Ekder Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει C++ Compiler (και IDE εαν γίνεται) για Windows 10? Μετά την αναβάθμιση το Dev-Cpp σταμάτησε να λειτουργεί σωστά (error στο c++.exe), πέρασα TDM-GCC και πάλι πετάει διάφορα errors ακόμα και σε απλά "Hello World"... To Visual Studio κάνει για αυτή τη δουλειά? Είμαι αρχάριος οπότε δουλεύω με source αρχεία ακόμα και command line. Θέλω να αποφύγω να κάνω virtual machine μόνο και μόνο για το compiler...
White_Cat Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα ! Άμα θέλεις κοίταξε αυτή τη διεύθυνση : https://www.quora.com/Which-C++-IDE-compiler-should-I-use-in-Windows-10Απ' ότι βλέπω εκεί γίνεται συζήτηση ακριβώς γι' αυτό το θέμα και προτείνεται το περιβάλλον του Code Blocks. Επίσης το παρακάτω Youtube Video πιστεύω ότι βοηθάει : Στη διάθεσή σας, Ο Άσπρος Γάτος 3
Ekder Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τώρα έγινε ήδη η ζημιά με το Visual Studio. Καλό δε λέω.... απλά έχει ένα precompiled header αναγκαστικά για τα console applications από ότι κατάλαβα. Και επίσης το setup του ήταν υπερβολικά μεγάλο σε όγκο και αργό.
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι απαραίτητο το precompiled header, μπορείς και να το βγάλεις. 3
Ekder Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου τα κάνει compile εαν το βγάλω.... Βγάζει errors.
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ναι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του project όπου του λες να μη χρησιμοποιήσει precompiled headers.
παπι Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Φτιαχνε empty projects. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί by default disabled. Στο κάτω κάτω, σου είναι άχρηστο αυτό το feature.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα