axl3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 οχι απο κινα.ειμαι αναμεσα σε samsung galaxy j5, moto g 3rd gen kai lenovo s60.οποια αλλη γνωμη δεκτη.ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν μετρά καθόλου έχω το Α3 που είναι λίγο λιγότερο από 200€ και είναι απίστευτα υπέροχο. Αν θες κοίτα το γιατί εμένα με ικανοποιεί πλήρως.
newsformobiles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει και το Xiaomi Redmi Note 4G στα 150€ από εδω Ελλάδα, που είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=49528&category_id=214
paragontikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 moto g 3rd αρκετα αξιολογο παντως.. καλη εμπειρια android και αναβαθμισεις, το μονο θεμα ειναι το 1gb ram αν θα αποδειχθεί λιγο..
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Vodafone smart ultra 6 απο Ελλαδα χωρις δευτερη σκεψη!Απο εξω xiaomi rediminote 2 h meizu m2 note!
vaas93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Smart ultra όπως είπε ο προλαλαλησαντας αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα. Από αυτά που αναφέρεις προσωπική άποψη έχω από το j5 και το s60. Και τα δυο καλές συσκευές σχεδόν πανομοιότυπες. Θα σου πρότεινα j5 λόγω της αποσπόμενης μπαταρίας, της μεγαλύτερης χωριτικότητας ελεύθερου εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και του after sales support. Ίσως και στις φωτογραφίες να είναι ένα κλικ παραπάνω. Επίσης αν θυμάμαι καλά το s60 παραήταν φορτωμένο με σαβούρα της lenovo που καταλάμβανε και αποθηκευτικό χώρο και μπόλικη ram. Το j5 δεν έχει το κλασσικό bloatware αλλά το βάρος του touchwiz είναι εμφανές στα animation. Και με τις δυο συσκευες πάντως θα κάνεις με το παραπάνω την δουλειά σου.
axl3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το A3 εχει χειροτερη οθονη και καμερα αλλα παραπανω ραμ και χωρο απο το moto g.το Xiaomi Redmi Note πολυ μεγαλο για μενα καθως προερχομαι απο W705.οποτε πιανω μεγαλυτερο απο 5 ιντσες παθαινω ενα πολιτισμικο σοκ.οσο για το Smart ultra ψιλοφοβαμαι λογω αμφιβολου κατασκευαστη και ειναι και μεγαλουτσικο για τα γουστα μου.προς moto g με βλεπω.ευχαριστω για τις απαντησεις
panos- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ή ZTE που το κατασκευάζει το Vodafone είναι πολύ αξιόπιστη. Επίσης έχεις 2 χρόνια εγγύηση σε κατάστημα Vodafone με την απόδειξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα