stefant24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους τους παίχτες !!!!! Λοιπόν 2 μέρες πριν που καθόμουν και κοιτούσα ένα βιντεάκι (περιμένω να με πικάρετε if you know what I mean) και βλέπω να αργοπορεί . Το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν ότι σχετιζόταν με το ρουτερ και την σύνδεση μου στον ΟΤΕ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ) αλλά όλα οκ !!! Μετά θυμήθηκα ότι μπορώ να ενεργοποιήσω αν όχι όλους κάποιους thread του cpu . Και καταλήγω σήμερα να ζητάω την βοήθειά σας να μάθω τον τρόπο . Eάν έχω κάνει κάποιο λάθος στο τίτλο θα ήθελα να αναφερθεί και να διορθωθεί για μη τυχόν παραπλάνηση Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από stefant24
Bender83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κατα αρχας πες μας αδερφε τι συστημα εχεις?
stefant24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κατα αρχας πες μας αδερφε τι συστημα εχεις? Κάτι το αστείο Pentium E6500 Gigabyte EP31 DS3L Gigabyte gt 730 2gb Kingstone 2x2 800mhz Drr2
Bender83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον εχεις δυο cores χωρις hyperthreading. Δηλαδη, μεγιστο δυο threads. Οποτε μαλλον αλλου ειναι το προβλημα αν στο παρουσιασε τωρα. Για να σου φυγει η ιδεα μπορεις απο το task manager ή control panel ή καποιο προγραμμα οπως το cpuz να δεις αν οι πυρηνες δουλευοθν και οι δυο. Δες επισης αν τρεχει καποιο παραξενο process στον task manager. Ολα αυτα με την λογικη οτι εισαι σε Windows. Μπορει να ηταν και το ηληθιο update των windows.
stefant24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον εχεις δυο cores χωρις hyperthreading. Δηλαδη, μεγιστο δυο threads. Οποτε μαλλον αλλου ειναι το προβλημα αν στο παρουσιασε τωρα. Για να σου φυγει η ιδεα μπορεις απο το task manager ή control panel ή καποιο προγραμμα οπως το cpuz να δεις αν οι πυρηνες δουλευοθν και οι δυο. Δες επισης αν τρεχει καποιο παραξενο process στον task manager. Ολα αυτα με την λογικη οτι εισαι σε Windows. Μπορει να ηταν και το ηληθιο update των windows. Οκ θα έχω νέα αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα