δεν δουλεύουν. Πρέπει μου έχουν πει να έχεις κάτι chipάκια στην κάρτα τα οποία μάλλον δεν διαθέτω γιατί μου το έγραφε κιόλας ένα πρόγραμμα απο αυτά, νομίζω το cablecrypt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 εγώ με hauppage wintv primio fm ακόμα δεν ΄το έχω καταφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Εγώ με μία PixelView PlayTV pro και με το Filmnet Pack 3 του insomnia έχω καταφέρει τέλεια εικόνα στα Filmnet και Supersport. H εικόνα δεν "ξεκλειδώνεται" ποτέ και όταν αλλάζει η πολικότητα την διορθώνω από το τηλεκοντρολ με τη βοήθεια του UIce. Πάντως, αν δεν σας κλειδώνει η εικόνα πιθανών να μην έχετε επαρκή λήψη του Filmnet. Το Filmnet Pack 3 είναι πόλύ ελαφρύ. Παίζει σε P3@450Mhz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
top-gear Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 ego pantos me tin tv tuner tis ati den ipostirizei ta decoders gia filment pou exei to insomnia sta files.... atixisa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.