skone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 sindeome me netmode me siriako kalodio kai ekei pou eime sindemenos kai ola kala meta apo ligi wra den mporw na aniksw oute site sto internet oute tpt mono mirc kai meta apo ligo kanei kai to mirc disconect enw i sindesi to oikonidio katw deksia einai akoma se katastasi sindesis.....! mono me restart kai ksanasindesi mporw na ksanaexw taxitita..! help me
wintech2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Πλάκα κάνω.. αυτό θα έπρεπε να το κάνεις αν συνδεδεόσουν μεσω USB Η σειριακή σου σίγουρα λειτουργεί σωστά? Οι σειριακές πολλές φορές δείχνουν να λειτουργούν κανονικά αλλά μόλις χρειαστεί να λειτουργήσουν σε μεγαλύτερες ταχύτητες τα πράγματα γίνονται σκούρα. π.χ στα 9600 λειτουργούν κανονικά αλλά όταν πάνε στα 115000 τότε τα παίζουν. Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις καινουργιους drivers. Αλλάξε και com για δοκιμη.
jiannis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω... να φανταστεις το δηλωσα ελλατωματικο ,στον οτε μου εφεραν καινουργιο και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και με το νεο !!! εχω δοκιμασει ολες τις θυρες και ολα τα καλωδια και παλι τιποτα...και το ακομα πιο τραγικο ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα στην αγορα ε3ωτερικο Modem που να δουλευει μονο του δηλαδη χωρις παραλληλη συνδεση με το netmode. kοντευω να τρελαθω αφου σκεφτομαι σοβαρα να 3ανακανω τη γραμμη απλη και αν τελειωνω...αυτο που λες για την αλλαγη ταχυτητας που ακριβως το αλλαζω ??? αν και δεν νομιζω να δω φως
Highlander Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μου φαίνεται λίγο παράξενο. Έχετε ψάξει για Ιούς ? Χρησιμοποιώ Netmod σχεδόν από τότε που τα έβγαλε ο πΟΤΕ αλλά αυτό δεν το έχω δει. Έχω δει άλλα και άλλα, αλλά κάτι τέτοιο όχι. Επίσης μιλήστε με τον IPS σας μήπως και ξέρουν κάτι περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.