Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν έχει τελειώσει το πρόγραμμα που φτιάχνω, δοκιμάζοντας το με εικόνες (κάτι Kb), όλα ήταν μια χαρά μέχρι που... άρχισα να τρώω exceptions/ξαφνική διακοπή της εφαρμογής etc. Πρόκειται για μια Android εφαρμογή που μέσω του kSoap2 επικοινωνεί με μια ASP.NET Web Service (C#). Άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στο Web.config, ώστε να επιτρέπει και μεγάλα αρχεία αλλά και πάλι δεν μπορώ να στείλω 30ΜΒ αρχείο. 13ΜΒ πάντως εικόνα την έστειλε κανονικά... Το πρόβλημα που εμφανίστηκε είναι μεγάλη ζημιά καθώς η εφαρμογή παίζει όλο με Media. Ξέρει κανείς πως θα το κάνω να στέλνω Απο Android σε Web Service 50-100+ΜΒ αρχεία? Τι εναλλακτικές έχω? Σκέφτομαι την μεταφορά των αρχείων να την κάνω ως εξής: Ο χρήστης στέλνει στην Web Service σήμα ότι θα ανεβάσει ένα αρχείο. Το Web Service του επιστρέφει ένα Path για το που να το βάλει Ο χρήστης ξεκινάει και στέλνει μέσω TCP Stream (No Webservice) στο Path που του έδωσε ο Server. Όταν τελειώσει, το Web Service κάνει την κατάλληλη καταχώρηση στην ΒΔ για το αρχείο και τον χρήστη στον οποίον ανήκει. Το ερώτημα είναι... πως θα ανοίξω Stream σε Web Service. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πιο εύκολο; ΥΓ: Θα μπορούσα να κάνω ένα αρχείο Upload.aspx, και να χτυπήσω το Url από το Android και να το ανεβάσω αλλά δεν θέλω έτσι.
CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κατάλαβα, βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει όριο από τον server και μετά ξανακοίτα τις ρυθμίζεις του webconfig. Αντίστοιχα οι ρυθμίσεις θα πρέπει να υπάρχουν και στον client/android. Τα 30ΜΒ που είπες μου θύμισαν το όριο που δίνει ο IIS στο upload/download.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κατάλαβα, βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει όριο από τον server και μετά ξανακοίτα τις ρυθμίζεις του webconfig. Αντίστοιχα οι ρυθμίσεις θα πρέπει να υπάρχουν και στον client/android. Το Android crasharei και δεν μπορώ να δω το πρόβλημα στο Android Studio. Παρόλο που το έχω συνδέσει για Debuging. Θα βολευτώ μάλλον με μια φόρμα για Upload (Upload.aspx). Ίσως αυτός να είναι ο σωστός τρόπος... γιατί Web Service & Large Data δεν πάνε μαζί.
CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για android βάλε logs και δες μέχρι που φτάνεις. Δεν σου δείχνει γιατί κρασάρει? Κάποιο exception?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ASPX, ξέρει κανείς μπορώ να κάνω Upload αρχείο από κινητό μέσω Post? πως καλούμε το Upload form της ASP?
hestia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 1os τροπος.ειναι classic asp http://www.motobit.com/help/scptutl/pure-asp-upload.htm 2os τροπος Φτιαχνεις ενα Custom Tcp Server να δεχετε Streams και στο OnReceive του server αποθηκευεις το Stream σε οποιο path θες.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 1os τροπος. ειναι classic asp http://www.motobit.com/help/scptutl/pure-asp-upload.htm 2os τροπος Φτιαχνεις ενα Custom Tcp Server να δεχετε Streams και στο OnReceive του server αποθηκευεις το Stream σε οποιο path θες. Θέλω να δω πως τα χτυπάνε με POST query από Android πχ. τι κάνεις ? append to link? upload.aspx?filename=path? ???
hestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 http://stackoverflow.com/questions/4126625/how-to-send-a-file-in-android-from-mobile-to-server-using-http εκει εχει τις απαντησεις που θες.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ok βρήκα! μόνο για Upload files χρησιμοποιώ Web From και passarw username, password, file (μέσα από ασφαλές κανάλι HTTPS). Στον Server μετά κάνω την ταυτοποίηση και αν είναι όλα ΟΚ και αποθηκεύω το αρχείο και την σχετική εγγραφή στη βάση. (να ναι καλά το EF6 που κάνει την διαδικασία παιχνίδι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα