Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ειχα την πρωτη εμπειρια σημερα και ηταν τραγικη . Παρηγγειλα ένα αφαλο για κλειδαρια και μου ειπαν ότι μοπρουν να μου τον φερουν σπιτι χωρις επιβαρυνση. Τους ειπα ότι θα πληρωσω με χρεωστικη . Πραγαματι ηρθαν και η κλειδαρια μαζι με αλλα 5 κλειδιά εκτος τα αρχικα εκαναν 65 ευρω . Μου χρεωσε αλλα 2 ευρω αλλα το πιο τραγικο ότι για να συνδεσει το κινητο ασυρματα με το μηχανακι εφαγε πανω από 20 λεπτα Αντε να εισαι ο ταξιτζής που δειχνει στην διαφημηση και να ταλαιπωρεις τοσο τον πελατη .Την εκανε με ελαφρα.... Θελει να εχεις και email και φυσικα εγω ειχα και μου ηρθε αμεσα και η αποδειξη στον υπολογιστη. https://www.youtube.com/watch?v=0jrBZSZvHgg 1
fylatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ήταν θέμα ίντερνετ. Δυστυχώς χωρίς σήμα κάνει 3 ώρες. Αλλιώς λειτουργεί καλά. Είναι θέμα δλδ του παρόχου κινητής και όχι του ίδιου. Μπορούσε να σε χρεώσει και χωρίς το μηχάνημα μέσω της σελίδας τους σε 2 λεπτά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να συμπληρωσω ότι αμμεσα μου ηρθε αποδειξη πληρωμης στο email που εδωσα. Αν καποιος όμως δεν εχει email τι γινεται ?? Το συγεκριμενο μηχανακι δεν εχει δυνατοτητα εκτυπωσης απόδειξης χρεωσης .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γενικα αυτη τη στιγμη το συστημα εχει αρκετα μειονεκτηματα, οπως λες το ενα ειναι η αποδειξη. Ωστοσο θα το βρισκουμε αρκετα απο εδω και περα μπροστα μας μιας και ειναι η μοναδικη υπηρεσια, αν δεν εχει αλλαξει κατι, που παρεχεται δωρεαν στον επαγγελματια και χωρις ορους. Εγω το εχω χρησιμοποιησει μονο μεσω χρεωσης της σελιδας καθως δεν εχουμε παρει μηχανακι και ειναι λιγο ηλιθιο γιατι πρεπει να βαζεις ολα τα στοιχεια μονος σου σαν να κανεις αγορα. Αλλα απο τη στιγμη που ειναι δωρεαν, ανεχεσαι καποια θεματα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γενικα αυτη τη στιγμη το συστημα εχει αρκετα μειονεκτηματα, οπως λες το ενα ειναι η αποδειξη. Ωστοσο θα το βρισκουμε αρκετα απο εδω και περα μπροστα μας μιας και ειναι η μοναδικη υπηρεσια, αν δεν εχει αλλαξει κατι, που παρεχεται δωρεαν στον επαγγελματια και χωρις ορους. Εγω το εχω χρησιμοποιησει μονο μεσω χρεωσης της σελιδας καθως δεν εχουμε παρει μηχανακι και ειναι λιγο ηλιθιο γιατι πρεπει να βαζεις ολα τα στοιχεια μονος σου σαν να κανεις αγορα. Αλλα απο τη στιγμη που ειναι δωρεαν, ανεχεσαι καποια θεματα... Ο κατοχος του ναι αλλα ο πελατης τι φταει να μην μπορει να παρει αποδειξη αν δεν εχει email ? Μου χρεωσε και 2 ευρω προμηθεια ...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ο κατοχος του ναι αλλα ο πελατης τι φταει να μην μπορει να παρει αποδειξη αν δεν εχει email ? Μου χρεωσε και 2 ευρω προμηθεια ... Τι εννοεις οτι σου χρεωσε προμηθεια; Ο επαγγελματιας βαζει το ακριβες ποσο της χρεωσης. Μηπως σε χρεωσε αυτος που πληρωσες εν αγνοια σου; Γιατι εχω χρεωσει αρκετες καρτες πελατων σε Viva και δεν εχει συμβει ποτε κατι τετοιο.
fylatos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 5% χρέωση έχει στον επαγγελματία όσο δλδ και το paypal.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το κοστος ηταν 65 ευρω και μου ειπε ότι λογω χρησης του pos εχει επιβαρυνση 2 ευρω. Δεν θυμαμαι αλλα θα τοι κοιτάξω σπιτι η αποδειξη που μου ηρθε με email αν γραφει 65 ή 67 αλλα 90% γραφει 65 ευρω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 5% χρέωση έχει στον επαγγελματία όσο δλδ και το paypal. Μεχρι το καλοκαιρι που το χρησιμοποιουσα ειχε 2.5%+0,25 για Visa/Master και 3.5%+0,35 για AMEX
zoranb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά, δεν έχω καταλάβει, πως λειτουργεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι;
De@th L0rd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το κοστος ηταν 65 ευρω και μου ειπε ότι λογω χρησης του pos εχει επιβαρυνση 2 ευρω. Δεν θυμαμαι αλλα θα τοι κοιτάξω σπιτι η αποδειξη που μου ηρθε με email αν γραφει 65 ή 67 αλλα 90% γραφει 65 ευρω. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως αντί να ενθαρρύνουν αυτόν τον τρόπο συναλλαγής σου βάζουν καπέλο 2 ευρώ, μπας και πληρώσεις με μετρητά. Το 5% προμήθεια πάντως είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστούμε τον αριθμό των συναλλαγών που θα γίνονται στο μέλλον. Δηλαδή αγοράζω 100 ευρώ αξία και θα μου πάρει και 5 ευρώ προμήθεια; Δε γαμιώμαστε να ασπρίσουμε λεω γω; Σιγά τη διευκόλυνση που μου κάνει στο κάτω κάτω. Στα ταμεία του σουπερμάρκετ ακόμη κ με τη φυσική κάρτα κι ανέπαφη συναλλαγή, πάντα καθυστερεί περισσότερο. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως αντί να ενθαρρύνουν αυτόν τον τρόπο συναλλαγής σου βάζουν καπέλο 2 ευρώ, μπας και πληρώσεις με μετρητά. Το 5% προμήθεια πάντως είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστούμε τον αριθμό των συναλλαγών που θα γίνονται στο μέλλον. Δηλαδή αγοράζω 100 ευρώ αξία και θα μου πάρει και 5 ευρώ προμήθεια; Δε γαμιώμαστε να ασπρίσουμε λεω γω; Σιγά τη διευκόλυνση που μου κάνει στο κάτω κάτω. Στα ταμεία του σουπερμάρκετ ακόμη κ με τη φυσική κάρτα κι ανέπαφη συναλλαγή, πάντα καθυστερεί περισσότερο. Ετσι ακριβως εκτος τα μεγαλα καταστηματα με τα κλασικα μηχανακια .
kgian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ χρησιμοποιώ το viva pos μέσω της σελίδας τους. Η χρέωση είναι 0.24€+2.4% την οποία την επιβαρύνονται εγώ. Δεν λέω δηλαδή πχ στα 50€ δώσε μου και 1.8€ επιπλέον. Απόδειξη μπορώ να την στείλω και στο δικό μου Mail και να την τυπώσω στον εκτυπωτή μου να την δώσω. 1
LiquidTroll Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση ρε παιδιά... Εάν κάποιος μου έρθει και μου πει θέλω τρεις δόσεις. Το ποσό που το χρεώνω το παίρνω. Ή το παίρνω κάθε μήνα? κανονικά δεν πρέπει να πιστώνετε στον έμπορα?Και να έχει να κάνει ο πελάτης αποκλειστικά με την τράπεζα? Αλλιώς ποιος ο λόγος της πιστωτικής και των δόσεων μέσω αυτής? Δεν συμφέρει τον έμπορα. Αν είναι 300€ να τα παίρνω σε τρεις μήνες 100€/μηνα πχ. δεν συμφέρει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ χρησιμοποιώ το viva pos μέσω της σελίδας τους. Η χρέωση είναι 0.24€+2.4% την οποία την επιβαρύνονται εγώ. Δεν λέω δηλαδή πχ στα 50€ δώσε μου και 1.8€ επιπλέον. Απόδειξη μπορώ να την στείλω και στο δικό μου Mail και να την τυπώσω στον εκτυπωτή μου να την δώσω. Αν ομως εισαι μακρυα απο τον πελατη αντε καποιος να τρεχει για την αποδειξη....Ολα τα pos νομιζω αυξανουν το κοστος εκτος απο μεγαλες επιχειρησεις που μπορει να εχουν ειδικη μεταχειρηση απο τις τραπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα