Drougas88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ο υπολογιστης μου απανεργοποιειται στιγμιαια και επανερχεται στην προηγουμενη κατασταση του και εργασια του (πριν την απενεργοποιηση ) υστερα απο 2 δευτερολεπτα ! ξερει κανεις τι φταιει? ευχαριστω
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πηγαίνεις στις power options και αριστερά στη στήλη επιλέγεις Change when the computer sleeps και βάζεις και τις 2 επιλογές στο ποτε. ΥΓ: έχω αγγλικά win 1
Drougas88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 φιλε μου σιγουρα ειναι αυτο? φιατι πριν λιγεσ μερες ειχα καψιμο τροφοδοτικου απο υπερταση σιγουρα ειναι αυτο η μηπως επαυε ζημια καμια καρτα γραφικων?
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το pc απενεργοποιείται ή η οθόνη? Το δοκίμασες αυτό που σου είπα?
Drougas88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 δεν το δοκιμασα λογω ααπουσιας μου για δουλειες... εχω πολυμπριζο με master power (δηλαδη οταν ενεργοποιειται η μοναδα αναβουνκαι οθονες ηχεια και ενα λαμπατερ) εκει π χρησιμοποιοω το pc σβηνουν ολα και μετα απο 2 δευετρολεπτα επιστρεφουν ολα χωρις ομως επανακινηση του pc η μοναδα φαινεται να λειτοθρφει εφοσον δεν ακνει επανακινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα