Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...πρόσφατα πήρα ένα καινούργιο λαπτοπάκι και κατέβασα το ΝBA2k16 να καώ και γώ λίγο....έκανα εγκατάσταση το παιχνιδάκι όλα κομπλέ....βάζω και το hdmi να το συνδέσω στην tv αλλάζω και προεπιλεγμένη συσκευή ήχου και επιλέγω την Sony. Ανοίγω το παιχνίδι και παρατηρώ ο ήχος έρχεται απο το λάπτοπ...προσοχή μόνο ο ήχος του παιχνιδιού γιατί οτιδήποτε άλλος ήχος απο το laptop περνάει στην τηλεόραση...το πάλεψα αρκετά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...και λέω θα βάλω τα ακουστικά να ακούω απο εκεί....αλλά και πάλι τα ίδια ο ήχος απο λάπτοπ.... για πείτε μου καμιά γνώμη γιατί έχω πελαγώσει...γενικά αν γνωρίζει κάποιος....να μου πεί πως γίνεται όταν συνδέεται hdmi ή ακουστικά η οτιδήποτε άλλο εξωτερικά να λειτουργούν όλα τα προγράμματα μ αυτό και να μν χρειάζεται να το αλλάζω χειροκίνητα....όπως πχ στο skype για να λειτουργήσουν τα ακουστικά πρέπει να αλλάξω ρύθμιση....παρόλο που είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά! 

σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ψάξε στις ρυθμίσεις του παιχνίδιου για επιλογή της εξόδου ήχου.

Δημοσ.

Δοκιμασες απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου? Μηπως εχει καποια σχετικη επιλογη και ειναι απο default στα ηχεια του λαπτοπ σου?

Δημοσ.

το παιχνίδι δεν φαίνεται να έχει κάποια ρύθμιση...άλλωστε ούτε απο ακουστικά παίζει ήχος...άρα απο το λάπτοπ είναι το θέμα....έχει κανείς καμιά ιδέα που να πάω και τι να αλλάξω ίσως;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...