Προς το περιεχόμενο

Πιαστρακια fan

Shai-Hulud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα πήρα την ψύκτρα raijintek aidos http://www.e-shop.gr/raijintek-aidos-black-heatpipe-cpu-cooler-pwm-92mm-p-PER.813211. Στη συσκευασία είχε αυτά τα 2 σύρματα, όμως πουθενά στις οδηγίες δεν τα αναφέρει. Ξέρει κανείς τι είναι? Επίσης, η συσκευασία είχε δικιά της πάστα. Είναι καλή ή να βάλω κάποια άλλη?
z8h_NlTv0dE3aO1hX3tM4IovrMsQ4w4mKvv1q8l_

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Κατα πάσα πιθανότητα χρησιμοποιούνται για να κουμπώνουν οι ανεμιστήρες επάνω στην ψύκτρα.

Aμα εννοειες οτι ειχε 2 εξτρα τοτε ειναι για να μπορεσεις να προσθεσεις αργοτερα ενα 2ο ανεμηστηρα στην ψυκτρα

Σας ευχαριστώ και τους 2 σας.

Τα πλαστικά που έχει για να στηρίζεται ο ανεμιστήρας στην ψύκτρα δεν βου φαίνονται πολύ σωικά, οπότε ίσως βάλω και τα σίδερα για να χω το κεφάλι μου ήσυχο.

Για τη 2η ερώτηση, να βάλω άλλη πάστα ή να αφήσω αυτή που έχει; Ρωτάω γιατί απ όσο ξέρω οι επεξεργαστές έχουν κακή πάστα από μόνοι τους και δεν ξέρω τι έχουν οι ψύκτρες

Οι επεξεργαστές από μονοι τους δεν εχουν παστα. Παστα μπαινει ειτε με το σωληναριο της ψυκτρας ειτε ειναι γδη τοποθετημενη πανω στην ψυκτρα. Αν αλλαξεις ψυκτρα πρεπει να καθαρισεις τον επεξεργαστη και επειτα να περασεις καινουρια πασρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...