georgepppo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω (χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος) ότι τέτοιες κασέτες διατίθενται ακόμα στην Ιαπωνία (προφανώς όχι για πολύ ακόμα), μιας και το πρότυπο μπορεί να είναι έχει ηλικία 40 ετών, όμως η Sony κατασκεύασε το τελευταίο Betamax player μόλις πριν 13 χρόνια. η μαγνητική ταινία έχει να δώσει πράγμα αλλά είναι ακριβή και αναξιόπιστη,είχανε φτιάξει κάτι petabyte ταινία νομίζω και σε κάποιες εφαρμογές χρησιμοποιείται για storage μεγάλων αρχείων,πριν κανά χρόνο το είχα δει εδω μέσα σαν είδηση νομιζω.
Makis38 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τι VHS/Betamax και κουραφέξαλα, το καλύτερο σύστημα εκείνη την εποχή ('80's) ήταν το Video 2000 της Philips! Καλύτερη ποιότητα εγγραφής, στο γρήγορο δεν έβλεπες γραμμές ούτε σπασίματα, κασέτα διπλής όψεως όπως του κασσετοφώνου και εγγραφή 16 ώρες σύνολο! Το 'φαγε η μαρμάγκα όμως γιατί μάλλον άργησε να βγει στην αγορά. 2
Neo106 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως διακόπηκαν, ποιος τις πουλούσε και ποιος τις αγόραζε ώστε να υπάρχουν ακόμα σε παραγωγή ? Η εγχωρια αγορα της Ιαπωνιας εξακολουθουσε να αγοραζει. Το ιδιο και με τις δισκετες που νομιζω καταργηθηκαν μολις προπερσι.
atsddd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο αντένα κράταγε ομπρέλα να φανταστώ. ακομα το infocaster και κασσετες δουλευετε εκει!!!????? αναμνηηηησειιιιςςςςςςςςςςςςς
eliasjuve Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ο αντ1 δεν χρειάζεται τέτοια ρε σεις, τι λέτε; Έχει προχωρήσει στην ψηφιακή εποχή πια. Κάνει streaming τους αγώνες από το rojadirecta με 300kbps. Αυτός μας έμαθε τι σημαίνει streaming, κι άσε τους άλλους να παλεύουν με δορυφορική σύνδεση κτλ. 1
lordvec Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λογικά όλο και κάποια μικρή εταιρεία θα αγοράσει το δικαίωμα να παράγει αυτές τις κασέτες. Όσο τουλάχιστον υπάρχει ζήτηση, έστω και μικρή. Όπως έχεις γίνει με αρκετά πράγματα ως τώρα, από φωτογραφικά φιλμ ως ανταλλακτικά για ξυραφάκια 1
Treiste Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 χχαχχαχααχαχαχαχαχ οχι ρε...η παπούδεσ μου δεν θα μπορούν πια να αγοράζουν τησ παλιές τενίες
pollop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Θυμαμαι ειχαμε ενα τετοιο beta βιντεο γυρω στα 1985-1986 και μας εφερνε αρκετες ταινιες ο τυπος που ειχε το βιντεο κλαμπ σπιτι και διαλεγαμε ποιες θελαμε να κρατησουμε να δουμε. Ντελιβερι δειγματοληψια ενα πραγμα
Regulus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αυτές είναι οι betacam όχι οι betamax Έχεις δίκιο. Οι Betacam ήταν η "αντίδραση" της Sony και προήλθαν από την Betamax.
anax111 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Χα Χα! Μόλις θυμήθηκα την κατάρα της δεκαετίας του 80 που είχε λανσάρει ο Χάρι Κλιν: Να σου καεί το βίντεο!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και ηθελανα το αναφερω! Μπραβο που το γνωριζες φιλε! επισης να συμπληρωσω κατι UMD και Mini Disc της Sony αμφοτερα. Επικες αποτυχιες επισης.
DjSak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κριμα..εχω 4 beta μηχανηματα και τα 3 δουλευουν...2 Sanyo, 1 Sony και 1 Fisher φορητο με καμερα!
DjSak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Θυμαμαι ειχαμε ενα τετοιο beta βιντεο γυρω στα 1985-1986 και μας εφερνε αρκετες ταινιες ο τυπος που ειχε το βιντεο κλαμπ σπιτι και διαλεγαμε ποιες θελαμε να κρατησουμε να δουμε. Ντελιβερι δειγματοληψια ενα πραγμα Πρεπει να ειχατε το Sony SL-T7 ή το Sanyo VTC 5350 αλλα μπορει να ειμαι και λαθος..
DjSak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 κακως δεν ειχαν ενημερωσει γιατι εχθες αγορασα 2 τετοια βιντεο. Που τα βρηκες ρε φιλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα