Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως το windows.old περιλαμβάνεται στους κρυφούς φακέλους και αρχεία των windows? Δοκίμασε από τον windows explorer να πατήσεις στην καρτέλα "Προβολή"(βρίσκετε στο πάνω μέρος του παραθύρου) και μετά στον εικονίδιο "Επιλογές" και μετά στο "Αλλαγή επιλογών φακέλων και αναζήτησης". Στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα παλι στην καρτέλα "Προβολη" και στη λίστα "Ρυθμίσεις για προχωρημένους:"  προς το τέλος υπάρχει η επιλογή "Κρυφά αρχεία και φάκελοι". Εκεί επέλεξε το "Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων...".

Όσον αφορά το wifi δύσκολο να μη λειτουργεί σε windows 10 πάντως(όχι απίθανο όμως). Μάλλον ο τεχνικός δε θα ήταν και πολύ γνώστης ή θα βαριόταν ν' ασχοληθεί περισσότερο. Ποιά είναι η συσκευή ή η κάρτα wifi?

Δημοσ.

Σύμφωνα με φωτογραφίες στο άλλο ποστ έχει atheros η οποια αναγνωρίστηκε κανονικά αλλά δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Παιδιά εγω εκανα Update απο 7 σε 10 με το tool απο την microsoft, δεν μου αρεσαν και απλα πατησα επαναφορα στις ρυθμισεις και τα επανεφερε μεσα σε 5 λεπτα, δεν νομιζω να θελει DVD ουτε καποιο ειδικο προγραμμα.

έχασες τα αρχεία σου όταν έκανες την επαναφορά;

Δημοσ.

Μπορεί όταν έκανε update να επέλεξε "Τίποτα" και για αυτό να μην υπάρχει Windows.old. Πάντως αυτό με τις 30 ημέρες δε γίνεται χωρίς αυτόν τον φάκελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, λόγω "τεχνικου προβλήματος" στα 10αρια, σκέφτομαι να γυρίσω στα 7... Ψάχνω να βρω lik για κάποιο iso με την ελληνική έκδοση. Το μόνο αξιόλογο (ετσι φαινεται τουλαχιστον) είναι αυτό 

Πως σας φαινεται?

Υ.Γ Θα μπορουσα να παω με τα windows.old αλλα θέλω clean install

Επεξ/σία από Gi0
αφαιρεση link
Δημοσ.

έκανα... τίποτα δεν άλλαξε πάλι windows 10 έχω

Κάτι άλλο έκανες, αν έκανες format δε θα είχες τίποτα και θα έπρεπε να εγκαταστήσεις τα windows απ' την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλληνικά επι τόπου δεν υπάρχει? Αυτό το λινκ που παρεθεσα? Το CD που ειχα, δεν το βρισκω.. ηταν επι τοπου στα ελληνικα!

Επεξ/σία από Gi0
αφαιρεση link
  • Moderators
Δημοσ.

@dimitris85

Εσβησα το link απο προηγουμενο post και παρ ολα αυτα το ξαναεβαλες.

Ανεξαρτητως του τι υποστηριζει το link, τα isos ΔΕΝ ειναι απο επισημη πηγη και αρα ΔΕΝ ειναι νομιμα.

Μην το ξαναβαλεις. Και αυτο δεν αναφερεται μονο στον dimitris85.

Για περαιτερω πληροφοριες για το συγκεκριμενο link και παραπομπες στην EULA των Windows μπορειτε να διαβασετε εδω.

• Like 2
Δημοσ.

@dimitris85

Εσβησα το link απο προηγουμενο post και παρ ολα αυτα το ξαναεβαλες.

Ανεξαρτητως του τι υποστηριζει το link, τα isos ΔΕΝ ειναι απο επισημη πηγη και αρα ΔΕΝ ειναι νομιμα.

Μην το ξαναβαλεις. Και αυτο δεν αναφερεται μονο στον dimitris85.

Οκ! Συγγνώμη!

Δημοσ.

Συγγνώμη, λάθος μου νόμιζα πως ήταν νόμιμα.

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, λάθος μου νόμιζα πως ήταν νόμιμα.

Δεν εισαι ο μονος που την εχει πατησει με το συγκεκριμενο, γι αυτο και προσπαθω μονο για την συγκεκριμενη περιπτωση να προειδοποιω πρωτου προχωρησω σε ακραια μετρα (suspensions/bans κλπ).

Cheers

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...