Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αγόρασα μια Del U2414 και σκέφτομαι μέχρι να βρω να δώσω το παλιό μου monitor να δοκιμάσω να τις έχω και τις δύο σε dual setup να δω πώς είναι.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Η vga μου είναι μια GT240, θα αντέξει ή να μην το δοκιμάσω καν με τόσο παλιά κάρτα?

Και επίσης το παλιό μου monitor δεν έχει καμία σχέση σε ανάλυση και ίντσες με την καινούρια, θα χω κάποιο πρόβλημα απ αυτό?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1) μια χαρά θα τρέξει η 240 και τις 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα. Για απλή χρήση windows/office/internet/ταινίες 1080 είναι μια χαρά κάρτα.

2) για επέκταση επιφανείας εργασίας μπορείς να βάλεις και διαφορετικές οθόνες και διαφορετικές αναλύσεις χωρίς πρόβλημα 

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορώ δηλαδή να χω στην καλή οθόνη lol ή cs ανοιχτό και στη μικρή να χω chrome, skype κλπ δεν παίζει να τα φτύσει η κάρτα?

Και σε τέτοια περίπτωση βασικά επιβαρύνεται πιο πολύ η κάρτα ή ο cpu?

Δημοσ.

όπα , αυτό που ρωτάς τώρα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

δεν είχες αναφέρει gaming!! και παιχνίδι και skype/streamming/internet , θες μηχάνημα σοβαρό (και ακριβή κάρτα γραφικών και ακριβό επεξεργαστή!)

δώσε κανένα χιλιάρικο για κεντρική μονάδα αλλιώς όπως το έχεις τώρα θα παίζει μεν αλλά θα σέρνεται!

Δημοσ.

Όπα ένα ένα.

Κατ αρχήν δε θέλω να κάνω streaming :P

Και όταν λέμε gaming ξέχνα και το cs, μόνο το lol μ ενδιαφέρει να τρέχω, το οποίο απ όσο ξέρω είναι αρκετά ελαφρύ και παίζεται και σε window mode.

Δε θα την παλέψει λες η κάρτα?

H GTX 750Ti θα μπορέσει να κάνει αυτό που θέλω?

Δημοσ.

για LOL θα τα καταφέρεις οριακά να έχεις καλό παιχνίδι.

για ποιο σύγχρονο παιχνίδι θα χρειαστείς άλλον επεξεργαστή.

πάρε μια καλή κάρτα γραφικών τώρα (κατ'ελάχιστον 750ΤΙ ή 950 ή 960 - όποια αντέχεις οικονομικά)

και να έχεις στο μυαλό σου ότι για παραπάνω από LOL θα χρειαστεί να πάρεις Ι5 6500 + μητρική που χρησιμοποιεί DDR3 περίπου 280ευρώ σε λίγους μήνες.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα για 950/960 αλλά φοβάμαι μη φάω μπουκάλα με τον 6600.

Και επίσης παίρνω την 750 που είναι σχετικά οικονομική γιατί θα πάω για καλή αναβάθμιση όπως λες και συ σε λίγο καιρό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι εφ όσον τα τρέχει μια χαρά το lol μαζί με το skype και chrome ξέρω γω τώρα, τι διαφορά θα χει με dual monitors o cpu?

Η vga δεν είναι αυτή που κάνει τι δουλειά? O cpu τα ίδια πράγματα θα τρέχει, απλά θα ναι σε 2 οθόνες αντί για μία.

Δημοσ.

προφανώς είσαι πιεσμένος οικονομικά

εγώ θα αγόραζα από τώρα μια καλή κάρτα γραφικών (π.χ. κατευθείαν 960/2) με 210ευρώ

μετά από μερικούς μήνες όταν θα μάζευα 280ευρώ θα αγοραζα έναν ι5 με μητρική φθηνη που παίρνει ddr3 

μπορεί τώρα η 960 να τρώει σε κάποιες περιπτώσεις μπουκάλι απο τον παλιο επεξεργαστή αλλά εσένα ο στόχος σου θα είναι ο Ι5 που θα αποκτήσεις σε λίγο καιρό.

Οσον αφορά την δεύτερη οθόνη με skype/internet αυτά θα χρησιμοποιούν πόρους του επεξεργαστή. Επίσης και τα σύγχρονα παιχνίδια(τα μεταγενέστερα του LOL) είναι απαιτητικά με τον επεξεργαστή. Αρα με δεδομένη την άμεση αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών θα ΠΟΝΑΣ στο θέμα του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Όπα ένα ένα.

Κατ αρχήν δε θέλω να κάνω streaming :P

Και όταν λέμε gaming ξέχνα και το cs, μόνο το lol μ ενδιαφέρει να τρέχω, το οποίο απ όσο ξέρω είναι αρκετά ελαφρύ και παίζεται και σε window mode.

Δε θα την παλέψει λες η κάρτα?

H GTX 750Ti θα μπορέσει να κάνει αυτό που θέλω?

8gb ram και [email protected]

Θα την παλέψει?

Δε θα χεις πρόβλημα για αυτά που θέλεις.Αν πήγαινες σε δυνατότερη ~mid 960-380 κάρτα θα ανέβαζες τον Q6600 απλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σύνδεσα και το 2ο monitor και το pc δουλεύει άψογα χωρίς το παραμικρό.

Στο καλό monitor το lol και στο άλλο twitch, youtube, skype, insomnia και δεν έχει κάνει κιχ.

Παρήγγειλα βέβαια ήδη και περιμένω την 750ti.

Millenium σε υλοποιήσεις τι προτιμάμε γενικά? Asus την πήρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...