PotatoTheGreat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τις γνώμες σας στο δίλημμα που έχω πάνω στην επιλογή νέου smartphone. Ξέρω ότι έχουν ανοιχθεί πολλά θέματα για το συγκεκριμένο και τα διάβασα, αλλά δεν βοήθησαν πολύ. Μετά από ψάξιμο σε reviews και έρευνα τιμών κατέληξα να είμαι μεταξύ Galaxy S6 και LG G4. Από ότι διάβασα και τα 2 θεωρούνται πολύ καλά κινητά, παρόλα αυτά υπάρχουνε μερικά πράματα που με προβληματίζουν. Πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα με το memory leak του S6, που άλλου διαβάζω ότι το κάνει turbo-x του 100ρικου σε επιδόσεις και αλλού ότι δεν φαίνεται σε καθημερινή χρήση και μάλλον δεν παίρνει φτιάξιμο, και οι φήμες για το πόσο εύθραυστο είναι στην περιοχή της κάμερας. Από το G4 η πολύ χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και το περίεργο σχήμα της πίσω όψης του (leather, κουμπί, είναι και λίγο παντόφλα κτλ). Επίσης από την παρέα μου που ασχολούνται πιο πολύ για κάποιο λόγο το έχουν για σκουπίδι και μου προτείνουν Z3/Z5. Γενικά έγερνα προς το G4 μέχρι που διάβασα για την μπαταρία αλλά σε αυτή τη φάση έχω κολλήσει τελείως, οπότε όλες οι γνώμες/ συμβουλές σας ευπρόσδεκτες, και συγνώμη για το 1000στη φόρα που βλέπετε αυτή την ερώτηση.
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μπες στο subforum με τα smartphones και ψάξε τις πρώτες σελίδες. Έχει γίνει όπως είπες και εσύ πολλές φορές η ίδια ερώτηση.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ποσα λεφτα διαθετεις ; τι ζητας απο ενα τηλ;;;εισαι ανάμεσα στο g4 κ s6 μόνο;;
GianniSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα πίσω κουμπιά με λίγη χρήση θα τα βρεις πιο πρακτικά τελικά. Στο θέμα της μπαταρίας μέρα βγάζεις, είναι αποσπώμενη, οπότε με λίγα λεφτά παίρνεις και 2η, λεφτά που θα γλυτώσεις από την διαφορά τιμής. Τα περί σκουπιδιών δείχνουν απλά την ασχετοσύνη των φίλων σου. Στις ναυαρχίδες καλύτερο VFM δεν υπάρχει από το G4
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τις γνώμες σας στο δίλημμα που έχω πάνω στην επιλογή νέου smartphone. Ξέρω ότι έχουν ανοιχθεί πολλά θέματα για το συγκεκριμένο και τα διάβασα, αλλά δεν βοήθησαν πολύ. Μετά από ψάξιμο σε reviews και έρευνα τιμών κατέληξα να είμαι μεταξύ Galaxy S6 και LG G4. Από ότι διάβασα και τα 2 θεωρούνται πολύ καλά κινητά, παρόλα αυτά υπάρχουνε μερικά πράματα που με προβληματίζουν. Πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα με το memory leak του S6, που άλλου διαβάζω ότι το κάνει turbo-x του 100ρικου σε επιδόσεις και αλλού ότι δεν φαίνεται σε καθημερινή χρήση και μάλλον δεν παίρνει φτιάξιμο, και οι φήμες για το πόσο εύθραυστο είναι στην περιοχή της κάμερας. Από το G4 η πολύ χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και το περίεργο σχήμα της πίσω όψης του (leather, κουμπί, είναι και λίγο παντόφλα κτλ). Επίσης από την παρέα μου που ασχολούνται πιο πολύ για κάποιο λόγο το έχουν για σκουπίδι και μου προτείνουν Z3/Z5. Γενικά έγερνα προς το G4 μέχρι που διάβασα για την μπαταρία αλλά σε αυτή τη φάση έχω κολλήσει τελείως, οπότε όλες οι γνώμες/ συμβουλές σας ευπρόσδεκτες, και συγνώμη για το 1000στη φόρα που βλέπετε αυτή την ερώτηση. Τα πίσω κουμπιά με λίγη χρήση θα τα βρεις πιο πρακτικά τελικά. Στο θέμα της μπαταρίας μέρα βγάζεις, είναι αποσπώμενη, οπότε με λίγα λεφτά παίρνεις και 2η, λεφτά που θα γλυτώσεις από την διαφορά τιμής. Τα περί σκουπιδιών δείχνουν απλά την ασχετοσύνη των φίλων σου. Στις ναυαρχίδες καλύτερο VFM δεν υπάρχει από το G4 Δεν θελω κακιες :D. Για να λεει ο ts οτι ειναι γνωστες και του προτεινουν μονο Sony Κινητα(εν το μεταξυ δεν το λεμε οτι το Z5 κοστιζει 660ευρω το φθηνοτερο δηλαδη κοντα 260ευρω ακριβοτερα απο το G4). Εγω προσωπικα θα ελεγα φιλοι ''γνωστες'' γιατι οντως ειναι για γελια ακομα και το Z3 που το προτεινουν με βαση την τιμη του σε σχεση με Z3 και G4. Κοινως να τους εχεις για παρεα για αλλα πραγματα και οχι για συμβουλες για κινητα γιατι απλα τα παιδια ΔΕΝ. 1
PotatoTheGreat Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Βρήκα και έναν γνωστό στη δουλεία που το είχε και το είδα καλύτερα και κατέληξα τελικά στο G4, και όσο για τη μπαταρία αν δω οτι έχω πρόβλημα θα πάρω καμιά έξτρα να έχω μαζί μου.
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Βρήκα και έναν γνωστό στη δουλεία που το είχε και το είδα καλύτερα και κατέληξα τελικά στο G4, και όσο για τη μπαταρία αν δω οτι έχω πρόβλημα θα πάρω καμιά έξτρα να έχω μαζί μου. Απο περιεργεια οι φιλοι σου εχουν Sony xperia Z κινητα και σου προτειναν ακομα και απο Android μονο Sony? Με γεια το νεο κινητο και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ηδη παρει και Android 6 .
Makeran Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Απο περιεργεια οι φιλοι σου εχουν Sony xperia Z κινητα και σου προτειναν ακομα και απο Android μονο Sony? Με γεια το νεο κινητο και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ηδη παρει και Android 6 . Όμως δεν του είπες ότι υπάρχει fix για το memory leak στο s6...
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όσοι έχουν g4 σε καφέ μπορούν να γράψουν πως ανταποκρίνεται στα βάσανα της καθημερινότητας; Πως είναι το δέρμα μετά από καιρό χρήσης; Μαύρο πιστεύω θα είναι πιο καλό αφού δεν θα φαίνονται τόσο τα σημάδια κλπ
GianniSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Βρήκα και έναν γνωστό στη δουλεία που το είχε και το είδα καλύτερα και κατέληξα τελικά στο G4, και όσο για τη μπαταρία αν δω οτι έχω πρόβλημα θα πάρω καμιά έξτρα να έχω μαζί μου. Καλορίζικο αδερφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα