mentoras99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω ενα σετ ασυρματου τηλεφωνικου ακουστικου-μικροφωνου, για υποκατάσταση του κλασικου τηλεφώνου.Επειδη καποιες φορες θελω να κανω διαφορες δουλειες στο σπιτι, και ουτε να εχω το ενα χερι δεσμευμενο να κραταει το τηλεφωνο με βολευει,ουτε να να εχω ανοικτη ακροαση και να ενοχλω αλλους ή να τα ακουνε ολοι-ολα,θελω κατι σαν το ενσυρματο/ασυρματο handsfree που βαζουμε στα κινητα μας, και μιλαμε με ελευθερα χερια, διχως να ακουνε οι αλλοι τι μας λεει ο συνομιλητης μας.Υπαρχει κατι σαν αυτο που ζητω; Μπορειτε να μου προτεινετε κατι απο eshop.gr ή απο eBay?
smpt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πήγαινε πάρε ένα φτηνό ασύρματο τηλέφωνο που να έχει υποδοχή για ακουστικά και clip για την ζώνη. πάρε και τα αντίστοιχα ακουστικών και είσαι ok.
mentoras99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω δει ασυρματα , (1) με υποδοχη 3.5", η οποια μαλιστα να ειναι για κατι σαν handsfree, δηλαδη να λειτουργει και για (2) μικροφωνο και (3) ακουστικα. Ποσο μαλλον να ειναι και (4)φτηνο... Καμια προταση;;;;;;;
smpt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) θα σου πρότεινα να πας σε κανένα γερμανο, πλαισιο ή media markt να τα δεις. Δυστυχώς ειναι κατι που οι περισσότεροι δεν το βάζουν στα χαρακτηριστικά. Πχ αυτο εχει και στο πλαισιο και eshop δεν το αναφέρει. υπάρχουν και φτηνότερα. http://plusshop.gr/index.php?route=product/product&path=68&product_id=201 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα