LaSFeaR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα αγόρασα καινούργιο υπολογιστή με μητρική msi b150m pro-dh και ενώ με αναγνωρίζει το ποντίκι στο bios κανονικά μόλις bootarei τα windows μου σβήνει και δεν μπορώ να το κουνήσω καθόλου. Help please είναι επείγον
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασες άλλη θύρα usb?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Έχεις περάσει όλους τους οδηγούς για την μητρική σου? Άλλο ποντίκι δουλεύει? 1
LaSFeaR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμάσα 3 ποντίκια usb κανένα δεν λειτούργησε, δεν δοκίμασα με ποντίκι με ps2 θύρα γιατί δεν έχω, τους οδηγούς δεν μπόρεσα να τους βάλω λόγω αυτού του προβλήματος
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμάσα 3 ποντίκια usb κανένα δεν λειτούργησε, δεν δοκίμασα με ποντίκι με ps2 θύρα γιατί δεν έχω, τους οδηγούς δεν μπόρεσα να τους βάλω λόγω αυτού του προβλήματοςΑν η μητρική έχει και usb 2 αλλα και 3 δοκίμασε σε usb2,
LaSFeaR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασα δεν γίνεται τίποτα, θα προσπαθήσω να βάλω του οδηγούς αύριο χωρίς ποντίκι
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στο Device Manager σου δείχνει κάποιο θαυμαστικό?
LaSFeaR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θα το δω αύριο παιδιά και θα σας πω άμα λυθεί το πρόβλημα, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα