Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2,5 χρονια 4/2013 αγορασα μια τηλεοραση  PHILIPS 40PFL3107H

στους 15 μηνες χαλασε η οθονη...τελειως μαυρο και μονο ηχος

ηταν μεσα στην εγγυηση και μετα απο επιπονες προσπαθειες..  δεκαδες τηλεφωνα.. καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη και 55 μερες αναμονη μου αλλαξαν την οθονη (περιμεναν λενε να μαζευτουν πολλες οθονες χαλασμενες για να τις μεταφερουν απο την Ιταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

προχθες χαλασε και η καινουρια οθονη...αλλα τωρα ειμαι εκτος εγγυησης

καμια συμβουλη εκτος απο το να την πεταξω ??  ευχαριστω

Δημοσ.

Να την πουλησεις για ανταλλακτικα και να παρεις καινουρια η μεταχειρισμενη. Η αλλαγη οθονης ειναι πολυ ακριβη.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι χάλασε το πανελ καταρχήν; Μου φαίνεται περίεργο... Ίσως να χάλασε η πλακέτα t-con. Επίσης είσαι σίγουρος ότι είναι απόλυτο μαύρο;;; Και ότι αν φωτίσεις με κάποιο φακό στην οθόνη δε δείχνει τίποτα; 

• Moderators
Δημοσ.

πριν 2,5 χρονια 4/2013 αγορασα μια τηλεοραση PHILIPS 40PFL3107H

στους 15 μηνες χαλασε η οθονη...τελειως μαυρο και μονο ηχος

ηταν μεσα στην εγγυηση και μετα απο επιπονες προσπαθειες.. δεκαδες τηλεφωνα.. καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη και 55 μερες αναμονη μου αλλαξαν την οθονη (περιμεναν λενε να μαζευτουν πολλες οθονες χαλασμενες για να τις μεταφερουν απο την Ιταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

προχθες χαλασε και η καινουρια οθονη...αλλα τωρα ειμαι εκτος εγγυησης

καμια συμβουλη εκτος απο το να την πεταξω ?? ευχαριστω

Από την στιγμή που αλλακτηκε οτιδήποτε στην οθόνη το νέο εξάρτημα έχει ξανά από την αρχή εγγύηση κάνε μια ερώτηση στο συνηγορο του καταναλωτή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...